Şimdi Ara

ORTAK ALTYAPI HİKAYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Yani bana kalırsa Türkiye'ye değmeyen hakkettiği değeri vermeyen bir uzunluk ana şimdikinden çok daha iyi olacağı kesin.

    Herkesi 50mbps alır vaziyete getirir mi sorusu daha çok veri merkezlerini ilgilendiren bir soru ama her yer VDSL kapsama alanına girer mi bence girer ülkenin büyük çoğunluğu. Zaten fiber yat8rımlarına paralel veri merkezi yatırımları da artacağı için hem toplam kapasite artacak hem de 30a 35b G.vectoring gibi daha yüksek h8za erişilebilmesini sağlayan modülasyonlar yqyagınlaşacak (ama bu husus için abonwlerinde ADSL kullanmakta diretmemesi gerekiyor artık onu hükümet yasayla mı yapar nasıl eder bilemiyorum ama ADSL'in terki için devlet parmağı gerekiyor. Zaten istesek de çok fazla devam edemeyiz ADSL'e zira gün geçtikçe ADSL şebekesi batıyor [isyanların sebebi de budur] ancak aboneler nedense VDSL almak istemiyor ama VXSL'e geçmeye mecburuz ADSL tamamen terketmemiz gerekiyor.)

    Türk Telekom kanallarının yerine g9re değişir durumu mesela benim olduğu yer oldukça düzenli nir yer fiber çektikleri zaman sadece kanal olamayan bir yr için 4-5metre kazdılar o kadar gerisini direkt bakirı çıkarıp fiberi döşediler. Ama içinden kanalizasyon geçmiş kanallar dahi var, ama bu kazı izinileri olmadna iş hiç bir şekilde olmaz illaki karşınıza çıkacakt8r kazılır bir iş.

    O bölgeden bölgeye değişir benim burada 5 metre kazsalar yeter ama farklı bir yerde 10 km dahi kazmaları gerekebilir hiç belli olmaz o.



    vdsl2 geldi de biz mi almadık,port yok? sadece adsl var ne biçim iş!




  • Zaten genel şikayetimiz de yatırımların azlığı. Geçen sene verilerine g9re 400bin abone 1mbps ve altında hız alıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone fibermax sol altyapısını kullanıyormuş.
    oaş nin sonucu sanırım bu olay.
    dsmartta sol fiber altyapısı üzerinden hizmet veriyor ayrıca.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Millenicom Doping de sol altyapı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün paketlerde değil galiba yeni belirli saatlerde uygulanan akn ki paket için sorduğumda türk Telekom altyapısı ile verdiklerini söylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.