Şimdi Ara

Orjinal WoW Cd'si aldım! Yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun orjinal cd'sini aldım ama içinde 2 tane cd key var pek ingilizcem yok ama anladığım kadarıyla birisi 10 gün free oynamak için kullanılıyor. hangi keyi girmeliyim? Şimdilik account alamıyacağım 10 günlük denemesini kullanmak istiyorum.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

hp pavilion dv9500 notebook . psp .xbox 360 arcade. toyota

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • şimdilik 10 günlük alma. kitapçığın ustundeki şifre 1 aylık bedava. onu kullan bence. guesti arkadasına ver.
  • gueste para vererek devam edemezsin .. guest paketi sana sınırlanmış oyun sunar max lvl 20 ye gelirsin .. kaldı ki lvl 20 2-3 gün sürer max.. 10 günlük paketi açan kişi eğer sonradan full paket alırsa o guest hesabındaki karakterlere devam edebilir.. kaldı ki max lvl 20 olacak o yüzden pek bir anlamı yok :D
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502
  • kanka nerden aldın ve kaça aldın söler misin bende wow a geçmek istiorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • + guest pass ile trade ile alışveriş yapamazsınız. bence de direk auth key ile başlayın zaten guest pass lar sitelerde bedava veriliyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.