Şimdi Ara

orjinal casio edifice ef-550d-1av kol saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
14.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 14 Mart 2013; 21:03:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Orjinalse resmi ithalatçı firma ürün bedelini 552TL gösterirken siz nasıl 160 TL ye satıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Orjinalse resmi ithalatçı firma ürün bedelini 552TL gösterirken siz nasıl 160 TL ye satıyorsunuz?

saatin parçaları japonyadan çine gönderiliyo orda montajı yapılıyo ve bu saatlerde ordan geliyo o yüzden oldukça ucuz mağazalara baktığınızda bir çoğuda çinden aldığı ürünü japonyada montajlanmış fiyatına satıyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1313designer

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Orjinalse resmi ithalatçı firma ürün bedelini 552TL gösterirken siz nasıl 160 TL ye satıyorsunuz?

saatin parçaları japonyadan çine gönderiliyo orda montajı yapılıyo ve bu saatlerde ordan geliyo o yüzden oldukça ucuz mağazalara baktığınızda bir çoğuda çinden aldığı ürünü japonyada montajlanmış fiyatına satıyo :)

yeterli ve gerekli cevabı arkadaş vermiş sanırım :)

• buna ilave olarak şu bilgiyi vereyim

saatler hakikaten orjinaldir zira forumdan başka bi arkadaştan aynı modeli hemen hemen aynı fiyattan aldım

saatçi bi arkadaşıma gösterdim ve onun tr garantili olan ile karşılaştırdım

arkadaşın söylemesi şu:
    mekanızmanın aynı olduğu
    ancak kadran dediğimiz kısmın pahalı olanda seramik bunda farklı olduğu
    kasanın pahalı olanda daha dolgun olduğu(ki bunu kullanırken fark ediyorsunuz böyle kolunuzda sallanırken değişik bi tınısı var kasanın)
    birde tarihi gösteren kısım ucuz olanda neredeyse görünmüyor ben yerini bile çıplak göz ile bulamadım(yakın görüşüm iyi değildir o yüzden yakın gözlüğü kullanıyorum) kullanma kılavuzu yardımı ile yerini buldum ama çıplak göz ile gene okuyamadım
    ancak pahalı olanda tarih göstergesinin açıklığı daha fazla rakamlar daha belirgin ve ben bile çıplak gözle okuyabildim
    her ikisinin ağırlıkları farklı pahalı olan az daha ağır

fakat netice olarak arada 3 katdan fazla fiyat farkı var ve pahalı olanı almak için pek de öyle aman aman kalite farkı yok

ben yeniden alacak olsam gene ucuz olanından alırım

yani arkadaşın sattığı ürünleri tavsiye ediyorum

siyah olan modelide farklı bi güzelmiş bu arada

• kesinlikle Replika ürünlerdir orijinal diye satmayın burda bende saat satıcısıyım sahibinden.comda ama replika ürünleri belirtiyorum orijinal ise orijinal diyorum Casio Edifice saatlerin çakmaları mevcuttur. Kandırmaca var burda ordan alıp orda monte filan ediliyor diye Çin de üretilen çakma saatler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

buna ilave olarak şu bilgiyi vereyim

saatler hakikaten orjinaldir zira forumdan başka bi arkadaştan aynı modeli hemen hemen aynı fiyattan aldım

saatçi bi arkadaşıma gösterdim ve onun tr garantili olan ile karşılaştırdım

arkadaşın söylemesi şu:
    mekanızmanın aynı olduğu
    ancak kadran dediğimiz kısmın pahalı olanda seramik bunda farklı olduğu
    kasanın pahalı olanda daha dolgun olduğu(ki bunu kullanırken fark ediyorsunuz böyle kolunuzda sallanırken değişik bi tınısı var kasanın)
    birde tarihi gösteren kısım ucuz olanda neredeyse görünmüyor ben yerini bile çıplak göz ile bulamadım(yakın görüşüm iyi değildir o yüzden yakın gözlüğü kullanıyorum) kullanma kılavuzu yardımı ile yerini buldum ama çıplak göz ile gene okuyamadım
    ancak pahalı olanda tarih göstergesinin açıklığı daha fazla rakamlar daha belirgin ve ben bile çıplak gözle okuyabildim
    her ikisinin ağırlıkları farklı pahalı olan az daha ağır

fakat netice olarak arada 3 katdan fazla fiyat farkı var ve pahalı olanı almak için pek de öyle aman aman kalite farkı yok

ben yeniden alacak olsam gene ucuz olanından alırım

yani arkadaşın sattığı ürünleri tavsiye ediyorum

siyah olan modelide farklı bi güzelmiş bu arada

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio Edifice Sahte Mi
    12 yıl önce açıldı
    Casio EF-513D-7AVDR Kol Saati
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin34

kesinlikle Replika ürünlerdir orijinal diye satmayın burda bende saat satıcısıyım sahibinden.comda ama replika ürünleri belirtiyorum orijinal ise orijinal diyorum Casio Edifice saatlerin çakmaları mevcuttur. Kandırmaca var burda ordan alıp orda monte filan ediliyor diye Çin de üretilen çakma saatler

AKIL VAR MANTIK VAR SEN PAZARLARDAKİ SATLAN ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRDIN SANIRIM DOSTUM . REPLİKA SAAT 160 TL OLURMU ? ORJINALSE ORJINALDİYORUZ . ORJINAL OLMAYAN ÜRÜNÜ SATMIYORUM .

•  orjinal casio edifice ef-550d-1av kol saati

JAPONCA FATURASI VE ORJINALLİK BELGESİ BANDROLU :)

• Hocam forumda hic saat satisin oldu mu? Olduysa kimler aldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ebaydestek.com/konu-casio-edifice-ef-550d-modeli-hakkinda-onemli-uyari.html

kronometresi linkdeki hangi videodaki gibi çalışıyor söyleyebilir yada bir video koyabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellaris

http://www.ebaydestek.com/konu-casio-edifice-ef-550d-modeli-hakkinda-onemli-uyari.html

kronometresi linkdeki hangi videodaki gibi çalışıyor söyleyebilir yada bir video koyabilir misiniz?

+1
  • normal sanıye seklınde saymıyor hareketlı git gel yapıyor sanıye modunda . en kısa zamanda video eklerım beraber sonuçlandıralım bu konuyu

• http://youtu.be/Xn2BCyb4Wws

link den bakabilirsiniz çalışma sistemine

• Hadi bakalım ben alıyorum sanalpazar üzerinden bir tane.
  • Saat çakma. Ayıp yani çakma saate bu kadar para istiyorsunuz. Bir ürün ya orijinaldir ya da çakmadır. Yok orada üretiliyormuş, yok burada montajlanıyormuş, geçiniz bunları. Bu saatin sıfırının piyasası bellidir.

Üzerine bir de kâr koyup sattığınız halde buraya gelip hiç çekilnmeden orijinal falan diyorsunuz bir de adam topluyorsunuz yorum yapsınlar diye. İkinci el forumunu ne hale getirdiniz...
  • Benimle alis verisin olmadigi halide basil bu derece kesin konusuyorsun anlamis degilim. Adam gibi yorum yapacaksan yap . Bu forumu senin gibi baltacilar ve őlücüler lanet bir hale getiriyor. Senin Karin agrin nerden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 27 Haziran 2012; 18:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar hocam ankaradan almak istesem bir adet nasıl olacak alışveriş ?
  • Evet arkadaşlar saati arkadaştan aldım. Ben de saatin orjinal bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Saatin chrono bölümü 0 üzerinde durmuyor. 1 ile 2 arasında bir yerde bekliyor. Orjinallerde böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ki incelediğim kadarıyla yok zaten. Tabii ben durumun bu olabileceğini tahmin ederek aldım. Bilginiz olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Evet arkadaşlar saati arkadaştan aldım. Ben de saatin orjinal bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Saatin chrono bölümü 0 üzerinde durmuyor. 1 ile 2 arasında bir yerde bekliyor. Orjinallerde böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ki incelediğim kadarıyla yok zaten. Tabii ben durumun bu olabileceğini tahmin ederek aldım. Bilginiz olsun.

geçmiş olsun ...

Orijinal olmadığını casio servisinde teyid ettirebilirsiniz ayrıca.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.