Şimdi Ara

Orjinal sro hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bu oyunu 2004-2009 yılları arasında oynamıştım. aklıma geldi indireyim dedim. yorumları okudum vesaire çok kötü durumda olduğunun farkındayım ama kafayı taktım bi kere.

    Fakat sorunum şu ki oyuna giremiyorum server dolu diyor otomatik deniyor. bi kere girdim fakat 1buçuk saat bekledi sonunda girdi. bir daha girmek istediğimde 6 saattir (evet tam 6 saat) bekliyorum hala girmiyor. hani oynayan yoktu bunu arkadaş ya. küçüklüğümde, oyunun kalabalık olduğu zamanlarda bile en fazla yarım saate girerdim.

    biraz bakındım ama bi çare bulamadım. gateway falan muhabbeti varmış herhalde de anlamadım.



  • sixsixsix nickli arkadaş forumun isrodan sorumlu bakanı cevap verir de ben gene yazayim :) geçen yazmıştı arkadaş farklı bir konuda, bug varmış oyunda boş olduğu halde dolu gösteriyormuş, daha bir sürü sorun var oyunda bence salla uğraşma şuan.

    Edit: şu konuya bak biraz http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112173515



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 27 Kasım 2015; 23:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak bir yanlışı düzelteyim. iSRO, Ekim 2005'te açıldı. Yani 2004'te oynaman imkansız. kSRO oynadıysan veya iSRO'nun beta programına katıldıysan bilemem.

    Oyuna girişi otomatik deneyen eklenti bir süre sonra zaman aşımına uğrayıp bug'da kalabiliyor. Yani, denemediği halde deniyormuş gibi gözükebiliyor. Maalesef oyuna normal yollarla girmek çok daha zor. Clientless özellikli phBot'u kullanarak giriyorum ben. Oyunu açmadan, bot'un giriş ekranına char'ın ID-PW'sini yazıyorum, o sürekli deniyor. Gateway server (oyuna giriş kapıları) bug'a girince diğer gateway'e bağlanıyor. Bu yolla bile saatler sürebiliyor oyuna girmek. Ben 22 char'la oyundayım şu anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokul yıllarıma göre hatırladığımı yazmıştım. artı-eksi

    Peki teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.