Şimdi Ara

Orjinal CD aldım ancak açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün AoC orjinal cd aldım cdyi ilk olarak taktım yükleniyordu bende içerdeydim 45dk sonra geldim 2. cdyi takın yazıyordu taktım hatalar çıktı hepsine tamam dedim kapansın diye ancak tamama bastıkça kurulum ilerliyordu sonra 15gb yüklenmiş sildim yüklenenleri falan sonra tekrar cdyi taktığımda setup.exe çalıştırınca hiçbir şey açılmıyor lütfen yardım edin

• Sorunumu çözdüm ancak önemli bir sorunum daha var kutunun içinden key falan çıkıyor ancak yazdığımda üyelik için ayrıca bir kredi kartı veya prepaid card istiyor benim kredi kartım yok ayrıca gidip birde prepaid carda para veremem bunun bir yolu yokmu?

Edit: Bir arkadaşımın kredi kartından halledebilirim ancak limiti dolu sanırım ve umarım keyi yazıp kredi kartı numarasını yazdıktan sonra hemen para çekmiyorlardır çünkü aiondada böyle birşey vardı ancak kredi kartı bilgilerini yazınca keyle birlikte ilk olarak para çekmiyorlardı ve daha sonra hemen bilgileri siliyordunuz umarım bundada böyledir ayrıca limiti dolu demiştim hata falan vermez umarım keyle birlikte yazınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 29 Kasım 2009; 2:30:57 >
  • kredi karti bilgilerini yazdiktan sonra silebilirsin sorun olmaz. Ama keyle yeni bir hesap aldiginda emin ol cünkü orda birde digital oyunu alma secenegi var... Onla karistima sakin. Dedigin gibi bilgileri yaz sistemi aktif et ondan sonra ödeme bilgilerini sil.
  • Ya ödeme bilgilerini ne taraftan sileceğimi bulamadım :S

Edit: Tamam hallettim Ancak hala account sayfasında next payment date 29/12/09 yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 29 Kasım 2009; 14:24:40 >
  • tamam işte aralığın 29u olduğunda ödeme yapman gerekiyor yoksa oyuna devam edemiceksin.
  • Yani demek istediğim bu kredi kartı bilgilerini sildim ya o ay boyunca bir yerde bilgilerimi tutmuyorlar değilmi yani 29 aralıkta otomatik çekme falan?
  • hayir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir konuda daha yardıma ihtiyacım var yeni konu açmak istemedim.Ben aldığım fps oranına nasıl bakabilirim?
  • ctrl+alt+f ye bas sol ust kosede yazacak.
  • Teşekkürler herkese yardımları için.Şu an oyunu oynuyorum karakterleri deniyorum oyun oldukça güzel.Önceden oyun hakkında bazı önyargılarım vardı ama oynayınca çok güzel bir oyun olduğunu gördüm.Karakterler çok güzel tasarlanmış,oyunda her şey en ince detayına kadar hazırlanmış çok gerçekçi
  • Welcome to the board then =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Teşekkürler herkese yardımları için.Şu an oyunu oynuyorum karakterleri deniyorum oyun oldukça güzel.Önceden oyun hakkında bazı önyargılarım vardı ama oynayınca çok güzel bir oyun olduğunu gördüm.Karakterler çok güzel tasarlanmış,oyunda her şey en ince detayına kadar hazırlanmış çok gerçekçi

Oyun Gerçekten Güzel (You Tubeda İzlediğim Gameplay Vİdeolardan Gördüğüm Üzere ) . Üniyi Kazanıyım Bende Gelcem Aranıza Birde Rise Of Godslayer Çıksın Görün Bakalım Oyuncu Sayısı Nasıl Artıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.