birkaç gündür meef kullanıyordum, bir sürü eşleştirme aldım ve dünyanın her yerinden kızla az çok sohbet ettim. hepsi çok samimi, sosyal ve dışa dönük. egonun e'si yok ama ne zaman bir türkle veya orta doğuluyla eşleşsem hemen triplere giriyor, burnu sanki angelina jolieymiş gibi yukarıda kıssadan hisse; yabancı dili olan ve yurt dışına çıkabilenler yabancı eş bulsun kendine |
orta doğu kızları hariç tüm kızların çok samimi ve egosuz olması

-
-
Tabii ki de öyle olacak la. Ortadoğu kızlarının her birinin hakkıdır öyle triplere girmeleri. Ortadoğu kızları (hatta insanları diye genişletebiliriz bunu) dünyanın geri kalanının tamamını cebinden çıkartır. İstisna var mıdır vardır ama kaideyi bozmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 13 Şubat 2023; 23:15:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi açıdan cebinden çıkartır ?
-
Tam olarak aklına gelebilecek her açıdan.
Hayatı görmüşlerdir;
Bazıları iç savaş, konvansiyonel savaş, soğuk savaş,istihbarat savaşları görmüştür.
Bazıları yokluğun bazıları varlığın en dibini görmüştür.
Büyük çoğunluğu aile mefhumuna bağlıdır ve sağlam duyguları vardır.
Bazıları esmer bazıları sarışın bazıları mavi-yeşil gözlü bazıları simsiyah veya kahverengi gözlü bazıları uzun boylu bazıları minyon olarak her türlü çeşitliliği vardır.
Çok büyük yüzdesi sıcakkanlıdır,misafirperverdir hatta gerekirse kendi yemez misafirine-komsusuna veya aç açıkta kalan gördüğü bir kişiye yedirir. (batıda bu anlattığımın yüzdesi 0'ın altında eksi derecedir).
Kızları kocalarına sadıktır ve saygılıdır gerçekten aşkla sever ve ömür boyu mutlu yasamak için her türlü fedakarlıkta bulunurlar aynı şekilde erkekler de ailesine düşkündür sırtındaki ceketi satıp çocuğunu okutur gerekirse.
Yine büyük çoğunluğu asla şımarık değildir, hayata materyalist açıdan bakmazlar, bir evim oldu yazlığım da olsun bir arabam oldu ikincisi de olsun üstüne motor da olsun bilmem ne de olsun gibi triplere girmez az oldu mu kanaat etmeyi çok oldu mu şükür etmeyi bilir.
Daha çok şey yazarım da yoruldum dinlenince döner 3-5 paragraf daha yazarım belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merak etme o kızlarda artık türkleri kabul etmiyor. bizimkiler direkt nude istediği için
-
Gerçeğin senin anlattıklarının tam tersi olması haricinde sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoo tam tersine yazılanlar birebir doğrudur, senin bulunduğun çevre bozuk olabilir ama genele baktığında %90 anlattığı gibidir. ben bizzat şahidim buyur işte al sana canlı şahit.
-
Meef iOS’da var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TÜRKLER GİRMESİN KARDEŞ ŞU UYGULAMAYA YOK
-
Tavsiye veriyorsun,duacım olursunuz diyorsunuz sonra bu uygulamaya Türkler gelmesin diyorsunuz bu ne çelişki? Ben Suriyeliyim girebilir miyim peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X