Şimdi Ara

Orjinal windows 8.1 Sıkıntı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1 hafta kadar önce sistem topladım ve orjinal windows 8.1 de satın aldım. Anakartımda sorun çıktı 1 hafta sonra yani bugün değiştirttim şu an bilgisayar düzgün bir şekilde çalışıyor fakat windowsu daha önce kurduğumuz için sanırım, şimdi kurduğumuzda sağ alt köşede "Windows 8.1 Single Language Build 9600" yazıyor, bilgisayarda windowsu kabul etmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim 1 hafta kullandım arızadan sonra format falan atıldı bilgisayara fakat vatan fark etmemiş galiba bu sorunu eve gelince farkına vardım.

• Zaten orjinal almışsınız illegal bir şekilde uğraşmanıza gerek yok, vatan bilgisayara götürün problemi düzeltsinler.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Microsoftu arayıp düzelttirdim sorunum halloldu. İlginiz için sağolun.
  • Microsoft düzelttiyse helal olsun diyeyim. En son 10 sene evvel bir işim düşmüştü (yine bu aktivasyon saçmalığı) 40 dakika telefon görüşmesi yapmıştım ama sorunumu çözecek arkadaşa bir türlü bağlayamamışlardı beni. Sene 2003 idi. O günden sonra ne ben kendilerini bir daha aradım nede kendileri beni. 10 Yılda çok şey değişmiş demek ki, probleminizin düzelmesine de sevindim. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.