Şimdi Ara

Orjinal Korsan Başlıkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu cidden sıkmaya başladı, her konuda orjinal korsan muhabbeti döner olud, Ps3 olan illaki orjinal takılacak, Xbox 360'ı olanda maddi durumu iyiyse orjinal takılır, değilse korsan oyunu oynar, herkesin günahı ve sevabı kendinedir. Özellikle Ps3 sahipleri bu konudan rahatsız bence rahatsız olacak bir durum yok ortada, her konuda orjina kullandıklarını söylemelerine ve çoğu Xbox kullancılarına laf etmelerine gerek yok bence. Her insan özgürdür ve kendi kararlarını kendi verebilir.

• Bu konu hakkında hem konu açtım hem de rds adlı yöneticiye pm gönderdim.

Sonuç: şu ana kadar her iki çabamdan da bir sonuç bulamadım.
  • South park da bir bölüm vardı. Hyprid araç kullananlar kendi osurdukları gazı koklayarak kendilerini mutlu ediyorlardı. Bu hikayede aynı
  • canoz'a katılıyorum, ama bunu ps3 oyuncularına hakaret olarak söylemiyorum, orjinal xbox oyuncularıda aynı muameleyi yapıyor, yani ayıptır günahtır canım hiç mi aile terbiyesi görgüsü almıyorlar acaba bazen çok merak ediyorum bu sorunun cevabını
  • abicim bunda tartışılcak bişey yokki herkes kendine başlık açanıda uzaklaştırıcaksın bak bakalım bidaha açıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

South park da bir bölüm vardı. Hyprid araç kullananlar kendi osurdukları gazı koklayarak kendilerini mutlu ediyorlardı. Bu hikayede aynı

aynen hocam
  • bir pcnin ihtiyacı olan prolar neler var yazsın biri...er meydanı....
    öyle egri oturup dogru konuşmak lazım....
    öyle 2 oyun alıpda cennete gitmek kolay mı... 2 oyun alıpda cenneti parselliyenlere duyurulur. yok öyle yagma yedirmezler tek başına adama hurileri köşk ü.meyvaları şarapları.....
    ne güzel istanbul...neyle kimi korkutuyorsunuz
    ....gerçek hayatta 1 igne alsan çakma gitti korsan sınıfına sende girdin...
    milyarlarca ürün var...illaki biri denk gelmiştir..

jilet yiyen kız merih'li gecem

birlikte bulacağız belâmızı

sonumuz kuşkusuz cehennem

kırmızı kırmızı kırmızı .A.İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 20 Eylül 2010; 23:17:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Oyuna Korsan DLC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

bir pcnin ihtiyacı olan prolar neler var yazsın biri...er meydanı....
    öyle egri oturup dogru konuşmak lazım....
    öyle 2 oyun alıpda cennete gitmek kolay mı... 2 oyun alıpda cenneti parselliyenlere duyurulur. yok öyle yagma yedirmezler tek başına adama hurileri köşk ü.meyvaları şarapları.....
    ne güzel istanbul...neyle kimi korkutuyorsunuz
    ....gerçek hayatta 1 igne alsan çakma gitti korsan sınıfına sende girdin...
    milyarlarca ürün var...illaki biri denk gelmiştir..

jilet yiyen kız merih'li gecem

birlikte bulacağız belâmızı

sonumuz kuşkusuz cehennem

kırmızı kırmızı kırmızı .A.İ

Aynen katılıyorum.

• Bence asıl sorun korsan kullanan kişilerin de sorunsuz biçimde online oynamak istemesi , hiçbirşeyden mahrum kalmadan orjinal oynayanlar ile aynı haklara sahip olmak istemesinden çıkıyor . Madem illegal bir yoldan bu oyunlar oynanıyor o zaman da bir yerde durmasını bilmeli kullanıcı

Mesela Xbox'ta ban olayını destekliyorum 3 lira verenle 90 küsür lira veren bir olmamalı bence

Ps3 de de böyle olur heralde tam takip etmedim gelişmeleri
  • Korsansız Hayat olmaz rahat olun
  • "DVD harcamaya değmez"
    "2 TL'ye yazık oldu offfff yaaaa"

Bu tip seviyesiz mesajlar atılmazsa ve orjinal oynayacak insanları düşünmeden spoiler verilmezse sorun yok.Spoiler'ların %90'ı oyunu 1-2 hafta önce oynayan kopyacılardan geliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 21 Eylül 2010; 1:34:10 >
  • Yine orjinal-korsan konusu ve yine sonu gelmeyen tartismalar.. Birakin kim neyi,nasil istiyorsa öyle yapsin banane/bizene herif kopya kullanmis orjinal kullanmis..!! Rahmetli Kemal Sunal`in Tosun Pasa filminden bir replikle konuyu kapatmak istiyorum..

"Birakin tutmayin kücük enisteyi,saliverin gitsin.."
  • şimdide dini teknolojiye'mi alet eder oldular ah şu orjinciler yokmu tabi bi oyuna o kadar para vermek insana koyar, anlayışlı olmak lazım.....tam anlamadım ben şimdi orj oyun alınca cennete mi gircez....oyunun kutusundada yazıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

şimdide dini teknolojiye'mi alet eder oldular ah şu orjinciler yokmu tabi bi oyuna o kadar para vermek insana koyar, anlayışlı olmak lazım.....tam anlamadım ben şimdi orj oyun alınca cennete mi gircez....oyunun kutusundada yazıyormu

Sen de haklisin kardesim,sahsen ben oyunlari sirf Cennet`e giriyim diye aliyorum..Yoksa ne yapimci firma ne de oyunun hikayesi,isleyisi umrumda degil,ben oyunlari alip Cennet`ül A`la ya gitmek istiyorum "EA" ve "Activision"`un dualari benimle hissedebiliyorum Ayrica oyunun kutusunda söyle birsey yaziyor dikkat ettiysen;

"Do you have 50 Dolars? -NO.!!- Now, GO TO HELL..."

• quote:

şimdide dini teknolojiye'mi alet eder oldular ah şu orjinciler yokmu tabi bi oyuna o kadar para vermek insana koyar, anlayışlı olmak lazım.....tam anlamadım ben şimdi orj oyun alınca cennete mi gircez....oyunun kutusundada yazıyormu

Kim orjinal kullanınca cennete gidicem diyo çok merak ediyorum. Hayal dünyanız çok geniş.

• quote:

O kadar para vermek sana koyar,bu yüzden de hırsızlık yaparsın.Hakaret değil,devletin tabiri bu,boşuna şikayet etmeyin.Yaptığın şey de kanunen yazılım HIRSIZLIĞI diye geçer.Büyük ihtimalle yaşın çok küçük,öğren böyle şeyleri

Böyle mesajlara böyle cevap,kimse de kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

O kadar para vermek sana koyar,bu yüzden de hırsızlık yaparsın.Hakaret değil,devletin tabiri bu,boşuna şikayet etmeyin.Yaptığın şey de kanunen yazılım HIRSIZLIĞI diye geçer.Büyük ihtimalle yaşın çok küçük,öğren böyle şeyleri

Böyle mesajlara böyle cevap,kimse de kusura bakmasın.

Bazı insanların inançları gereği gerçekten kul hakkı olmaması için orjinal kullanması bu tipleri rahatsız ediyor maalesef. zaten sürekli konu açıp kendi çaplarında eğleniyorlar. e bunların anlayışına göre de belli bir inancı olmayanların hepsi de korsancı sınıfına giriyor ki bu çok komik. o zaman müslüman, hristiyan olmayan insanların içinde hiç orjinal kullanan yok.

• Korsan kullanan kullanır da bunu marifet gibi dile getirmeyi anlamıyorum. Neyin reklamı oluyor ki bu? Bir halt yiyorsanız, bırakın size kalsın. Yeri geldiğinde herkes kullanmıştır, ben niye kullanıyorsunuz demiyorum ama bunu ballandıra b allandıra ve özendire özendire anlatmak hiç doğru değil. Birde dini konuları karıştırıyorsunuz buna. Herkes ne yapıyorsa kendine ama tutupda bunu özendirici cümlelerle, illegal birşeyi legalize etmeye çalışarak anlatmak çok yanlış. Tabi aynı yanlışı orjinal kullanıp da diğerlerine hırsız diyenler de yapıyor. Yapılan şey legal değil ve yanlıştır. Bunu bile bile yapıyorsa bir insan, günahı boynunadır ve bu olay sadece firma sahipleriyle, o kişi arasındadır. Kimsenin çıkıpta o insanlara hakaret etme hakkı olduğunu sanmıyorum. Böyle bir hak varsa, bu ancak emeği hiçe sayılarak korsan kullanılan firmaya aittir. Yani iki tarafta o kadar yanlış kelimeler kullanıyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Orjinal oyun almak salaklık değil, emeğe saygıdır. Korsan kullanmak da yanlış ve illegaldir ama tutupda bu insanlara hırsız deme hakkınız yoktur. Tabiki onların da bunu ballandıra ballandıra, çok doğru birşey yapıyorlarmış gibi saçma bir şekilde dillendirmeleri ve orjinal kullanan insanlara hakaret etmek gibi bir hakları yoktur. Bu yorumu tamamen tarafsız olarak yapıyorum, aklı olan zaten söylemek istediğimi anlar.

• Orjinal-Korsan olayı tamamen saçmalıktır.Kızmanız gerekenler orjinal kullanabilecek maddi durumu olan ama korsan kullananlar olmalı.Maddi durumu yetmeyip mecburen korsan kullanan insanların hiç bir günahı yoktur tek suçlu her şeye yüksek kdv ötv ĞĞTV bilmemnetv koyan devlettedir.Şimdi amelenin biri çıkar ordan "parası yoksa oynamasın" der.Onlara hiç bir sözüm yok baba parası yeyip amerikadan,kanadadan bu foruma yazıyorlar bıdı bıdı.Baba parası yeyip orjinal kullanıyorum diye hava atanlara gerçekten çok gülüyorum.Ben ögrenciyim 17 yaşımdayım 4 yaşından beri oyun oynarım şimdi ögrenciyim diye oyun oynamayalımmı yani.Xbox 360 çok oyun oynamayı sevdigim için fw kullanıyorum ama yanına orjinal kullanıcak ps3'ü çekmeyi o kadar çok istiyorumki anlatamam ama maddi durumum yetmiyor.O yüzden insanları yargılarken bir kez daha düşünün.Orjinal kullananlara benim her zaman saygım var.Maddi durumu yetip orjinal kullanmayan ve üstüne üstlük orjinal kullananlara enayi gözüyle bakanlarada diyecek hiç bir sözüm yok magaralarından çıkıp insan olsunlar.

• ben 1 cihazımda orjinal diğerinde kopya kullanıyorum ama bazı erkenler gibi gelip burada HALO REACH 14 eylülde çıkacakken, çıkış tarihinden 1 hafta önce gelip "ulan halo'yu bitirdim, çok manyak olmuş, şu bölümde şunu yapıyorsun , bu bölümde bunu yapıyorsun" diye burda anlatanlara kıl oluyorum, yoksa isteyen kopya isteyen orjinal kullansın beni bağlamıyor... ha değinmek istediğim bir noktada şudur , güzel kardeşim madem kopya kullanıyorsun, orjinal kullananlara niye "enayi" , "keko" gibi sıfatlar takıyorsunuz... sanırım komplekslisiniz siz... para var alıyoruz çatır çatır oynuyoruz, size ne derler adama... ondan sonra bize "enayi" diyene sizde "emek hırsızı"sınız deyince kıyamet kopuyor... neymiş efendim sen bana nasıl hırsız dersinmiş, sen gelip burada insanlar bir ürünün orjinalini, emeğinin karşılığını vererek alıyorsa, gelipde bana enayi dersen sende hırsızın önde gidenisin derim...

Madem herkes açıklamasının altına bir özlü söz yazmış, bende sözlerimi bir Hadis-i şerifle tamamlayayım o zaman ; "İşçiye hakkını alnının teri kurumadan veriniz."

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.