Şimdi Ara

Ortada benchmark var mı ? Neyin kafası bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 7 Mayıs 2016; 18:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neye göre atıyorsunuz ?

• Bencmark varmı yokmu bilemeyecemde gtx 1070 mutlaka titanx'den daha güçlü olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 7 Mayıs 2016; 16:10:26 >
  • Konuma ekledim gtx 1080 titan xle nerdeyse aynı güçte ama titanın en iyi ve overclocklu versiyonu. ama "2kat güçlü" olayı benchmarka göre pek mümkün gözükmüyor ama doğruluğu kesin değil.
  • benckmarklar yakında düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

benckmarklar yakında düşer

ekledim konumada arkadaş konuma bile benchmark varmı yazmış. hiç bakmadan direk bunu yazıyor her konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: patren

benckmarklar yakında düşer

ekledim konumada arkadaş konuma bile benchmark varmı yazmış. hiç bakmadan direk bunu yazıyor her konuya.

Baktimda onun bi geçerliliği yokki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu neyin kafası?
    12 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    görmedim kardeş
  • Kartı yapan adamlar söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Bencmark varmı yokmu bilemeyecemde gtx 1070 mutlaka titanx'den daha güçlü olacak

Aynen öyle olacak. 1070 çok iyi birde şu kur 3 değil 2 olsaydı varya muazzam olacaktı. Sanırım 1500tl olacak 1070.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Bencmark varmı yokmu bilemeyecemde gtx 1070 mutlaka titanx'den daha güçlü olacak

Aynen öyle olacak. 1070 çok iyi birde şu kur 3 değil 2 olsaydı varya muazzam olacaktı. Sanırım 1500tl olacak 1070.

1500 tl gtx 1070 için ne yaparki ?
    hâlâ konular açılıp gtx970 tavsiyesi yapılıyor :D
    (kur da düşecek merak etmeyin. kazanacaklarını kazandılar. 3'ü asla geçemeyecektir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orci1
    (kur da düşecek merak etmeyin. kazanacaklarını kazandılar. 3'ü asla geçemeyecektir.)

Kuru aynı zamanda ithalat ihracat da belirlemiyor mu?

100000 kişi gtx 1080'li sistem kursa gene 3 ü geçer kur. Gtx 1080 alan kişi, diğerlerinin ekran kartı alımında 0.01 kuruş fazla ödemesine neden oluyor.

Yerli üretimi(her ne kadar daha yavaş olsa da) tercih etmeyip yabancı telefonları satın alınca da kur artmıyor mu?

Et fiyatları düşsün diye dışardan getirtilen bufalolar arttırmayacak mı? %100 dışa bağımlı oluyoruz malesef. Yakında adamlar deseler "artık bufalo satmayacağız ama buyrun özenle yetiştirilmiş başka pahalı hayvanlarımız var", dolar 10 lira olur. Çünkü millet açlıktan ölmektense daha da pahallıya et getirtecek. Bufalo bile yalan olacak. O da olmadı ithal bufalo ithal pirinç içeriklerine sakinleştirici koyarlar, yaşadıklarımızı sorgulayacak gücümüz kalmaz, kuru bir günde 5 e katlarlar hiç umursamayız bile. Hatta çeşme suyuna bile katarlar. Çeşme suyunu içmeyin hatta yemeklerde bile kullanmayın.

Terör daha da artarsa veya kaynağı belirlenip iç savaş çıkarsa 20 30 TL olur dolar.

Kuzey kore başka herhangibir ülkeye nükleer bomba atarsa 100 TL bile olur.

Alın teri döküyor 20 gün çalışıyorsun, asus-msi ise üretim bandından dakikasında çıkardığı kartla 1000 tl kazanıyor. Emeğin orantısı 20 gün / 1 dakika = zibilmilyon ==> kur oranı. Şimdi diyeceksin o kartların ar-ge çalışmalarında alınteri yok mu? Argede çalışanlar 20 günde 1000 TL değil 10000 dolar kazanıyorlar. Yani gene en az 30 katı. Neyseki her işimizi ekran kartı yapmıyor yoksa direk 30 TL idi kur. Sadece grafik işlemini yapıyor(biraz da hesaplama). Mutfak robotu olarak da kullanılsaydı belki 4TL idi şu anda kur. Hem grafik hem mutfak robotu hem de uzaktan kumanda hem eğitim hem güvenlik hem tüm diğer işlerde kullanılsaydı kur=29 TL olacaktı. Üstüne yiyebilseydik yani heryer ekran kartı olsaydı 1 dolar = 30 TL olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 7 Mayıs 2016; 21:03:44 >

• amd 9590 + r 295x2 kafası
    anladın sen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.