Şimdi Ara

Orjinal Davidoff- Hot Water Parfüm 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Orjinal Davidoff- Hot Water  Parfüm 60TL

DAVIDOFF- HOT WATER
    Parfüm kesinlikle orjinaldir. Ykm'den alınmıştır.
    110 ml boyundadır. Şişenin 2/3 ü doludur.

Koku baharatlı oryantal olarak sınıflandırılıyor.
    Renginden de anlaşılacağı üzere tatlı, hatta şekerli tatlılıkta baharatlı odunsu sıcak bir koku, yani kışa uygundur.
    İçeriğinde belirtilmemesine rağmen kokuda sentetik ahşap notaları algılanıyor.
    Kokunun açılışına gelirsek; tatlı şekerli bir açılış bu açılışa hafif fesleğen yoğun baharat destek veriyor.
    Koku benzerliği olarak biraz Armani code, givenchy xeryus rouge ve zırh ikonu andırıyor günümüz modern tarz, tatlı kokularla benzerlik gösteriyor …

Şehvetli. ilkel ve baştan çıkarıcı bir erkeksilik taşır.
    Pelin ve kırmızı fesleğenin üst notaları.
    Yenibahar ve paçulinin kalp notaları.
    Sakız ağacı ve benzoinin temel notaları kullanılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 23 Kasım 2012; 13:32:05 >

• bu kokudan hoşlanmam pek daha çok cool water süper bir koku.. en düşük fiyatta yeniçarşım da gördüm hemde sıfır ve ambalajlı .100ml 85 Tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odukk

bu kokudan hoşlanmam pek daha çok cool water süper bir koku.. en düşük fiyatta yeniçarşım da gördüm hemde sıfır ve ambalajlı .100ml 85 Tl...

Yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde oturuyorsun şu 30 lira olanını alıp deneyesim var kokuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: odukk

bu kokudan hoşlanmam pek daha çok cool water süper bir koku.. en düşük fiyatta yeniçarşım da gördüm hemde sıfır ve ambalajlı .100ml 85 Tl...

Yani?

Hem parfümünüzün kokusunu hem de fiyatınızı sevmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Nerde oturuyorsun şu 30 lira olanını alıp deneyesim var kokuyu

Izmir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 28 Ekim 2012; 21:16:57 >
  • ben kokuyu sevmiyorum, diğeri ise bir tavsiye sadece:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cool water kis isin uygun degil cok fresh kaciyor. Ayrica kokuyu begenmemek baska bir sey kokunun tendeki etkisi daha baska. Her tene her koku gitmiyor. Yoksa zevkler tartisilmaz

• Kokuyu beğenmiyorsanız buraya yazmazsınız, ana konusu varsa oraya yazarsınız (Eğer yazmanız gerektiğini ve bizim bunu bilmemizin iyi olacağını gerçekten düşünüyorsanız, yoksa bana binlerce lira verseler sevenlerin ya da satanların olduğu bir yerde o ürünü kötülemem).

Zevkler ve renkler tartışılır, ama herkesle değil. Arkadaş buraya parfüm ilânı açmış. Kokusu hoşuma gitmiyor yazmışsınız. Biz de zaten sizin için açıyoruz ilânı.

Lise müfredatında mantık dersleri olmalı, zorunlu yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Kokuyu beğenmiyorsanız buraya yazmazsınız, ana konusu varsa oraya yazarsınız (Eğer yazmanız gerektiğini ve bizim bunu bilmemizin iyi olacağını gerçekten düşünüyorsanız, yoksa bana binlerce lira verseler sevenlerin ya da satanların olduğu bir yerde o ürünü kötülemem).

Zevkler ve renkler tartışılır, ama herkesle değil. Arkadaş buraya parfüm ilânı açmış. Kokusu hoşuma gitmiyor yazmışsınız. Biz de zaten sizin için açıyoruz ilânı.

Lise müfredatında mantık dersleri olmalı, zorunlu yapılmalı.

Iste o yuzden 'Yani?' diye sormustum arkadasa :)

• son fiyat ne olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirman35

son fiyat ne olur...

Pm

• Ilan fiyat dusurulerek guncellendi
  • Koku baharatlı oryantal olarak sınıflandırılıyor Renginden de anlaşılacağı üzere tatlı, hatta şekerli tatlılıkta baharatlı odunsu sıcak bir koku İçeriğinde belirtilmemesine rağmen kokuda sentetik ahşap notaları algılanıyor Kokunun açılışına gelirsek..tatlı şekerli bir açılış bu açılışa hafif fesleğen yoğun baharat destek veriyor .koku benzerliği olarak biraz Armani code, givenchy xeryus rouge ve zırh ikonu andırıyor günümüz modern tarz, tatlı kokularla benzerlik gösteriyor

• ürün blackcold1907 adlı arkadaşa satılmıştır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.