Şimdi Ara

Ortak arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul içinde görüşebilceğim (ekstra bir durumda duruma göre ayda yılda bir) karşılıklı güven içerisinde kendi bilgilerimizi(ev adresi iş adresi telefon) ve charın bilgilerini paylaşabileceğim(Karşılıklı güven sağlandığında)Aynı Id de ve Kronosta olan Priest(69 Kesinlikle bp) Mage(66)Rogue(59) charlarıma ortak arıyorum 3 ünü yada 1 ini aynı anda kasabileceğim.Kesinlikle ticaretten anlayan + basmayı risk almayı seven ve itemler belli seviyeye geldiğinde np kasabilecek ortak arıyorum.Her ay belli bir mebla oyuna para yatırabilirim ortak birşeyler yapabiliriz.Yada charına ortak arayan birini bulamayan bir arkadaş var ise onlada ortak olabilirim. Düşünen arkadaşları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareToZlatan -- 7 Ocak 2012; 18:07:00 >

• hem char istiyon, hem seni ziyarete gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

hem char istiyon, hem seni ziyarete gelecek..

Ziyarete gelecekten kasıt öyle uzaktan güvenemem diyorsa gelir oturur konuşuruz karşılıklı güven açısından yoksa benim kara kaşıma kara gözüme gelmeyecek.
  • Burdan biraz zor olur ortak bulmak kardeş. Madem aylık bir gelirin var gelirine göre bir çar dizmeni tavsiye ederim :)
  • Böyle bir yöntemle sağlıklı bir ortak bulunabiliceğine inanmıyorum en iyisi tek oynamak
  • +9 +10 itemli charına kasması için birini arıyorsunda güven istiyorsun diye anladım yemin ediyorum.Yok abicim bu şekilde ortak bulman cok zor en azından sağlıklı olmaz
  • Oyuna madem birşeyler yatırabilirim diyorsan kesinlikle euko oynamalısın hem yeni serveride açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılımcı ortak arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Burdan biraz zor olur ortak bulmak kardeş. Madem aylık bir gelirin var gelirine göre bir çar dizmeni tavsiye ederim :)

Char dizmek meselesi değil ticaretten anlayan birileri lazım hali hazırda bana yoksa diğer türlü hepsini kendim tl ile aldığımda yapmacık ve para boşa gitmiş gibi geliyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: asyildiz

Böyle bir yöntemle sağlıklı bir ortak bulunabiliceğine inanmıyorum en iyisi tek oynamak

Bakalım acelesi yok nasılsa :)

quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

+9 +10 itemli charına kasması için birini arıyorsunda güven istiyorsun diye anladım yemin ediyorum.Yok abicim bu şekilde ortak bulman cok zor en azından sağlıklı olmaz

Öyle bir charım yok ama yapabilecek birileri olsa iyi olur.Birlikten kuvvet doğar hesabı :)

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Oyuna madem birşeyler yatırabilirim diyorsan kesinlikle euko oynamalısın hem yeni serveride açıldı

O kadar cok oyun bağımlısı değilim genelde paramı aracıma yatırıyorum bakım aksesuar vs gibisinden.Ama zaman gecırıcek online bir oyun olması fena olmazdı.Ama söylediğin oyuna bakacağım :)

• İlan değişti.Up UP
  • uP uP uP
  • Benim cok ortağim oldu görmediğim ve acayip isler yaptik ama bazilarida var ki hak yiyor ortak diyorsun char soyuyor o yuzden adam gibi adamina denk gelmek lazim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Benim cok ortağim oldu görmediğim ve acayip isler yaptik ama bazilarida var ki hak yiyor ortak diyorsun char soyuyor o yuzden adam gibi adamina denk gelmek lazim ;)

aynen katılıyorum bende çok oynadım milletin çarı ile ne çarlar geldi geçti elimden ful çakılı iron set +3 rof +3 9 raptor vs hepside memnun kalmıştır benden özellikle pk konusunda.. + ben kendim karşılıyordum çarın masraflarını gb cash pre gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

quote:

Benim cok ortağim oldu görmediğim ve acayip isler yaptik ama bazilarida var ki hak yiyor ortak diyorsun char soyuyor o yuzden adam gibi adamina denk gelmek lazim ;)

aynen katılıyorum bende çok oynadım milletin çarı ile ne çarlar geldi geçti elimden ful çakılı iron set +3 rof +3 9 raptor vs hepside memnun kalmıştır benden özellikle pk konusunda.. + ben kendim karşılıyordum çarın masraflarını gb cash pre gibi.

Doğrudur zaten önemli olan zevk almak oyundan:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

quote:

Doğrudur zaten önemli olan zevk almak oyundan:)

tabiki canım insanlar konuşa konuşa anlaşır tamamen zevk için yani he ine olsa teklif etse bi arkadaş ben ine olurum itemvs kitlesin ben ine alırım gb pre ne lazımsa yeterki arada bağ olussun gerisi önemli degil.

• Orijinalden alıntı: Th3doctor
    O kadar cok oyun bağımlısı değilim genelde paramı aracıma yatırıyorum bakım aksesuar vs gibisinden.Ama zaman gecırıcek online bir oyun olması fena olmazdı.Ama söylediğin oyuna bakacağım :)

gelsene BF3'e. 6 saat kesintisiz oynadıktan sonra şimdi ara vereyim dedim, 2007 sonunda knight online'i bırakmıştım, çünkü o yıl bitti o oyun. o zamandan beri knight online başlığında takılıyorum, e arkadaş ortamı olunca, bir de ayrıyetten her girdiğimde stres atıyorum gülerek. çünkü hiçbir şey değişmemiş 4 sene geçmesine rağmen :)) dediğim gibi iyi bir ekran kartına ve diğer bilgisayar bileşenlerine sahipsen mutlaka battlefield 3'e gel. hem oyunun yaş ortalaması çok yüksek, hem hile yok, hem de çalışan biri için ideal bir oyun. örneğin işten çıkıp eve geldiğinde oturabileceğin, çerezini yersin, oynarsın, tv'ye geçer gece 11-12 olunca uyursun, tadını da alırsın. hı "FPS sevmiyorum, pek tarzım değil" dersen mutlaka bu anlayıştan vazgeçilmeli, en azından BF3'te denenmeli. denendikten sonra bu tabunun yıkılacağını düşünüyorum. ben, 2005 sonundan 2007sonuna kadar hep MMORPG oynadım, knight online'da bayağı bir yükselmiştim, en iyi topluluklarla takılma şansım oldu hep, örneğin diez'de blood'daydım, asus'la, 411'le pvp atmanın tadını hala unutmadım, çünkü k.o'dan geriye kalan tek şey güzel hatıralar oluyor, tadında bırakmak lazım. geçenlerde teyze oğlu oynarken gördüm ama yok. o zamanki tat yok be dostum.. ne bileyim bir supernova ile %50 health point'in kalması hehe..

anlatmak istediğim şey de bu, bence geride kalmamalıyız, günümüzün oyunlarını oynamalıyız, ne bileyim BF3, MW3, wow, çıkacak olan guild wars2, diabloIII.. ne bileyim single istiyorsan skyrim V..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepthismomentformyself -- 1 Ocak 2012; 13:31:39 >

• Orijinalden alıntı: InsectKin

Orijinalden alıntı: Th3doctor

gelsene BF3'e. 6 saat kesintisiz oynadıktan sonra şimdi ara vereyim dedim, 2007 sonunda knight online'i bırakmıştım, çünkü o yıl bitti o oyun. o zamandan beri knight online başlığında takılıyorum, e arkadaş ortamı olunca, bir de ayrıyetten her girdiğimde stres atıyorum gülerek. çünkü hiçbir şey değişmemiş 4 sene geçmesine rağmen :)) dediğim gibi iyi bir ekran kartına ve diğer bilgisayar bileşenlerine sahipsen mutlaka battlefield 3'e gel. hem oyunun yaş ortalaması çok yüksek, hem hile yok, hem de çalışan biri için ideal bir oyun. örneğin işten çıkıp eve geldiğinde oturabileceğin, çerezini yersin, oynarsın, tv'ye geçer gece 11-12 olunca uyursun, tadını da alırsın. hı "FPS sevmiyorum, pek tarzım değil" dersen mutlaka bu anlayıştan vazgeçilmeli, en azından BF3'te denenmeli. denendikten sonra bu tabunun yıkılacağını düşünüyorum. ben, 2005 sonundan 2007sonuna kadar hep MMORPG oynadım, knight online'da bayağı bir yükselmiştim, en iyi topluluklarla takılma şansım oldu hep, örneğin diez'de blood'daydım, asus'la, 411'le pvp atmanın tadını hala unutmadım, çünkü k.o'dan geriye kalan tek şey güzel hatıralar oluyor, tadında bırakmak lazım. geçenlerde teyze oğlu oynarken gördüm ama yok. o zamanki tat yok be dostum.. ne bileyim bir supernova ile %50 health point'in kalması hehe..

anlatmak istediğim şey de bu, bence geride kalmamalıyız, günümüzün oyunlarını oynamalıyız, ne bileyim BF3, MW3, wow, çıkacak olan guild wars2, diabloIII.. ne bileyim single istiyorsan skyrim V..

Ellerine agzina saglik be dostum guzel ozetlemissin

• quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

Söylediğin oyunların bir çoğunu oynadım ama kısa bir süre önce güncel oyunları takip etmeyi bıraktım.İş okul vs pek zaman kalmıyor BF3 gibi oyunların grafik seviyesi yüksek olduğundan gün sonundaki yorgunluğumda her ne kadar zevk alsamda coğu zaman baş ağrısına sebep oluyor sanırım bütün gün hastalarla uğraştıktan sonra kafam kaldırmıyor.Knight istememin sebebi pek grafik yok gürültü patırtı yok baş ağrısı yok birde oynayacak ortak birini bulduğumda tadından yenmez az çok kendimize göre item yaparız ister andreamda asas pk atarız ister basede mage bp takılırız pek chara girebilceğimi düşünmüyorum zaten sadece akşamları pk atma amaçlı hepsi bu kadar bakalım güvenilir bir arkadaş çıkarsa bir şeyler yapacağız ama tekliflerin çok cazip diğer arkadaşlarında değerlendirmesi gerek bence sadece ben değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareToZlatan -- 1 Ocak 2012; 14:43:52 >

• Up Up Up
  • Doktor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4HeaveN

Doktor musun?

Radyoloji teknikeriyim devlet memuruyum üniversite öğrencisiyim ve 19 yaşındayım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.