Şimdi Ara

Ortadan ayrık saç için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Saçlarımı önce bayağı bir uzattım. Sonra ara kesim yaptıra yaptıra saçları yandan salık uzatmak için uğraştım. Sonunda biraz olmaya başladı ama şu anda büyük bir sorunum var. Saçlarım bayağı gür çık hafif dalgalı ve kalın telli. Banyodan çıkınca müthiş güzel şekil veriliyorum. Çok iyi her şekle giriyor. Tam yapıyorum saç oluyor. Sonra bir kurutayım diyorum bütün saç perte çıkıyor. Aşırı derecede saçma şekle giriyor çok kabarıyor. Geceleri yatıp kalktıktan sonra bir değişik oluyor. Sabah banyo yapıyorum. Saç kurutma makinesini kullanmama rağmen kabarıyor. Bir saç telimin ortalama uzunluğu 8 cm den fazladır. Ama bu halde bile kabarıyor. Saç kurutma makinesi kullansam çok berbat oluyor. İstediğim saçı tam ortadan değilde biraz daha yana doğru yarıp yanlara bırakmak saçı. Bu gün duştan çıkınca istediğim gibi yaptım ama eminim sabah kalkınca gene bozulacaktır. Ne kullanmalıyım yada ne yapmalıyım? Saçıma daha önceden sprey köpük jöle vb. Hiçbirşey sürmedim. Bunları kullanmaya bile rağzıyım ama ne yapmam gerktiğini bilmiyorum. Bir sürü kadın sitesi gezdim hep fazla uzun saçlar için var. Aradığımı bulamadım. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: duştan çıktıktan sonra istediğim modeli saça uygulayıp foto çekmiştim isterseniz atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhangk -- 10 Şubat 2015; 1:01:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortadan Ayrık Saç: Kapsamlı Bir Kılavuz

Ortadan ayrık saç, her zaman popüler olan, zamansız bir saç modelidir. İnce yüz hatlarını vurgulamaktan asimetrik kesimlere dram eklemeye kadar çeşitli avantajlar sunar. İşte ortadan ayrık saçları şekillendirmek ve korumak için kapsamlı bir kılavuz:

Saçını Şekillendirme

• Saçını yıkayın ve saç kremi uygulayın. Nemli saçlar daha kolay şekil alır ve daha az elektriklenir.
    • Saçınızı havluyla kurulayın. Saçınızın fazla suyunu almak, kuruma süresini azaltır.
    • Isı koruyucu bir sprey uygulayın. Bu, fön makinesi veya düzleştirici kullanmanın verdiği ısıdan saçlarınızı korur.
    • Saçınızı ortadan ikiye ayırın. Ayrımı, doğal saç çizginizi takip ederek oluşturun.
    • Saçınızı fön makinesiyle kurutun. Saçınızı ortadan ikiye bölünmüş halde tutun ve köklerden uçlara doğru fön çekin.
    • Düzleştirici kullanarak saçlarınızı düzleştirin. Bu isteğe bağlı bir adımdır, ancak daha pürüzsüz ve parlak bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir.
    • Saç spreyi uygulayın. Bu, şeklinizi gün boyu yerinde tutmaya yardımcı olacaktır.

Saçını Koruma

• Saçınızı düzenli olarak yıkayın. Yağlı saçlar ortadan ayrıklığı daha belirgin hale getirebilir.
    • Saç kremi kullanın. Saç kremi saçlarınızı nemlendirir ve elektriklenmeyi azaltır.
    • Isıdan kaçının. Aşırı ısı kullanımı saçlarınızı kurutabilir ve zarar verebilir.
    • Saçınızı güneşten koruyun. UV ışınları saçlarınıza zarar verebilir ve solmasına neden olabilir.
    • Saç uçlarınızı düzenli olarak kesin. Bu, bölünmüş uçları giderir ve saçlarınızın sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlar.

Ortadan Ayrık Saç Çeşitleri

• Klasik Ortadan Ayrık: Saç ortadan ikiye ayrılır ve her iki taraf da eşit uzunluktadır.
    • Asimetrik Ortadan Ayrık: Saç ortadan ikiye ayrılır ancak bir taraf diğerinden daha uzundur.
    • Yandan Ortadan Ayrık: Saç ortadan hafifçe yana doğru ayrılır.
    • Zikzaklı Ortadan Ayrık: Saç, zikzak deseninde ortadan ikiye ayrılır.
    • Ters Ortadan Ayrık: Saç ortadan ikiye ayrılır ancak saç çizgisi boyunca baş aşağı bir V şekli oluşturur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhangk

Merhaba arkadaşlar. Saçlarımı önce bayağı bir uzattım. Sonra ara kesim yaptıra yaptıra saçları yandan salık uzatmak için uğraştım. Sonunda biraz olmaya başladı ama şu anda büyük bir sorunum var. Saçlarım bayağı gür çık hafif dalgalı ve kalın telli. Banyodan çıkınca müthiş güzel şekil veriliyorum. Çok iyi her şekle giriyor. Tam yapıyorum saç oluyor. Sonra bir kurutayım diyorum bütün saç perte çıkıyor. Aşırı derecede saçma şekle giriyor çok kabarıyor. Geceleri yatıp kalktıktan sonra bir değişik oluyor. Sabah banyo yapıyorum. Saç kurutma makinesini kullanmama rağmen kabarıyor. Bir saç telimin ortalama uzunluğu 8 cm den fazladır. Ama bu halde bile kabarıyor. Saç kurutma makinesi kullansam çok berbat oluyor. İstediğim saçı tam ortadan değilde biraz daha yana doğru yarıp yanlara bırakmak saçı. Bu gün duştan çıkınca istediğim gibi yaptım ama eminim sabah kalkınca gene bozulacaktır. Ne kullanmalıyım yada ne yapmalıyım? Saçıma daha önceden sprey köpük jöle vb. Hiçbirşey sürmedim. Bunları kullanmaya bile rağzıyım ama ne yapmam gerktiğini bilmiyorum. Bir sürü kadın sitesi gezdim hep fazla uzun saçlar için var. Aradığımı bulamadım. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: duştan çıktıktan sonra istediğim modeli saça uygulayıp foto çekmiştim isterseniz atabilirim.

Dostum bir atar mısın foto ona göre öneride bulunayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saç konusu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.