diyelimki komşular ortak internet kullanıyo ortaklardan biri internette paralı iddiamı ne oynuyomuş eğer bol bol kaybederse ve fatura 1 milyar yada ne biliyim daha az yada daha çok gelirse bunu o adamın oynadığını kanıtlaya bilirlermi yoksa 3 kişi kullanıyo interneti o 3 kişinin başınamı kalır bu para yani kimin oynadığını tespit edebilirlermi veya olay internet kimin adına kayıtlıysa onun üzerinemi kalır merak ettim çünkü birde ortak internet kullanmak yasak yani böyle bir durumda kimin başı yanar sabahdan beri düşünüyorum ama mantıklı bie cevap bulamadım bence internet kimn adına kayıtlıysa onun başı yanar sizce?
zaten öle oluyo kimin üstüne kayıtlıysa sorumlulukj onda yani ortak ceken kids p..n bile yayınlasa suc dierine kalır zaten ortak kullanmak ayrı bir süç
interneti ortak kullanmak şuç özellikle tespit ederlerse hem ceza yerler hemde interneti kapatırlar ayrıca hapise kadar sonuçlanabiliyor sonra bir daha internet istediğiniz zaman vermiyorlar ondan sonra bizede öyle istediler ama anam yanaşmayınca iyi oldu kimin ne yaptığı hiç belli olmaz geçen bir gün komşuda muhabbet ederken konu internette geldi dediki interneti ortak kullanalım hızıda 2048 alalım dedi ondan sonra benim modemde 4 port vardı modemin markası E-CON 4 PORTS ADSL sonra anneme konuyu açtım böyle söyledi bende istemedim öylece kaldı sonra interneti tek kullanıyorum modem sağlam çok ısınıyor ama hattan çok az düşürüyor 2,5 senelik var muhtemelen..(internet cafedede 1 sene falan kullanıldı) çok ısınması problem yapmıyor ama bilgisayarda internet sayfalarını bırakıp bilgisayarı öylece bıraktığın zaman modem soğuk gibi oluyor ama site açıp birşeyler yaptığın zaman tekrar başlıyor..
en iyisini yapmışsınız sonra komşular poker di p..noydu falan başınıza iş açabilirdi böylesi daha iyi olmuş bizde birtek kendimiz kullanıyoruz interneti en iyisi
evet aynen öyle ne yaptıkları sağı-solu bile belli olmazdı muhtemelen bende durumu kurtarmış oldum artık..
Ne kadar kaybettin..?
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Ne kadar kaybettin..?
neyi kastediyorsun internet olarakmı yoksa başka birşey mi anlamadım? eğer interneti diyorsan hiç birşey kaybetmedim hata yapmaktan kurtuldum onu diyordum ben üst mesajlarda..