Şimdi Ara

Orta fiyatta kulaklık ne var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bi arkadaşıma Muvo S200 hediye olarak aldım yanına da kulaklık almak istiyorum çünkü kendisi ile gelenler baş ağrısı yapıyor. sizden ricam çok pahalı olmayan 25-30 ytl maksimum fiyatı olan kulaklıklar. kendim cx-300 kullanıyorum onu almak istedim ama kendisi denediğinde pek beğenmedi. tam kulak içini sevmedi. şu normal yarı kulak içi olan türlerden almayı düşünüyorum. dediğim gibi cihaz muvo S200, fiyat aralığı ise 1-30ytl arası. çok süper olsun demiyorum diyemem zaten. ama en azından kavçuklu yani süngerli olsun. kulağı yara yada zorlama yapacak şekilde olmasın yeter. mx-200 sipariş etmiştim yeterkiiste.com dan fakat adamlar 3gün sonra arayıp elimizde yok dediler ne iş anlamadım. mx-200-300-350-250 serilerii satan bi yer söylersin de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quemmaa -- 5 Ocak 2007; 16:34:03 >

• al bi mx 400 o zaman
  • Ben yeni kulaklığım gelince elimdekini satacağım isterseniz.Kulaklık Trekstor Organixle verilen Sennheiser.Sitesinden gördüğüm kadarıyla mx400 ayarı bir kulaklık.Kulak içi değil ve ses kalitesi pek çok kişi için gayet yeterli.İlgilenirseniz km atın.
    Not:Daha bir hafta kullanıldı ve süngerleri takılıydı.Yani kirlenme,eskime gibi bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.