Bildirim
orjinal iphone 6 nasıl anlaşılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarrior
arkadaşlar nette bi yerde ip6 plus 64 gb 2300 e bulduk bi yakınıma alıcaktım.orjinal apple ürünü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?nette çakma ip6 ları gördümde birebir aynısını yapmışlar.satan adamda ısrarla orjinal türkiye cihazı olduğunu söylemekte
hic bir sey yapamiyorsan ac telefonu ayarlardan seri numarasini apple resmi sitesinden sorgulat belli olur Gb a kadar yaziyor merak etme -
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
quote:
arkadaşlar nette bi yerde ip6 plus 64 gb 2300 e bulduk bi yakınıma alıcaktım.orjinal apple ürünü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?nette çakma ip6 ları gördümde birebir aynısını yapmışlar.satan adamda ısrarla orjinal türkiye cihazı olduğunu söylemekte
hic bir sey yapamiyorsan ac telefonu ayarlardan seri numarasini apple resmi sitesinden sorgulat belli olur Gb a kadar yaziyor merak etme
kutuya açmadan arkadaki seri numara veya imei numarasıyla apple tr sitesinden sorgulatsam kesin olarak orjinal olup olmadığını öğrenebilirmiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutuyu açmana gerek yok, kutunun arkasından seri numarasını siteye girip orjinal olduğunu sana göstersin. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ø
Kutuyu açmana gerek yok, kutunun arkasından seri numarasını siteye girip orjinal olduğunu sana göstersin.
tamam bende onu söyledim zaten kutunun arkasındaki seri numarasını apple da sorgulatsam oradada kayıtlı çıkarsa cihaz %100 orjinalmi oluyor?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ø
Kutuyu açmana gerek yok, kutunun arkasından seri numarasını siteye girip orjinal olduğunu sana göstersin.
tamam bende onu söyledim zaten kutunun arkasındaki seri numarasını apple da sorgulatsam oradada kayıtlı çıkarsa cihaz %100 orjinalmi oluyor?
evet -
tamamdır 4 saat sonra falan sorgulatcam cihazı.inş arkasındaki seri numaralarını kopyalama gibi bir durum sözkonusu olmaz.yani çakma çıkmaz inş cihaz
quote:
tamamdır 4 saat sonra falan sorgulatcam cihazı.inş arkasındaki seri numaralarını kopyalama gibi bir durum sözkonusu olmaz.yani çakma çıkmaz inş cihaz
olmaz -
eyvallah
quote:
Ben olsam cihazı açarım memlekette dolandırma şekli çok arkadaşım sonuçta cihazı alacaksan aç telefonu de aktif et kartını tak verdiğin para gazete kuponu değil kardeşim
Kutudaki seriden bulabilirsin ayrıca adam 64 gb 2649 tl ye almışsa sana aynı fiyatı çekse kabul etmeyip kıllanırsın 2300 diyor fiyatı indiriyor yine kıllanıyorsun :)) kontrol etmekte fayda var
Hayır kutuyu açmadan öğrenemezsiniz. Sonuçta cihaz sahteyse kutusuda sahte olabilir, pek tabi başka bir cihazın seri numarası kutu üzerine yazılmış olabilir. Cihazı elinizde aldığınız anda çakmaysa kendisini malzeme kalitesinden belli eder. Bu şekilde anlayamazsanız cihazı açtığınızda ana sayfadan hemen kendisini belli eder. Muhtemelen içinde Android yüklü olduğu için ve MediaTek gibi giriş seviyesi bir işlemci kullandığından dolayı menüsü iOS akıcılığında çalışmayacaktır. Hiç bilmeyenler için en sağlam anlama yolu telefona Antutu ve GeekBench gibi uygulamar yükleyip performans skoruna bakmaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 27 Kasım 2014; 16:31:29 > -
bende ondan korkuyorum başka bir seri numara kutuya kopyalanmışsa falan diye.benim bi akraba almaya gidecek ben yokum ben olsam kesin anlarımda ondan sorduydum.o zaman diyim ona kutuyu açsın cihazdaki akıcılığa bakarak karar versin.en garanti yol bu gibi
zeten sahteyse kapatirken android simgesi cikiyor bildigim kadari ile ama emin degilim yinede isin bir uzmani yaninizda olsa iyi olur bence az para degil -
İos varsa
quote:
quote:
Ben olsam cihazı açarım memlekette dolandırma şekli çok arkadaşım sonuçta cihazı alacaksan aç telefonu de aktif et kartını tak verdiğin para gazete kuponu değil kardeşim
ve ıtunese bağla
-
aynen üstad en dogrusunu söylemis -
Aç telefonu bas App Store simgesine.
Google play açılırsa sahtedir işte. Ama muhtemelen bu cihaz orjinal iphone ama yurtdışı cihazı. Yani orjinalliğinden çok kayıtlı olup olmadıpını kontrol etsen daha iyi olur
quote:
zeten sahteyse kapatirken android simgesi cikiyor bildigim kadari ile ama emin degilim yinede isin bir uzmani yaninizda olsa iyi olur bence az para degil
maalesef akrabam başka şehirden alacağı için itunes e bağlama gibi bir imkanımız yok.aslında cihazı ellesem ben anlarımda ben yanında değilim.bakalım burdan imei ,seri no sorgulatarak anlamaya çalışacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- wifi ağına katılamadı
- iphone hoparlör temizleme
- iphone aux ayarları
- airpods cızırtı sorunu çözümü
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X