Slm arkadaşlar aslında konuyu başka yerdede yazdım.burayada yazmak istiyorum.Malum heryeri kontrol edemezsiniz..toyota 1.6 gli araç sahibiyim.Ve hala üzerinde kendi orjinal teybi var.Elimde şu an arkadaşın denemem için verdiği AEG CS MP 530 IR marka cd çalar var.üzerinde usb girişi sd mmc kart girişi uzaktan kumandası v.s.. ve bide 4x100 max ses çıkışı varmış.fiyatınada 200 ytl diyor.Almanyadan getirtmiş.Şimdi size sormak istediğim bu fiyata bu cd çalar iyimi , hiç bunu kullananız varmı , bu fiyata daha ne cd çalar önerirsiniz bilmek isterim.Ayrıca buna uygun kalitede ses sisteminede ihtiyacım var 100-150 ytl kadar nasıl bir marka veya nasıl bi hoparlör önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler Özelliklerini vereyim yanlız türkçesini bulamadım Bide türkçe bi katalog bulursanız lütfen bana ulaştırın.
MP3 MP3 with ID3-tag compatible MP3 file and folder navigate search Intro, repeat and random play ESP – electronic anti-shock protection (200 sec.)
cd CD-R/-RW compatible Track intro, repeat and random play Pause, play, track up/down, fast forward/rewind ESP – electronic anti-shock protection (12/45 sec. selectable)
RADIO RDS-EON-PLL Tuner for FM (PTY/TA/TP) 18 preset stations Scan-mode and auto memory store Automatic and manual channel search
AUDIO SYSTEM 4x 100 Watt max. output power (4x 40 Watt RMS) Equalizer with 4 presets (Rock/Pop/Classic/Flat) Loudness function Electronic audio control (volume/bass/treble/balance/fader)
IN GenERAL Infrared steering wheel remote control (operated with 2x AAA batteries – not included) Full detachable fold-down panel LC display button illumination in blue colour
CONNECTIONS Front USB connector (1.1 and 2.0 compatible) SD/MMC card slot RCA pre-out ISO connector
Hocam açıkcası artık teyp,cd çalar,mp3 falan hiç uğraşmaya gelmez bence... Ben bir araç fm modüratörü aldım 1GB'lık istediğim şarkıları atıyorum... araç modüratörünün marka kaliteli olursa gayet işini görüyor.Bir deneyin isterseniz...
yok kardeş bende de var fm transmitter ama o kaliteyi vermiyor.İlla bi ses düzeninde kulağa hoş gelmeyen bişey var.Artık yeter ya dedim adam gibi cd çalar alayım bide adam akıllı hoparlör...Yani transmitter o kaliteye yaklaşmadı ama hakkını yemeyim 1 sene idare etti beni.....
quote:
Orjinalden alıntı: tansed
yok kardeş bende de var fm transmitter ama o kaliteyi vermiyor.İlla bi ses düzeninde kulağa hoş gelmeyen bişey var.Artık yeter ya dedim adam gibi cd çalar alayım bide adam akıllı hoparlör...Yani transmitter o kaliteye yaklaşmadı ama hakkını yemeyim 1 sene idare etti beni.....
Valla hocam sen bilirsin...Gerçi dediğin gibi ses kalitesinde fark var.Şarkı geçişlerinde hışırtı oluyor.Ama bu zamanda şarkı yüklemek yönünden büyük kolaylık açıkcası...
ikincisi cd çalarda zaten usb girişi ve sd mmc kart giriş yuvası zaten var benim artık amacım ses sistemi kaliteli müzik dinlemek istemem ....
artık cd çalardan geçtim ben önlere ve arkalara hoparlör alacam nasıl bir hoparlör almalıyım yardımlarınızı bekliyorum önler nasıl olmalı arkalar nasıl olmalı onların belli bir ölçü aralığı nedir 50 veya 55w yeterli olurmu anfide almam gerekli sanırım ne almalıyım hangi marka almalıyım açıklamalı bir şekilde yazarsanız sevinirim..Abartıya yer yok bu arada normal ucuzlukta ve kaliteli bişey almak istiyorum....Şimdiden teşekkürler...