Bildirim
orjinal park sensörü arzalnırsa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Görür turbo reyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen cevaplar sadece kelimelerle verilmez.. -
İş görür tabi abi neden görmesin ama bana kalsa en iyisi orjinalini bozmamak. Tabi yine senin bileceğin iş
_____________________________ -
Görebilir ama yanlış gösterme ihtimali var. _____________________________ -
Geçenlerde ben altım bir tane 40 tl'lik,aracıma montajını yaptırdım.Bence gayet kullanışlı hata payı nerdeyse sıfır.Daha önce aracımda park sensörü yoktu belirtmiş olayım. _____________________________ Admire 1.5 CRDİ 2003. -
Sensör ben söyleyeyim Turbocuğum, hayırdır sensörlerin mi bozuldu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
orjinal park sensörü arzalnırsa
diyelim megane gibi bir aracınız var park sensörünüz arzalandı.
bu piyasada satılan sensörleri taktığımız zaman iş görür mü?
çokmu merak ettın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
turbo paraya kıyıp clio yi satip megane almis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler