Şimdi Ara

orjinal kartuşu en ucuz olan çok fonk. yazıcı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.canon mp210 marka çok fonk. yazıcım var ama aldığım güne lanet olsun.aldım alalı verem etti beni yok kartuşunu resetle yok doldurursun kartuşu tanımaz vs vs.yıldırdı beni.şimdide o doldurttğum kartuşlarının ömürleri bitii attım çöpe gitti.renkli ve siyah iki kartuş almam lazım oda 100 tl iki kartuş.tabikide almıyorum bende yazıcıyı satıp,yeni kartuşu uygun fiyatlı bi yazıcı almak istiyorum mantıklı olarak.ama orjinal kartuşuda uygun olsunki doldurma ömrü bittiği zaman kartuşların yenisini almam gerektiğinde 100 liralık bi para çıkmasın karşıma.
    ben çok fonk hp F2480 modelini buldum.yazıcı ortalama 90 lira orjinal kartuşlarıda renkli&renksiz 50-60 tl.bunun haricinde önerebileceğiniz modeller varsa sevinirim.
    çok fazla kullanan birisi değilim hatta yıl içinde kullandığım sayılıdır.

• Hocam çok fonksiyonluların kartuş fiyatları ortalama senin belirttiğin gibi...Bende HP F370 var kartuş maliyeti 70tl...Fakat sendeki cihazı sadece tarayıcı olarak kullanıp yanına HP 910 yazıcıyı alabilirsin...Siyah kartuşu 10, renklisi 13tl...

Yazıcının kendi fiyatı ise 69TL...

http://forum.donanimhaber.com/m_37539693/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37770281
  • hmm o hp 910 u baya aradım ama hiçbiyerde yoktu ya nası olurda tansaşta olur hayretler içindeyim ulaşabilirsem alırım tabi.bendekinin kartuşları tamamen bittiği ve attığım için tarayıcı olarak kullanmam içinde kartuşların takılı olması gerekmiyormu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

hmm o hp 910 u baya aradım ama hiçbiyerde yoktu ya nası olurda tansaşta olur hayretler içindeyim ulaşabilirsem alırım tabi.bendekinin kartuşları tamamen bittiği ve attığım için tarayıcı olarak kullanmam içinde kartuşların takılı olması gerekmiyormu???

Takılı olması gerekiyor en az bir tanesinin ama yine de deneyin.
  • yok olmadı malesef..hata veriyor "yazıcıya bakım yapılmaktadır sonra tara " diye.buda o kartuşlar olmadığı için yanıp yanıp sönüyor ışıkları heralde o işlemden dolayı kaynaklanıyor.sonuç olarak benim yazıcı elimde paladı ve nefret ettim artık canondan..yeni yazıcı alıcam.taramayla kartuşun ne alakası varda taramıyo anlamadım yaw
  • quote:

yok olmadı malesef..hata veriyor "yazıcıya bakım yapılmaktadır sonra tara " diye.buda o kartuşlar olmadığı için yanıp yanıp sönüyor ışıkları heralde o işlemden dolayı kaynaklanıyor.sonuç olarak benim yazıcı elimde paladı ve nefret ettim artık canondan..yeni yazıcı alıcam.taramayla kartuşun ne alakası varda taramıyo anlamadım yaw

tamamen duygusal bir bağ yaratmışlardır merak etme
  • aynen bencede ama bende salak değilim gideyimde 100 lira vereyim iki kartuşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi yazıcı tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    En ucuz yazıcı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartuş dolum diye bir kavram var araştırınız. 50-55 liraya bir dolum seti alıp 40 kez doldurabilirsiniz kartuşları temiz dolum yaparsanız vakumlama işlemlerini sorunsuz yaparsanız uzun süre dolum yapıp kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Kartuş dolum diye bir kavram var araştırınız. 50-55 liraya bir dolum seti alıp 40 kez doldurabilirsiniz kartuşları temiz dolum yaparsanız vakumlama işlemlerini sorunsuz yaparsanız uzun süre dolum yapıp kullanırsınız.

dolum işleminden haberdarım ama benim bildiğim 10 15 defa doldurduktan sonra kartuşun öldüğüydü.ki benim yazıcımla beraber gelen demo kartuşlarıda 10 defa falan anca doldurttum hatta o akdar olmadı bile belkide kartuşlar bozuldu attım çöpe.
    şimdi o zaman size şunları sorayım.
    1)bendeki kartuşlar demo olduğu içinmi bu kadar cabuk bozuldu yoksa doldurandanmı kaynaklandı bu sorun?

2)ben şimdi alırsam canon için cl38-41 ve pg37-40 kartuşlarından alıcam birer tane.bu alacağım kartuşları 40 defaya kadar doldurabilirmiyim gerçekten ? yanlış hatırlamıyorsam 10 15 defaya kadar doldurma ömrü olduklarıyla ilgili bişeyler okumuştum.40 defa dolum olayını ilk defa sizden duydum..

3)benim elimde şimdi hiç kartuş yok..boş kartuş satılan bir yer olabilirmi alıpda ben doldurtayım?

bide bu 40 defa dolum olayını siz yaptınızmı acaba?

• Üreticiye göre demo kartuş verebiliyorlar benim yeni aldığım hp f2420 yazıcıda tüm kartuşlar yüzde yüz doluydu. Evet doğrudur kartuş dolum aparatları için 40 dolum yapılıyor deselerde kartuşların uzun süre doldurulup kullanılmaması için dayanıksız üretiliyor ve çok temiz dolum yapsanız bile 10-15 dolumdan sonra kartuşlar kullanılamaz hale geliyor. Ama 10-15 az bir rakam değildir. 60 liraya renkli ve renksiz kartuş alıyorsunuz ve 100-200 sayfa yazdırabiliyorsunuz, onun yerine 50-60 lirayı kartuş dolum aparatları edinerek ve temiz 10 dolum yaparak 9 kartuşu bedavaya getiriyorsunuz. Canonun kartuşlarının nasıl çalıştığını bilmediğim için o konuda yorum yapamayacağım ama hplerin neredeyse tüm inkjet yazıcılarında temiz ve yeterli aparatlarla dolum yapıp defalarca kullanabilirsiniz. Eski hp 3920 yazıcımın kartuşlarını 10-12 sefer doldurup kullanıyordum tek kartuşla 7-8 ay idare ediyordum ki çok kullanmama rağmen.
  • anladım sizcede o zaman benim şu aşamada 100 lira vermem mantıksız değilmi iki kartuşa?bende yazıcıyı satıp hp 910 yada hp d1660 yada hp f2480 modellerine bakmayı düşünüyorum.910 en ucuz kartuşa sahip biliyosunuz onu bulsam alacam zaten..onun dışındaki iki model c300 kartuşlarını kullanıyorlar ve renkli&renksiz kartuş maliyeti 50-60 tl tutarında..hani en azından kartuşların dolum ömürleri bitincede yeni kartuş almak lazım sonuçta o nedenle ucuz olmasına dikkat ediyorum..bakın canon 100 lira iki kartuş şimdi elimde patladı cihaz
    siz ne dersiniz o yzdığım modeller mantıklı değilmi?
  • Evet mantıklı özellikle f2420 yi biraz araştırsanız kartuş fiyatına yakın bir ücreti var ben bim kampanyasından 79 tl ye almıştım 60-65 lirada orjinal sıfır kartuşları, gerçekten insanları iyi yoluyorlar 2 kartuş parasına yazıcı alıyorsunuz. Ama yeni canon yazıcı almışsınız onu elinizden iyi bir fiyata çıkarabilirseniz hp inkjet yazıcılara yönelin. Bazı bilmiş arkadaşlar inkjet yazıcıların devri kapandı desede 10 yıldan fazladır inkjet yazıcı kullanıyorum halande kullanmaya devam ediyorum, lazer yazıcı gibi bir lükse ihtiyaç yok varsın 1-2 dakika geç yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Şubat 2010; 2:54:53 >
  • baktım dediğiniz modele ama benim yazdığım f2480 le çok bi fark yok gibi aralarında fiyatıda 90 lira civarlarında..benim yazıcı yeni dediğiniz gibi 70 e falan bunu satsam o zaman fazla koymaz alacağım yazıcının maliyeti bakalım satabilecekmiyim o fiyata oda var tabi..eğer çok fonk alıcak olursa f2480-f2420 tercih edilebilir normal yazıcı alıcak olursamda 910 kesinlikle yada d1660 olabilir..gerçi d1660 65 lira diğer çok fonk 90 lira o kdar para vermşkn çok fonk alırım d1660 yerine kartuşları aynı nasıl olsa..şu 910 u bulursam harika olacak valla:D
    ya ben çok sık kullanmıyorum zaten yılda kullandığım sayılı desem yeridir:) o yüzden lazer olmuş inkjet olmuş hiç önemli değil.dediğiniz gibi 1-2 dk ha erken yazmş ha geç ne olacak...
    önerileriniz için çok teşekkür ederim aynı düşünceleri paylaşıyoruz yazıcı seçiminde.bakalım ayarlıycam artık bişeyler. ii sabahlar

• canonda demo kartuş olmuyor...sizin dolumcunuz iyi bir dolumcu değilmiş ...hemen bozulma olmaması gerekir..uzun süre kullananlar biliyorum...

en uygunu dolum setidir...hatta tak tank yanına yazıcının kullan....öyle dolumcu işi fıs iş...50 kuruşluk mürekkebi 8 liraya dolduruluyor...
    nerde boşta gezen nerde it çakal var bu işe girdi zamanında...bir kalitesizlik mevcut işini iyi yapanıda bulmak zor...
  • brother işinizi fazlasıyla görür.kartuşlarda çip mip yok.doldur doldur kullan doya doya.145C bulabilirsen 110 TL civarı.yazıcıoğlunda bulunduğunu yazmıştı bir arkadaş.üçü bir arada fonksiyonel tam bir fiyat performans ürünü yazıcı.4 renk için ayrı ayrı kartuş kullanıyor.kartuşların üzerinde yazdırma kafası denilen kısım olmadığından (bu kısım yazıcnın içinde) sadece plastik bir kutu anlayacağınız kartuşun bozulacak hiçbir yeri yok siz kesici bir aletle kesip delmedikçe.doldurup doldurup kullanıyorum ben.yanına bir takımda mürekkep aldınızmı değmeyin keyfinize.dandik mürekkep kullanıpta kafayı tıkanmasına neden olmadıkça sorun yaşamazsınız.önemli olan dolumda kullanacağınız mürekkep.orjinal gelen kartuşları defalarca dolum yaparak 10000 sayfadan fazla sorunsuz çıktı alanlar var bu yazıcı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

brother işinizi fazlasıyla görür.kartuşlarda çip mip yok.doldur doldur kullan doya doya.145C bulabilirsen 110 TL civarı.yazıcıoğlunda bulunduğunu yazmıştı bir arkadaş.üçü bir arada fonksiyonel tam bir fiyat performans ürünü yazıcı.4 renk için ayrı ayrı kartuş kullanıyor.kartuşların üzerinde yazdırma kafası denilen kısım olmadığından (bu kısım yazıcnın içinde) sadece plastik bir kutu anlayacağınız kartuşun bozulacak hiçbir yeri yok siz kesici bir aletle kesip delmedikçe.doldurup doldurup kullanıyorum ben.yanına bir takımda mürekkep aldınızmı değmeyin keyfinize.dandik mürekkep kullanıpta kafayı tıkanmasına neden olmadıkça sorun yaşamazsınız.önemli olan dolumda kullanacağınız mürekkep.orjinal gelen kartuşları defalarca dolum yaparak 10000 sayfadan fazla sorunsuz çıktı alanlar var bu yazıcı ile.

yine dayamışsın brotheri..!

şaka bir yana
    eğer bulabilrisem şu 385c yi
    alıcam...

• Söz konusu yazıcıyı sitemizde litrelik mürekkep kartuş ve besleme sistemi ile birlikte satıyoruz. Lütfen inceleyiniz:

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-61-1100-SERISI-XXL-KARTUS-+-BESLEME-SISTEMI-+-BROTHER-DCP-385C-YAZICI-+-1-LT-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-pid-816.html

Bunun dışında bu yazıcının temini zor olduğu için bir şekilde temin edebilirseniz ve orjinal kartuşlarını doldurmak isterseniz sitemizden bu kartuşa uygun 100 ml lik ya da litrelik mürekkepler de satın almanız mümkün. Size tavsiyem bu kartuş için kesinlikle tam uyumlu mürekkep dışında bir mürekkep kullanmamanız, çok güzel fotoğraf çıktıları var ve çözünürlüğü çok iyi ama uygun olmayan mürekkep çok kısa sürede tıkıyor.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: acars55

quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

brother işinizi fazlasıyla görür.kartuşlarda çip mip yok.doldur doldur kullan doya doya.145C bulabilirsen 110 TL civarı.yazıcıoğlunda bulunduğunu yazmıştı bir arkadaş.üçü bir arada fonksiyonel tam bir fiyat performans ürünü yazıcı.4 renk için ayrı ayrı kartuş kullanıyor.kartuşların üzerinde yazdırma kafası denilen kısım olmadığından (bu kısım yazıcnın içinde) sadece plastik bir kutu anlayacağınız kartuşun bozulacak hiçbir yeri yok siz kesici bir aletle kesip delmedikçe.doldurup doldurup kullanıyorum ben.yanına bir takımda mürekkep aldınızmı değmeyin keyfinize.dandik mürekkep kullanıpta kafayı tıkanmasına neden olmadıkça sorun yaşamazsınız.önemli olan dolumda kullanacağınız mürekkep.orjinal gelen kartuşları defalarca dolum yaparak 10000 sayfadan fazla sorunsuz çıktı alanlar var bu yazıcı ile.

yine dayamışsın brotheri..!

şaka bir yana
    eğer bulabilrisem şu 385c yi
    alıcam...

• siz kafayımı yediniz yaw:s o yazıcı 550 tl:DDD
  • Ürünü incelediniz mi orada orjinal kartuşlarla kıyaslandığında yaklaşık renk başına 50 dolum kadarlık mürekkep (4 x 1000 ml ) kolay dolum kartuşları ve besleme sistemi de var.

Sadece yazıcı istiyorsanız tedarik sorunu nedeniyle yazıcıyı tek olarak satmıyoruz ama piyasadan bulunabileceğini sanıyorum.

Saygılar

quote:

siz kafayımı yediniz yaw:s o yazıcı 550 tl:DDD
  • inceledim..dediğiniz gibi çok sık kulllananlar ve profesyonel anlamda yazıcı ihtiyacı olanlar için uygun olabilir o zaman ama benim gibi yılda sayılı kez yazıcı açan birisi için tabiki olmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.