Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alliance karakter açıcak abim ( dwarf priest ya da Human pala ) hangi realmı önerirsiniz tabi ki türklerin bol ve guild bulabileceği
  • valla bu oyunu orj. serverlarda oynayan türk çok fazla değil sanırım.En fazla 200 bilemedin 300 ..

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 13 Aralık 2006; 18:04:16 >
  • miex sen orjinalde değilsin sanırım

ve bu oyunda ki türk sayısı değil toplam 2 guilddeki oyuncular 200 kişi eder zaten

her serverda vardır türkler ..

öle az değiliz her yerdeyiz :)
  • yanlış bilmiyorsam 30 bin civarında türk oyuncusu var
  • Guild isim: <MOONSTAR>
    Server: Eu-Bladefist
    Taraf: Alliance
    Raid durumu: ZG farm MC in progress
    Oyuncu gereksinimi: herkes kabulümüz.
    Guild Sitesi: MoonstarGuild
    Son güncelleme: 14.12.2006

Oyuncu alımına devam ediyoruz.
    Şu anki kadro 120 tanesi account olmak üzere altlarla birlikte 160 oyuncu var 60 adet LVL 60 karater var MC ye zor adam çıkarıyoruz Migrateleri bekliyoruz...
  • Bladefist serverında horde tarafında guild arıyorum shamanım ???
  • http://forum.gbloodlust.com

Dunemaul - Bloodlust

tamamen türk oyunculardan kurulu. özellikle Druid desteğine ihtiyaç duyan bir guildiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 20 Aralık 2006; 4:43:40 >
  • Guild:Hajnal
    Server: Dunemaul - Horde
    Guild Web sitesi :http://www.guildhajnal.com

Guild progress:
    20 man instancelerin hepsi farm
    molten core: farm statusunde ( artık mc'ye gitmiyoruz )
    Bwl : farm
    AQ40: yeni başladık skream ve Sartura'yı kestik
    Naxxaramas: yakında başlamayı düşünüyoruz

Tamamen türklerden oluşan guildimiz'e Shaman , Priest , Hunter, Druid gereksinimi vardır ilgilenenler guild sayfasından başvuru yapabilir, servera migrate açık durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carolin -- 22 Aralık 2006; 11:42:06 >
  • sadece ahn qiraj da ally tarafında en az 500 türk var:Ç
  • Maelstorm serverında türk guild aranıyor... yada oyuncular...
  • jmmy hordemusun ally mi ?
  • Arkadaslar ben su an undead rogue ile oynamaktayım fakat bc ile birlikte paladin acmayı düsünüyorum bana yardımcı olabilecek horde tarafında türk guild varmı? RpPvp serverindada olur ama PVP olursa sevinirim...
  • eu server:burning legeion en az 7 tane turk guildi var hepsinin sayısı en az 60 kısı burda çok turk var benim guildim carnage lvl 46 warriorum her turlu turk var çok iyi yardım laşma var ally tarafında
  • Bronzebeard serverinde lv 4x ally hunter karakterim var. Oyunda yeniyim ve Bu serverde hiç türke rastlamadım. Türk guild veya oyuncular aranıyor.
  • nordrasilde 20 ye yakın türküz .
    yeni karakter açmak isteyenler server değiştirmek isteyenler gelsin her yönden yardım edilecektir.
    ayrıca Metehan arakdasımız da diğer serverlardan adam ayartmaya çalısıyor.
    inşallah basarılı olursa guildimizi kuracagız.
  • Alonsus serverinda horde 23 lvl mageyim. yeni basladım wowa bir tanene arkadasimdan baska da turk oyuncuya rastlamadım dersem yalan olmaz eger burada turk guild varsa söyleyin. birde server lar arasi gecis yapabiliyormuyuz. yani bu serverdaki karakterimi baska bir servere gecirebilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: errenius

Quel Thalas da türk guildi warmı ?

Alli tarafında "Savasma Sevis" diye bır guıld vardı suan varmı bılmıyorum.Horde tarafında turk guıldı yok
    Tabi 2 ay öncesi böyleydı belki suan acılmıstır acc kapalı oldugu ıcın bilmiyorum son durumları
    Su fınaller bıtsede baslasam
  • alonsusda türk guildi varmı!
  • Bence Troy Guıldını Secmelısın gercekten Turk Guıldı Olarak Cok basarılı BIr Guıld Mc YI bILE tEK gecede alabılıor sadece sana solemesı Geregını sen dusun.
  • Quel Thalas da Türk Ally guildi KIRK HARAMILER kurulmuştur.yakında web sayfamızda açılacak.
    Bu servera takılanlar ,yeni char açacak olanları bekleriz..

Igzas - Mortrade - Dorado - Naim - Hadés nicklerine pm atabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.