Şimdi Ara

ortak ios developers hesabı alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ios developers üyelik almak istiyorum ama kredi kartım mevcut olmadıgından bunu yapamıyorum aklımda küçük bir fikir var hem kredi kartı mevcut olan bazı arkadaşlar ile developers hesabı almak isteyen arkadaşlar ile birlikte parayı bölüşüp bir developer hesabı alabiliriz ve uygulamalarımızı burdan yayınlarız hem maddi açıdan da çok yük binmemiş olur üstümüze hatta belki birleşerek birlikte bir uygulama yada oyun yazabiliriz ben unity kullanıyorum şu anda pc ye oyunlar yazabiliyorum androidede yazabiliyorum ama ios platfromu androide göre kat kat daha kazançlı diye biliyorum o yüzden ios u seçtim mesela 99 dolar ücreti en az 2 kişi olsak bile 48 lira ödeyecegiz 5 kişi olsak 20 dolar ödeyecegiz daha çok kişi olursak daha az ücretler öderiz boşu boşuna yüksek meblalar ödememiş oluruz hem benim gibi kredi kartı olmayan yada başka sıkıntılardan dolayı üyelik alamayan arkadaşlarda bundan yararlanmış olurlar evet arkadaşalar isterseniz pm ile isterseniz konuya yorum yazarak katılabilirsiniz ama dedigim gibi bir kişinin üyeligi alması lazım öbür arkadaşlarda o üyelige maddi olarak katılabilsin o yüzden kredi kartına sahip alabilecek arkadaş mesaj atarken bunu bildirirse sevinirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexo -- 15 Mayıs 2012; 0:57:54 >

• yuh bunun da ortak hesabı olmaz artık.. 100 usd ayıramıyorsanız bu işe girmeyin hiç..
    işin içinde apple ın parayı yatırdığı banka hesabı vs gibi konular var. hesap senin üzerine olacak, ben app yazacağım bu ortak hesapla, paralar senin hesaba yatırılacak, sonra ben senin peşine düşeceğim paramı transfer et bana diye.. oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 15 Mayıs 2012; 11:16:16 >

Edit:
    Kredi kartın yoksa bankalarda kara listedesin muhtemelen..
    (Ben kredi kartı kullanmıyorum safsatasına inanmıyorum hiç kimse kusura bakmasın.. )

E bankanın kara listesindeysen, banka sana güvenmiyorsa kim sana neden güvensin? Babamın oğlu musun..

Milleti enayi yerine koymaya çalışan akıllı geçinen ne çok adam var şu piyasada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 15 Mayıs 2012; 11:20:30 >

ortak android publish (üretici) hesabı alımı
  • Bana pm at belki yardimci olabilirim bende developers hesap almayı düşünüyorum
  • arkadaşlar benim fiyatla ilgili bir sıkıntım yok aslında 99 doları tekde öderim ama 17 yaşındayım aslında 18 ama kimlikte 17 gözüküyor eski üyeligim şifresini unuttugum için yeni açmak zorunda kaldım kredi kartınıda yaşımdan dolayı açamıyorum ortak açma istegim hem kredi kartı olan bir arkadaş ile açmak hesabı hemde yapacagım oyunlarda yardımcı olabilecek birbirimize destek çıkabilecegimiz bir ortak arıyorum hem bu işe belki sırf para için girmeyen arkadaşlarda vardır onlar gereksizce çok para ödemesinler istedim kötü bir amacım yok ama tabi yorum serbers istediginizi yazabilirsiniz en sondaki arkadaşa geri dönüş yaptım katılmak isteyen olursa pm atsın yada bu konuya yazdın iyi forumlar

Orijinalden alıntı: AXAPTA

@nexo
    Beleş mezar.app uygulamasını mı yazacaksın alacağın dev hesabı ile?

Edit:
    Kredi kartın yoksa bankalarda kara listedesin muhtemelen..
    (Ben kredi kartı kullanmıyorum safsatasına inanmıyorum hiç kimse kusura bakmasın.. )

E bankanın kara listesindeysen, banka sana güvenmiyorsa kim sana neden güvensin? Babamın oğlu musun..

Milleti enayi yerine koymaya çalışan akıllı geçinen ne çok adam var şu piyasada..

Kredi karti kullanmayanlara kara listedesn demek yanlis hocam. Herkes maas bordolu calismiyor. Veya kredi kartini gercekten kullanmak istemiyor.

17 yaşındasın, zaten bir proje oluşturup publish edene kadar 18 olursun

Bir kere hadi paralı bir uygulama geliştirdiniz. itunes üzerinden gerçekleşen satışların ödemesi kimin hesabına gelecek ve herkes o kişiye nasıl güvenecek?

Diğer arkadaşların da dediği gibi 100 dolar veremiyorsanız zaten henüz bu işi yapmaya hazır değilsiniz demektir. buna maddi olarak değil, yaş olarak ta ödeyememeniz dahil
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.