Şimdi Ara

Satılık Samsung 9 Serisi Ultrabook (Core i5/12 GB DDR3/HD4000/128 GB SSD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Model adı: Samsung ATIV Book NP-900X4D-K01TR

09/02/2013'de teknosa'dan alındı. faturası durmaktadır

Üzerinde 4gb ram ile gelmişti 8gb ram ilave edilip 12gb'a yükseltilmiştir.

Bilgisayarım Tüm donanımsal özellikleri için everest prgramından aldığım raporhttp://www.sercanuysal.com/Report.htm lütfen gereksiz sorulardan kaçınalım

işlemci 3317U

ekran çözünürlüğü 1600x900

DRAM Slot #1 8 GB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
    DRAM Slot #2 4 GB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)

İntel hd400 ekran kartı

Cihaz 10 üzerinden 7 alır sadece iş bilgisayarı olarak kullanıldı.

ürünün sol menteşesi kırılmıştır tamire götürecek vaktim olmadığı için yaptıramadım 100-150 masrafı var oyüzden fiyatı gayet makul tutuyorum.

Cihaz 5 saniyede açılmaktadır.

Ürünü satma sebebim, mac pro alacağım için.(Mac Proyu aldım)

sahibinden ilanı:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-samsung-9-serisi-ultrabook-core-i5-12-gb-ddr3-hd4000-128-gb-ssd-205453170/detay/

Fotoğraflar için tıklayınız ---->http://imgur.com/52BbLLb,FoynJqU,Z5eePQk,QCytNjz,sPk0r01#0

Pazarlıksız net fiyat 1250---->1200 ---->1100 ---->1000---->900 SON OLURU liradır.

istanbul içi esenkent metro durağı veya maltepe park AVM den elden teslim edebilirim

Pazarlık - Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz nakit lazım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuBeRK -- 23 Nisan 2015; 16:00:57 >

ALDIKLARIM; mrhusnu: Sony vgn-FW31J | mec: Sony vgn-b1xp | uludagnet: DellXPS M1330 | uludagnet: Sony Orjinal MHC-881 | Orgeneral : FEEL Pc Kasası | nicki aklımda değil :Logitech Z5500 daha hatırlamadığım 10larca alışverişim var aklıma geldikçe ekleyeceğim

İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur." (Robert Bosch)

• fiyat takip
    ALDIKLARIM; mrhusnu: Sony vgn-FW31J | mec: Sony vgn-b1xp | uludagnet: DellXPS M1330 | uludagnet: Sony Orjinal MHC-881 | Orgeneral : FEEL Pc Kasası | nicki aklımda değil :Logitech Z5500 daha hatırlamadığım 10larca alışverişim var aklıma geldikçe ekleyeceğim

İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur." (Robert Bosch)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.