Şimdi Ara

Orjinal Üniteye Infinity Reference & Hertz ESK 165 (Focal PS 165 alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

Teşekkür ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 750 TL gibi bir rakamdı fakat piyasada kolay bulunmayan çerçevesini istanbuldan tuzlu bir fiyata getirttik malesef. Teyp beklediğimin üstünde özellikli ve kullanışlı çıktı, iPhone'u usb kablosuyla veya bluetooth aracılığıyla görebiliyor, AppStore'daki dJay programıyla harikalar yaratabilirsiniz..

Maşallah çok güzel bir sistem olmuş. Güle güle kullanın.
    Özellikle kapı yalıtımını bende yaptırmak istiyordum ama şimdilik kaldı. Çerçeve fiyatlarını biliyorum. Honda'ya özel bir şey midir anlamadım. Civic HB çerçevesi 550 TL. Neredeyse cihaz parası.
    Orjinal teybi çıkarmadan ekranı aşağıya almışsınız. Şuanda orjinal teyp ve ekranı kullanılıyor mu yoksa tamamen fonksiyonsuz mu kaldı?

Çok teşekkür ederim.

Ben 110 euroya pahalı diyordum, 550 çok fazlaymış Sonuç itibariyle öyle olağanüstü bir malzemeden üretilmiş birşey değil, orta sertlikte bir plastik.

Orijinal teyp çalışıyor ama ses vermiyor. Orijinal teybin üstünde klima kontrol tuşları da var o yüzden fiziksel olarak iptali söz konusu olamazdı. Saçma sapan oem bir markanın oraya tam oturan navigasyonlu bir ürününü gördüm daha önce, 1600 lira fiyat çekiyorlar fakat üzerindeki tuşlar bile çin malı kumandaların tuşları gibi kalitesiz plastiktendi.

• jamara kullanıcısına yanıt
    jamara hocam benim konuma da el atarmısınız bu konuda bilgili görünüyorsunuz kararsız kaldım da 16 cm olanı mı 13 cm olan komponent takımını alayım 2 takım alacağım fotolarını da ekledim bi ilgilenebilirmisiniz konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_91872279/f_//tm.htm#91872279
  • çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 21 Aralık 2015; 0:28:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.