Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ayıterbiyecisi

Bronzebeard serverinde lv 4x ally hunter karakterim var. Oyunda yeniyim ve Bu serverde hiç türke rastlamadım. Türk guild veya oyuncular aranıyor.

bronzebeard serverında Türk azdır. Geçen sene yeni açıldığında server 4-5 kişiydik, şimdi toplam 15-20 falan.. 3-5 türk aynı guildde diğerleri dağınık sanırım. ama yardımcı olabilirm eğer istersen. bende BB deyim..

eglatalath nickine whisper atabilirsin..
  • Merhabalar, Steamwheedel Cartel RP Serverinde Horde birlikleri altında Türk tabanli ama sartlar geregi tamamen Türk olmayan bir guildimiz sözkonusu. Katilmak isteyen arkadaslari bekliyoruz. Guild dilimiz ingilizcedir /turkish den türkce konusabilirsiniz. Su an 51 kisiyiz 40 ı sağlam ekipman lvl60. Bölünen bir Türk guildinin tekrar olusan parcalariyiz, bu arada henüz 3 hafta olmadi kurulali, hizli bi sekilde tekrar yapilaniyoruz... Yakin zamanda büyük raidlere giriyoruz. Gerekli bilgiyi oyunda weashell, ttemograa, philoxenus'a whisper atarakda alabilirsiniz. Guildimizin adi "Tranquility" dir... tesekkür ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

yanlış bilmiyorsam 30 bin civarında türk oyuncusu var

en çok türk nerede yazarmısın yenıyım bende eu pakedı aldım umarım hata etmemısımdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

yanlış bilmiyorsam 30 bin civarında türk oyuncusu var

en çok türk nerede yazarmısın yenıyım bende eu pakedı aldım umarım hata etmemısımdır...

Yeni olmama rağmen biliyorum burning legion:)
    2 gün sonra başlıyorum büyük güne az kaldı
  • Merhabalar arkadaşlar, bundan birkaç gün önce açılmış olan Twisting Nether'da bulunan horde guildimiz "Soulless" yeni üyeler aramaktadır.

Guildimizin üye lvl'ları genelde 42-57 olmaktadır ve bu üyelerin çoğu sendit'den The Burning Crusade'i bekleyen üyelerdir. Eğer siz de bizim gibi ek paket için geç kaldıysanız ve halen lvl atlama derdiniz varsa guildimize gelmeniz iyi bir seçim olacaktır. TBC alıp yeni bir karakter açtıysanız da bu durum geçerli.

Şu an lvl atlama aşamasındayız ve hepbirlikte zor instanceler yapmak, en önemlisi oyunda hoşça vakit geçirmek amacındayız. Alacağımız TBC ile ise birlikte yardımlaşarak oyunun sonuna kadar ulaşmak hedefindeyiz.

Gelen her üyeye isteği doğrultusunda yardım yapılacaktır, kimsenin şüphesi olmasın. Şu an her sınıftan oyuncuya ihtiyacımız vardır.

Ayrıca guildimizin sitesi vardır:

http://www.soulless.ekibi.com

Guilde katılmak için sitemiz üzerinden (isterseniz buradan) başvuru yapabilirsiniz, ya da oyun içinde

"Uyy" (guildmaster)
    "Rouse" (officer)

bu kişilerden biriyle iletişim haline geçebilirsiniz.

• Nordrasil'de Türk Guildini kurmus bulunuyoruz hayırlı ugurlu olsun :)
    Guild Adı : Gecekondu (adın mühim değil önemli olan dostluk)
  • Karazhan PvP serverinda DH CluB isminde türk guildi kurduk. Simdilik isim bu kalıcak arkadas sayımız artıktan sonra isimimizi degistiricez. üye sayımız 18-20 ve gittikce artıyor bekleriz. bana . Fearrless , yada Prenses e ulasabilirsiniz.
  • gıremeyın turk guıldlere arkadaslar bende bı turk guılddeydım olmuyo turklerle bu ıs gırmeyın pısman olursunuz turk ne kadar azsa o kadar ıyı anlasma sorunumuz var bızlerın saygı sorunumuz var bakın burdan cıkın dıger topıclere gırın her bırınde bır kavga var bırı bırıne laf sokcam dıye kendını parcalıyo hemen her topıcde bu durumu goruyoruz kı bu durum aynen guıldlerde de var oyundan tad almak ıstıyorsanız mumkun oldugunca az turkle oynayın
  • BC için tekrardan oyuna başlamayı düşünüyorum. PVP ağırlıklı ama PVE'de yapabilecek, tamamı Türk'lerden oluşan, ventriloda özgürce Türkçe konuşabileceğim, kuralları ile insanı sıkmayacak (sadece eğlenmeye geliyorum ona göre ) bir HORDE guildi arıyorum. Açacağım karakter Blood Elf Warlock olacaktır. Guildin yeni kurulmuş yada az sayıda oyuncudan oluşması tercih sebebidir. Nedeni ise çok oyunculu guildlerde iletişim kpukluğu oluyor, ilerleyen zamanlarda gruplaşma meydana geliyor sonra o çok değer verdiğiniz guild birden yok oluyor. Bu olayı 2 kere yaşadığım için bu konuda çok hassasım. BC ile instanceların kişi limiti düşürüldüğünden böyle bir guild bulabileceğimi düşünüyorum.

Daha önce oynadığım serverlar, Haomarush (Norac) ve Agamaggan (Dracnus) idi.

Bu arada guildleriniz ile ilgili az da olsa bilgi verirseniz sevinirim, örneğin çoğunluk nereli, yaş ortalamanız hakkında kısa bilgiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

BC için tekrardan oyuna başlamayı düşünüyorum. PVP ağırlıklı ama PVE'de yapabilecek, tamamı Türk'lerden oluşan, ventriloda özgürce Türkçe konuşabileceğim, kuralları ile insanı sıkmayacak (sadece eğlenmeye geliyorum ona göre ) bir HORDE guildi arıyorum. Açacağım karakter Blood Elf Warlock olacaktır. Guildin yeni kurulmuş yada az sayıda oyuncudan oluşması tercih sebebidir. Nedeni ise çok oyunculu guildlerde iletişim kpukluğu oluyor, ilerleyen zamanlarda gruplaşma meydana geliyor sonra o çok değer verdiğiniz guild birden yok oluyor. Bu olayı 2 kere yaşadığım için bu konuda çok hassasım. BC ile instanceların kişi limiti düşürüldüğünden böyle bir guild bulabileceğimi düşünüyorum.

Daha önce oynadığım serverlar, Haomarush (Norac) ve Agamaggan (Dracnus) idi.

Bu arada guildleriniz ile ilgili az da olsa bilgi verirseniz sevinirim, örneğin çoğunluk nereli, yaş ortalamanız hakkında kısa bilgiler.

Arkadasım Karazhan serverinda Underworld adı altında 15 kişilik bir türk guildimiz mevcut. Horde tarafındayız. gelmek istersen benimle veya Çakal ile o da yoksa ßatt ile irtibata gecebilirsin senide aramızda görmekten memnun oluruz.. zaten oyuncu eksikligimiz var. kural kısmına gelince insanları sıkmıyoruz zaten dh club dagıldı bu yüzden arta kalanları orda topladık...

• 22 Aralık 2006; 11:35:14

--------------------------------------------------------------------------------
    Guild:Invadoria
    Server: Burning Legion - ally
    Guild Web sitesi :http://www.invadoria.com

Guild progress:
    20 man instancelerin hepsi farm
    Molten core: farm statusunde ( artık mc'ye gitmiyoruz )
    Bwl : farm
    AQ40: Twin kesildi
    Naxxaramas: Anub + Widow + Razu kesildi

Bc nin gelişiyle guild progress durmus bulunmakta ve herkes 70 için çabalıyor.20 den fazla 70 bulunmakta.Kasmaya devam ediyoruz :D

Guild sitesine başvurabilirsiniz.
  • slm arkadaşlar ben Wow EU Chromaggus (alliance) serverında İSTANBUL adlı guildteyim ve ortam çok ii mc bwl farmları hepsi yapılıyor şuanda naxx için hazırlıklar vardı ama bc gelince lvl kasılmaya başlandı şuan ekip arkadşlık olarak çok iiyiz gelmek isteyeni bekleriz :D

Fdiski lvl 65 hunter
    Chromaggus
    guild İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crayzossi -- 31 Ocak 2007; 15:27:24 >
  • al'akri pvp serverında EpyonHc nickli lvl 6x human warlok karakterim var.

bu serverda olan arkadaşlarla oyunda tanışmak isterim.
  • Level 70 Undead Mage guild arıyorum.. Migrate olabilirim .. pvp realm
  • Aynı şekilde bende guild arıyorum, karakterimi migrate edebilirim. 0'dan başlamak yerine 60+ Undead Warlock'um ile oynayacağım. Mümkünse ventriloda rahatça Türkçe konuşabileceğim bir PvP guildi olsun bana yeter.
  • www.last-ottomans.co.nr
  • yenı acılan karazhan serverınde türk guıld kurduk yenı bır server guıldımızde gruplaşma yok herkes bırbırıne yardım edıyor yavas bir oluşum ıcındeyız burdan bana pmden ulasabılırsınız HORDE PVP

guıldımıze vent kurulumu yapıyorum ayrıca 1 yıllık alıcam bu hafta sonu seslı olarak sıkılmadan oynayabılırsınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 12 Şubat 2007; 23:47:30 >
  • Shattered Halls (44 lvl draiene ally pala)

ve

Drak Thul NE (60 lvl NE hunter) da ally türk guildi arıyorum
  • Quel Thalas Alliance de oynuyorum, su an en iyi guildlerden birindeyim, bwl farm a getirdik nerdeyse, bitek chromaggus ve nef omurtorpuleri vardi. Tabi TBC cikinca hepsi yalan oldu ya neyse.

Sunu soyliyim, Quel Thalastaki en iyi alliance guildlerde kafadan en az 3 tane turk var mesela. Fakat problem su ki, kimse kalkip da guildini ve DKPsini birakmiyor, yabancilarla oynamayi tercih ediyor. Simdi yalan degil, ben de 40 veya 25 neyse yani o kadar kisi raid yaparken niye guildimi birakayim diye soruyorum, halbuki soyle zaten raid yapmakta olan bi turk guildi olsa, tecrubeli oyunculardan olusan, iddiali bi guild, o zaman ben de gecerim hatta benim durumumda olan 15 kisi de gecer. Turk guildi kurmak cok zor gercekten, bu is yapilirsa en basindan yapilmali, kalkip da iyi bi guilda girip raidini duzene oturtmus, progressini yapan kimse kalkip gecmiyo cunku, bundan eminim.

Sonucta hicbirimiz oyunu yabancilarla oynamaktan hosnut degiliz. Teamspeak te Turkce konusmak varken.

Gonul isterdi ki olsun oyle bi guild, zamaninda cok aradik bizim realmda , ama bulamadik, hepsi kucuk kaldi , yaptigimiz en iyi progress UBRS idi malesef. Gercekten cok uzucu , Quel Thalasta alliance tarafinda soyle raid yapan bi guild olmamasi.

Ozur dilerim konudan uzaklastiysam.

• Merhaba arkadaşlar, Oyuna yeni basladim bir çok online oyunlarda acc var ama wow başlamam gerekdiğini düşündüm ve şimdi sizden istihramım "TÜRK GUILD" bu başlık gerçekden guzel olmuş gerekli kişiler bulmak istedikleri arkadaşlarımızı bulabilecekler... lütfen bana ulaşmanızı istiyorum 2 aydır acc duruyor ole boşu boşuna kimse olmadıgı için pek oynamakda istemiyorum ben türk arkadaşlarımızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tècnics -- 28 Aralık 2012; 11:32:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.