Şimdi Ara

Orjinal gözlük nasıl anlaşılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlüğün orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır iki yıl bakım garantisi var dediler ama bilemedim nerden ogrenebilirim bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasından

• Okan Devrim kullanıcısına yanıt
    Çakma mala 300 lira verip sorgulamayacak mısın

• Up

• Atasuna goturu sor

• Teşekkürler yarın götürüp sorarım direk bunun orjinal olup olmadığına bakar misiniz desem bakarlar mı

• Hocam bende replika rayban vardi forumdan bir arkadastan aldim kuzendede orjinal varmis benim gozlugu takti cantasindan cikardi al sende benim gozlugu dene dedi elime aldigim gibi agirligindan anladim orjinal oldugunu.Orjinal gozlujlerin hepsi mi oyle bilmiyorum ama benim replikadan 3 4 kat daha agirdi belkide daha fazla.

Fatura garanti belgesi vb. bir sey varsa mail atarsaniz belki soyleyebilirler kendi orjinal urunlerinin oldugunh veya yetkili saticilarinda sistemden bakabilirler diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Gözlük rayban değil fatura var ama garanti belgesi olmayınca şüpheye düştüm

• Rzgrklc R kullanıcısına yanıt
    Hocam artik garanti belgesi aranmiyor ariza duynlarinda vb. bilgisayardan fatura no ile garanti kapsaminda olup olmadigi bulunuyor.Gozlukculere abi bu orjinal mi bi bak demek yerine firmaya veya yetkili saticiya fatura ile basvurup sistemden orjinal olup olmadigini kontrol ettirmek en iyisi olucaktir.

Cok iyi hatirliyorum bi konu vardi ya saat ya da gozluktu urun biz gozluk diyelim forumdan birinden aliyor iste gozlukcuye goturuyor abi bu orjinal mi diye soruyor evet orjinal deyince odemeyi yapiyor artik bi sorun cikiyo yetkili servise gidiyo fatura ve garanti belgesi ile adamlar sahte belge duzenlemisler.

Bu adam ilk once gidip faturayi gosterse abi bu orjinal mi diye sorup faturayi kontrol ettirse faturanin sahte oldugunu anlayip dolandirilmayacakti.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağlık açısından bir sorun yaratmayacaksa kullanabilirim bunu fiyatı çok değildi çünkü

• Ben iyi anlaşıyorum
  • Nasıl anlasiyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Nasıl anlasiyorsunuz hocam

Orjinal gözlük nasıl anlaşılır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.