Şimdi Ara

ORJİNAL AYT MAT DENEME SEVİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezun senem ilk defa orjinal kullanacağım şöyle bir göz gezdirdim de hiç zor görünmüyor.Akşam çözdükten sonra netimi yazarım.

• ilki zor değildi 2. zorlaştı ilkine göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorular nasıl sizce yanlış sorular yada soru köklerinde sıkıntı var diyenler var

• 2 sini çözdüm yanlış soru yoktu düzeltilmiştir belki. ama açık olmayan soru vardı evet

• Arkadaşlar AYT Mat denemesi için önce Orijinal' i mi önerirsiniz yoksa Apotemi' yi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 5 Mayıs 2020; 19:16:41 >
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Orijinal daha tam oturmamıs ham bir yayın bence. Apotemi yeni çıkardığı gayet iyi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: yzb.price

Orijinal daha tam oturmamıs ham bir yayın bence. Apotemi yeni çıkardığı gayet iyi öneririm
    Sağol hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Tyt Mat Denemesi 2024
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk deneme hariç bence sarı denemeleri bile piyasadaki denemelerin üstünde seviyede bakalım mavisi kırmızısı nasıl :))
  • pdfi mevcut mu
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Orjinali bugün çözeceğim.Apotemi örnek soruları gördüm aşırı sağlamdı hocam.
  • 5.denemeyi çözdüm en son şuana kadar 4 tane filan yanlış soru vardı zorluk olarak aydından buna geçtiğim için basit geliyor ama uğraştırıcı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ec jok

5.denemeyi çözdüm en son şuana kadar 4 tane filan yanlış soru vardı zorluk olarak aydından buna geçtiğim için basit geliyor ama uğraştırıcı bence
    Hocam ilk denemeyi çözdüm . tane sorunun cevabı cevap anahtarında yanlış.Bir tane soruda aralık belirtmemiş.1soruda metinde düşüklük var onun dışında iyiydi.36D 2Y GELDİ 1 boşum geometri çok kolay bir alan dağıtma sorusu.1 soruda aşırı kolay belki de sınavın en kolay denklem eşitsizlik kurma sorusu boş bırakmışım.Artık denemeleri iftardan önce ypacağım galiba akşam tam verimle çözemedim.
  • K-O-Z şeklinde dağıtmışlar ama orta-zor hafif ağırlıkta. Hatalı sorular ve hatalı anlamlar olması 10 numara deneme.

• Aynen 10 numara ama hatalı sorudan hatalı anlam kötü sınavda uğraşıp yapamıyosun zaman vs gidiyor.Ayt olduğu içinde pek önemsemiyorum o yüzden zaman akıyor resmen sıkıntı .
  • Zorluk: 9/10

ÖSYM'ye uygunluk: 1.5'tan 2/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk 3 denemesini çözdüm. O kadar da zor değildi bence. Ama ilk denemeleri kolay yapmış olabilirler.

• O kadar mı uzak yav alıp çözecektim elimdekiler bitince

• Yok ya zorluk 8/10 ama bu değişir çünkü içinde kalıplaşmış soru tarzı vardı ve bilmeden çok zor yapılır.
    Ösym uygunluk 6/10

Bu değerlendirme ilk deneme çin yarın gün içinde 2. yi çözeceğim.
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    2. Hafif serttir dikkat et :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.