Şimdi Ara

ORTADOĞU'YA DÖNÜŞMEYE BAŞLADIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yemin ediyorum daral gelmeye başladı,ben 3 senedir zeytinburnunda okuyorum,günümün 8-9 saati burada geçiyor,bilenler bilir burası tam bir suriyeli diyarı,bunu bu bayramda daha çok tatmış oldum,milletimizin çoğu kurban tatilinden yararlanıp gezmeye gidince suriyeliler kabarmaya başladı,yemin ediyorum yol soramiyorum kimseye,büfelerin,bakkalların tabelaları vs hep arapça dolu,Türk tabela seçerek bulursunuz,suriyelilerin hepsi 3-4 gruplar halinde köşebaşlarında,tütüncülerde takılıyor,üstüne üstlük bize de artislik taslamaya başladılar,parkların ortasına oturup çekirdek citleyip etrafa sacmak,çocukları (en az 4-5) sokağa salıp bırakmak,özellikle şu sahilde nargile içip bacak bacak üstüne atmaları beni çıldırtıyor,ben ulkemde bu kadar rahat dolasamiyorum, hükümet söz vermişti göndereceğiz diye fakat daha çok çoğalmaya başlıyorlar,ben anlamıyorum bu adamlar ülkelerine gidip geri gelebiliyorsa neden temelli gitmek istemesin ki, burda ne imkanlar tanınıyor da bu adam bayramda gittiği ulkesine temelli gitmiyor,istemiyorum artık bunları , kadın,çocuk yaşlı,zor durumda olan (sakat vb) olanlar hariç istemiyorum ülkemde,çalgılı -silahlı düğün yapmaya da başladılar bu da yeni trendleri herhalde,en azından arapça tabelalar sökülsün,bunun için bu pazartesi zeytinburnu belediyesine başvuracağız, sizce bir sonuç alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taksim gumussuyunda 2 ayligina kaldim meydana 1 dakka falan yurume mesafesi ordaki dukkanlarin yarisini arap suriyeli ve afganlar yonetiyo heryere kuafor ve otel acmislar ufak tefekte olsa kotulemiyorum adamlarin bir sucu yok ama onlari saldim cayira mantigiyla bu sekilde ulkeye almak buyuk bir cilginlik amma millet buyulendiginden hicbirsey anlamiyor ayni adamlara oy atiyor 20 yil oncesini kotuluyor ozaman ilaca para vermezdik evet hastanelerde sira vardi bugunde var sadece teklonoji gelisti bikac gun sonraya fis verio akp nin yaptigi ennufak bisi yok o zamanlar 1 aylik maasla cok iyi pc aliniodu dolar 2tl nin altindaydi ciddi ciddi milletin dinle buyulendigini dusunuyorum direk duygusal oy kullaniolar mantigi rafa kaldirmislar ve bunla mutlular insallah dolar en yakin zamanda 30tl ustunu gorur milet hesap makinesini 48 ay taksitle alir insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Ağustos 2018; 23:15:21 >
  • Bu Arap milliyetçisi partiye oy verenleri şehitler affetmeyecek.
    Yapılan yollara dini sömürmelerine kanıp kanıp bastılar oyu.
  • Devlet bunları geri göndermezse ilerde illegal silahlı örgütler kurulur. Sonra welcome iç savaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Devlet bunları geri göndermezse ilerde illegal silahlı örgütler kurulur. Sonra welcome iç savaş
    ozamanda suriyelilerin araplarin sucu derler akp nin sucu yok insanlik yapti insanliktan anlamadilar derler akp nin suclu oldugu hicbir seneryo yazilamaz adamlar somada 300 den fazla kisi oldugunde gidip ustune millete dayak attilar ve en cok oyu ordan aldilar yine dedim gibi akp nin suclu oldugu hicbir seneryo olamaz millet herseyde akpyi temize cikarmak icin olmadik mantik oyunlari icat edio
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

ozamanda suriyelilerin araplarin sucu derler akp nin sucu yok insanlik yapti insanliktan anlamadilar derler akp nin suclu oldugu hicbir seneryo yazilamaz adamlar somada 300 den fazla kisi oldugunde gidip ustune millete dayak attilar ve en cok oyu ordan aldilar yine dedim gibi akp nin suclu oldugu hicbir seneryo olamaz millet herseyde akpyi temize cikarmak icin olmadik mantik oyunlari icat edio

Alıntıları Göster
    O vakte kadar akp falan kalmayacak. Bu iktidar göndermez bunları. Rte vefat ettikten sonra göreceğiz curcunayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.