Bildirim
Orjinal diye alınan araba tenekeden çıktı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bosuna demiyoruz gidin en kotusu de olsa sifir arac alin diye. _____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
2 milim sacdan da yapılsa kaporta yolcuyu korumaz. çelik kafes şasi kazalarda işe yarar. tofaş zihniyetinden kurtulalım artık. _____________________________ "vazgeçmek bir seçenek değildir." -
Bunu oraya nasıl kaynakladığı ayrı bir konu.Orada fark edilmemesi de ayrı bir konu. _____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: erol börek
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Alanlar da satan kadar suçlu, artık böyle bir kanun çıksın diyeceğim de, malum parti ile imkansız.
Şu iğrenç 10-15 yaşında ki arabaya gidip 20.000TL verirken alan hiç mi suçlu değil?
İkinci el piyasası tamamen ortaokul veya ilkokul terk adamların kazanç kapısı olmuş, 4000TL'den fazla etmeyecek 2001 Doğan SLX'ler 15-20-25.000TL, 8000TL'den fazla etmeyecek Marea-Brava'lar 15-25.000TL aralığında, yine atıyorum 7000TL edecek eski kasa Corsa'lar 15-20.000TL'ye dayanmış.
Kepazelik resmen.
Ayrıca Dünya üzerinden burası gibi başka bir yer yoktur;
Ağzından çıkan laflar ve yaptığı işler;
''bismillah, hayırlı cumalar, hayırlı işler, hayırlıyakşamlar, Allah sen büyüksün diye esnemek''
''hırsızlık-yolsuzluk, faiz yemek, öğlen göstermelik namaz akşamına fuhuş pavyon gazino, uyuşturucu kullanımı, sahtekarlık, çek senet işi, evrakta sahtecilik, devletten vergi kaçırmak, cinayet, şiddet vs...''
Şu anda sayibisindende 17500 dolar fiyat çekilen palio var
Umuyorum ki adam para birimini yanlış girmiş olsun
link atsana pm den. yanlışlıkla yazmıştır onu abartmayın._____________________________ İnanmak yeter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pokezoom
quote:
Orijinalden alıntı: erol börek
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Alanlar da satan kadar suçlu, artık böyle bir kanun çıksın diyeceğim de, malum parti ile imkansız.
Şu iğrenç 10-15 yaşında ki arabaya gidip 20.000TL verirken alan hiç mi suçlu değil?
İkinci el piyasası tamamen ortaokul veya ilkokul terk adamların kazanç kapısı olmuş, 4000TL'den fazla etmeyecek 2001 Doğan SLX'ler 15-20-25.000TL, 8000TL'den fazla etmeyecek Marea-Brava'lar 15-25.000TL aralığında, yine atıyorum 7000TL edecek eski kasa Corsa'lar 15-20.000TL'ye dayanmış.
Kepazelik resmen.
Ayrıca Dünya üzerinden burası gibi başka bir yer yoktur;
Ağzından çıkan laflar ve yaptığı işler;
''bismillah, hayırlı cumalar, hayırlı işler, hayırlıyakşamlar, Allah sen büyüksün diye esnemek''
''hırsızlık-yolsuzluk, faiz yemek, öğlen göstermelik namaz akşamına fuhuş pavyon gazino, uyuşturucu kullanımı, sahtekarlık, çek senet işi, evrakta sahtecilik, devletten vergi kaçırmak, cinayet, şiddet vs...''
Şu anda sayibisindende 17500 dolar fiyat çekilen palio var
Umuyorum ki adam para birimini yanlış girmiş olsun
link atsana pm den. yanlışlıkla yazmıştır onu abartmayın.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2000-model-palio-297293177/detay
dedim ya umuyorum yanlış girmiştir
_____________________________ zın zın zın

-
Biz burada sacın insan hayatını koruduğu konusunu konuşmuyoruz, mesele orjinal diye satılan arabanın tenekeden tamir edilmiş olması..
Böyle çokbilmiş edasıyla konuya yaklaşmanız çok talihsiz olmuş._____________________________ -
Genelde Bursa da altı delik şahin doğan benzeri araçları bu şekilde yağ tenekesiyle kaplayıp pütür atan gördüm anlamak zor maşpiyel taban buralara genelde bakmazlar şeytan ayrıntıda gizli tabi.
Çok arabalar var önü başka arkası başka herkes dolandırıp kâr etme peşinde Türk insanı genelde üçkağıtta çığır açıyor tabi bunda herkesin suçu var sigorta şirketleri sahte kaza raporları vb pertmi oldu ez kardeşim pestil gibi geri dönüşüm yine metal yapın yok böyle bir sistem sonuçları ağır herkes sorumlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sorumlusu kımse ALLAH belasını versın. _____________________________ -
Tanrı bilimi koruyor aslında, boşuna bu kadar kavga dedi Kant. Anlayabilenler ortaçağı öyle bir solladılar ki, ortaçağın dört kapısı birden dışarı açıldı. Hala toplayamıyor.
*Immanuel Kant, "Critique of Pure Reason" ~1780, önsöz. -
tamir eden adam ha oteneke ha bu teneke deyip tamir etmiştir vicdanende son derece rahattır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ гi∂єг ๏ภ tђє รt๏г๓ -
tamir eden adamda suç olduğunu zannetmiyorum. 0 parça alıp geldilerde adam istemedi sanki az para vermişlerdir. nekadar ekmek okadar köfte. _____________________________ -
İnsanlık ölmüş resmen.
Ah şu fırsatçılara sesleniyorum;
Fırsatçılık yapıp milleti kandırmaktan uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
tamir eden adamda suç olduğunu zannetmiyorum. 0 parça alıp geldilerde adam istemedi sanki az para vermişlerdir. nekadar ekmek okadar köfte.
Tamir eden adamda nasıl suç olmaz? Eğer arabayı gerektiği şekilde yapamıyorsan bu iş olmaz diyeceksin, bu kadar basit. Adamın 5 lirası yok 3 lira alayım diye bu işi yapan tamirci de en az yaptıran kadar suçlu._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
tamir eden adamda suç olduğunu zannetmiyorum. 0 parça alıp geldilerde adam istemedi sanki az para vermişlerdir. nekadar ekmek okadar köfte.
Bu işi yapan adam karektersizdir , benim peder 40 sene kaportacılık yaptı 90 lı yıllada ne arabalar düzeltti sattı , biri elinde yağ tenekesi ile gelsin onu adamın kafasında parçalar ....
Ama bu ülkede şaşacak birşey yok hadi diyelim kaportacı tamirci cahil insan , Ulan koca doktor sanayide tornada platin yaptırıp hastalara takmadı mı ? Biz adam olmayız arkadaş çünkü kendimize saygımız yok ...
_____________________________ Ford Puma
Galaxy A53 -
7 yıl boluda çalıştım.
Bolu Mengen Gerede insanlık nerede sözünü iliklerime kadar hissettim.
Allah Şifa versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17) -
Harbi Allahsız bunlar ya _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt