Şimdi Ara

ortak android publish (üretici) hesabı alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben android publish (üretici) üyelik almak istiyorum ama kredi kartım mevcut olmadıgından bunu yapamıyorum aklımda küçük bir fikir var hem kredi kartı mevcut olan bazı arkadaşlar ile publish (üretici) hesabı almak isteyen arkadaşlar ile birlikte parayı bölüşüp bir developer hesabı alabiliriz ve uygulamalarımızı burdan yayınlarız hem maddi açıdan da çok yük binmemiş olur üstümüze hatta belki birleşerek birlikte bir uygulama yada oyun yazabiliriz ben unity kullanıyorum şu anda pc ye oyunlar yazabiliyorum mesela 25 dolar ücreti en az 2 kişi olsak bile 12.5 lira ödeyecegiz 5 kişi olsak 5 dolar ödeyecegiz daha çok kişi olursak daha az ücretler öderiz boşu boşuna yüksek meblalar ödememiş oluruz hem benim gibi kredi kartı olmayan yada başka sıkıntılardan dolayı üyelik alamayan arkadaşlarda bundan yararlanmış olurlar evet arkadaşalar isterseniz pm ile isterseniz konuya yorum yazarak katılabilirsiniz ama dedigim gibi bir kişinin üyeligi alması lazım öbür arkadaşlarda o üyelige maddi olarak katılabilsin o yüzden kredi kartına sahip alabilecek arkadaş mesaj atarken bunu bildirirse sevinirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexo -- 15 Mayıs 2012; 0:57:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.