Şimdi Ara

ORTAK NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENCE HEPİMİZ AYNI SERVERLERİ OYNAMALIYIZ İİ BİR SERVER BULAN GELSİN CWP YAZSIN ONU OYNAYALIM BENCE DAHA İİİ OLUR VERSİON 1.02 YADA 97D 99İ OLSUN AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK GEREKİR

Orjinalden alıntı: RaCKSeR

ARKADAŞLAR BENCE HEPİMİZ AYNI SERVERLERİ OYNAMALIYIZ İİ BİR SERVER BULAN GELSİN CWP YAZSIN ONU OYNAYALIM BENCE DAHA İİİ OLUR VERSİON 1.02 YADA 97D 99İ OLSUN AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK GEREKİR

Buldum
    www.muanadolu.com <---- Bu server Hem türk serverı hemde İddalı bir server Ben Bu server da kascam Bu ay sonu Büyük ihtimal online olucak..
    Versiyon 1.02K olucak galiba Gel sende Burda K@S

• quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

quote:

Orjinalden alıntı: RaCKSeR

ARKADAŞLAR BENCE HEPİMİZ AYNI SERVERLERİ OYNAMALIYIZ İİ BİR SERVER BULAN GELSİN CWP YAZSIN ONU OYNAYALIM BENCE DAHA İİİ OLUR VERSİON 1.02 YADA 97D 99İ OLSUN AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK GEREKİR

Buldum
    www.muanadolu.com <---- Bu server Hem türk serverı hemde İddalı bir server Ben Bu server da kascam Bu ay sonu Büyük ihtimal online olucak..
    Versiyon 1.02K olucak galiba Gel sende Burda K@S

aynen katılıyorum mu anadoluyu beklemdeyim

• zhypermuyu tavsiye ederim eski versionu 1.02K simdi season 2 basladi version 1.02M oldu yeni setler cikti
    ORNEK iris eclipse felan guzel setler cikti saglam bi server
    PS3 İçin Ufak Bir Soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.