Arkadaşlar sınıfımızda çok rahatsız olduğumuz bir çocuk ve onun için dilekçe yazmak istiyoruz acaba bulabilirmisiniz??
ne bulabilirmiyiz dilekçemi ?
dilekçe kuralları dahilinde yaz sen, idarenin öyle ya da böyle o dilekçeyi işleme alması gerekiyor ;). Bizden dilekçe yazmamızı bekleme, dilekçeye nedenlerini felan yaz sen.
Çocuğun ne yaptığını merak ettim, özel değilse anlatabilir misin?
Müdüre gitsen çocuğu en fazla uyarır.öğretmenlere şikayet etsen yine aynısı olur.toplantılarda söyleseniz en fazla çocuğun ailesine yüklenirler.tek çözüm dövmek.dövemiyceksenizde katlanıcaksınız
Bizim sınıfta da vardı böyle bir cocuk sana yemin ediyorum bi kafa attım o günden sonra okulu bıraktı
quote:
Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur
Bizim sınıfta da vardı böyle bir cocuk sana yemin ediyorum bi kafa attım o günden sonra okulu bıraktı
Ben de bundan bahsediyorum
Ama dövmek değil de en azından gözünü korkutursun bir şekilde.
Pısırıkmısın dostum bi kafa at sonra hiç bişey olmamış gibi otur sırana bu kadar basit ne dilekçeyle ugraşcaksın dilekçeni okumazlar bile.
quote:
Orijinalden alıntı: emre3458
Pısırıkmısın dostum bi kafa at sonra hiç bişey olmamış gibi otur sırana bu kadar basit ne dilekçeyle ugraşcaksın dilekçeni okumazlar bile.
aynen kardeşim,türkiyedesin koçum ne dilekçe falan çak iki yumruk dövemeyeceksende topla tayfanı dalın olay budur çok ciddiyim hocalar falan uğraşmazlar falan ilkokul değilki hocam kalememi aldı diye kızsın ona olmaz sende biter iş
Cidden soruyorum, kaçıncı sınıf?
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel824
quote:
aynen kardeşim,türkiyedesin koçum ne dilekçe falan çak iki yumruk dövemeyeceksende topla tayfanı dalın olay budur çok ciddiyim hocalar falan uğraşmazlar falan ilkokul değilki hocam kalememi aldı diye kızsın ona olmaz sende biter iş
İşte bu zihniyeti sevmiyorum. Sana kısaca 2 örnek veriyim.. 1.si Çocuğa kafa atarsın ve arkasını toplar kavga çıkarır.Kan davasına döner olay kim vurduya gidersin.Tabi bu çocuk dilekçe yazılacak kadar sorunluysa.2.si ise medeni insan gibi dilekçeni yazıp şikayetini bildirirsin gereken neyse yapılır çocuk okuldan atılır sen derslerine rahatca devam edersin. Sana hangisi mantıklı geliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Quezé
quote:
quote:
İşte bu zihniyeti sevmiyorum. Sana kısaca 2 örnek veriyim.. 1.si Çocuğa kafa atarsın ve arkasını toplar kavga çıkarır.Kan davasına döner olay kim vurduya gidersin.Tabi bu çocuk dilekçe yazılacak kadar sorunluysa.2.si ise medeni insan gibi dilekçeni yazıp şikayetini bildirirsin gereken neyse yapılır çocuk okuldan atılır sen derslerine rahatca devam edersin. Sana hangisi mantıklı geliyor ?
Haklısın 2.si mantıklı ama 1.si gerçek
quote:
Orijinalden alıntı: Quezé
quote:
quote:
nerde görülmüş dilekçeyle okuldan attırmak :) bizim okulda sis bombası tarzı bişey patlattık ona bile 1 kişi atıldı oda atılmadı kendi isteğiyle gitti öyle kolay değil okuldan attırmak ayrıca konuyu açan arkadaşım topla çevreni çek çocukla konuş konuş sadece ama hır gür çıkarma :) sorunlu biri ddeğilse anlar bidaha artislik yapmaz hee sorunluysa çak kafayı oda çevresini toplasın kimin ekibi kalabalıksa öbürleri zaten bişey yapamaz arkana güveniyosan vur kır parçala :D
quote:
Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur
Tam o sırada sende saatin zili ile uyandın, okula gitmek için.
Değil mi ?.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme