Şimdi Ara

Orjinal Wii oyunları çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DS konusunda uzman olduk. Sıra wii ye geldi. :D

Arkadaşlar wii aldım sonunda ve bir sürü sorum var ama sadece şu sorumu söylemek istiyorum.

Aldığım wii softmod yapılı 4.3E versiyonlu. Aldığım ilk gün orjinal oyunları denedim çoğu çalıştı bir kaçında system update istedi (Tabiki yapmadım.)

Bende HDD ye oyunlar yükledim şu Wii Backup Manager ile sonra configurable usb loader uygulamasını açtım. Oyunları gördü oynadımda.
    Sonra homebrew channel a baktım ne diye. Ordada home menü tuşuna bastım boot mii diye birşey gördüm. Meraktan bastım ona sonra DVD nin ışığı yandı bende oyun taktım içine öylece kaldı dondu yani. Sonra power tuşunda basılı tutup kapattım.
    Bir dahaki açışımda bi orjinal oyunu oynadım dedim.
    Taktım Disk Channel 'ında şu çıktı karşıma "Unable To Read Disc" ve bir sürü oyunu denedim hepsinde aynı şeyi yaptı.

Ne yaptım anlamadım daha fazla kurcalamak istemedim. Yabancı bir forumda aynı sorunu yaşayanları gördüm. Analamadım ama birşey.

Bilen varsa yardım etsin lütfen.

Diğer bir sorumda şu GH oyunlarını nasıl açıcaz softmod ile :D

• Up
  • boot mi kısmında donmasının sebebi sd kartta gerekli dosyaların olmamasından kaynaklanıyor ama daha tecrübeli arkadaşlara sormak en iyi olacaktır.Tabi bence en iyi yöntem direk save kayıtlarınızı sd karta yedekleyip ayarlardan sistemi formatlıyıp sıfırdan mis gibi bi softmod yapmak olacaktır bence.Çünkü kurcalarken cihazı Allah korusun brickte edebilirsiniz.Zaten softmod oldukça kolay bir işlem gerekirse sınırlı bir bilgimde olsa yardımcı ollabilirim.İyi oyunlar
    not:bu arada bi konu hakkında p.m atmıştım da bakabilirseniz çok sevinirim

Orijinalden alıntı: OzanKal-el

boot mi kısmında donmasının sebebi sd kartta gerekli dosyaların olmamasından kaynaklanıyor ama daha tecrübeli arkadaşlara sormak en iyi olacaktır.Tabi bence en iyi yöntem direk save kayıtlarınızı sd karta yedekleyip ayarlardan sistemi formatlıyıp sıfırdan mis gibi bi softmod yapmak olacaktır bence.Çünkü kurcalarken cihazı Allah korusun brickte edebilirsiniz.Zaten softmod oldukça kolay bir işlem gerekirse sınırlı bir bilgimde olsa yardımcı ollabilirim.İyi oyunlar
    not:bu arada bi konu hakkında p.m atmıştım da bakabilirseniz çok sevinirim

Neyse bu şekilde kalsın artık şehir dışına çıkıyorum o yüzden yanımda götüremem. 10 gün sonra gelince bakıcaz inşallah. Ama inşallah sorun yanlış bişeyler yaptığımdandır. ._. DVD okuyucusuna bişey olmasında.

• Bence imkanı yok çünkü softmod mantık olarak yazılımı değiştiren bir olay,sanmıyorum gerçekten.

Orijinalden alıntı: OzanKal-el

Bence imkanı yok çünkü softmod mantık olarak yazılımı değiştiren bir olay,sanmıyorum gerçekten.

Yabancı forumlarda gördüm ama tam anlamadım işte bios açılırken birşeyler yapıyormuş oda dvd okumasına engel oluyor olabilir.

DİSKİ TERS TAKIYORMUŞUM!

Buda buna uygun bir resim.
     Orjinal Wii oyunları çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ediyoruz seni...

Aferin..
    HP Touchpad Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

oyun orjinalmi ? ben yumuşamış wii de oynuyorum herhang bir sorun yok

Orjinal black ops var. System update istiyor bende neogamma dan DVD den okutarak açıyorum. Aynı loading... de kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

configurable usb loader dan cd deki oyunu hard disk e atın ve ordan oynayın

Zaten öyle yapmıştım. Gene loading de takılıyor... Çözümü bi IOS yüklemek heralde. Youtube amcada gördüm.
    Kodak Z Serisi Kullanıcıları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.