Şimdi Ara

Orta seviye botlar hakkinda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemın edıyorum serverın %70 inden iyi oynuyorlar daha bi zevk alıyorum onlarla oynarken
  • bot diyip geçmeyin kesinlikle süper ötesi oynuyorlar late de resmen terör estiriyorlar.eğer sağlam en az 2 item kasmış oyuncunuz yoksa kesinlikle kaybediyorsunuz kaçarı yok.başta ne farm yaptıysanız gold aldıysanız o kadar item kasma şansı tanımıyorlar size. en son dün oynadığımızı kaybettik resmen 5 kişi koridorlardan bot girmesin diye bir tarafımızı yırtıyorduk hasbelkader kombo yaparlarsa en fazla 2 sn ye ölüyorsunuz koreliler halt etmiş.bence bir aayar yapılsın bunlar ultra zor botlar orta seviye değil.
  • O orta botlar gank bile atıyor, bi bot yemliyor keseceğim diye dalıyorsun sonra diğer bot yandan atlıyor birlikte kesiyorlar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erksev

bot diyip geçmeyin kesinlikle süper ötesi oynuyorlar late de resmen terör estiriyorlar.eğer sağlam en az 2 item kasmış oyuncunuz yoksa kesinlikle kaybediyorsunuz kaçarı yok.başta ne farm yaptıysanız gold aldıysanız o kadar item kasma şansı tanımıyorlar size. en son dün oynadığımızı kaybettik resmen 5 kişi koridorlardan bot girmesin diye bir tarafımızı yırtıyorduk hasbelkader kombo yaparlarsa en fazla 2 sn ye ölüyorsunuz koreliler halt etmiş.bence bir aayar yapılsın bunlar ultra zor botlar orta seviye değil.

Abartmayın la bunların zekası yapay gidip 5 botun arasına balıklama atlama sende çime girdiğinde salak salak bakınıyolar etrafa neyin kafası bu

• Şaka yapmıyorum geçen Kog'maw Bot vardı karşıda ben 2v1 atıyordum lane'de bildiğin lane dondurdu farma yaklaştıkça da yanındaki Sona ile beraber beni dürtüyorlardı. Ama kule odaklı oynarsan her türlü kazanıyorsun bi de bot lane'e 2 adc gidip farmı bırakıp birine focuslarsan da çok kill alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Good -- 9 Nisan 2014; 14:42:54 >
  • Adam golgeye isinlancami cakip ult tuturuyor nasil bir refleks bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Flasha bak oha :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

• Xerath en güçlü bot bence
  • Veigar orta seviyenin kralıdır.
  • veigar fiddle annie çok fena oluyor
  • Cassiopeia bot çok fena :)

• Fiddlesticks ve Galio sıçra atıp kombo yapıyorlar :-)
  • urfde karthus bot görün napıcak dfafs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.