Bildirim
orjinal anahtardan sustalı alarm anahtarı cip yerleştirilmesi sonrası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
code lambası söndükten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum, immobilizer vazifesini anahtar görüyor demek ki. problemin başka bir sebebi var gibi görünüyor. eğer immobilizer problemi olursa geç çalışma durumu yerine araç hiç çalışmaz olur. ne yaparsanız yapın marş almaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
code lambası söndükten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum, immobilizer vazifesini anahtar görüyor demek ki. problemin başka bir sebebi var gibi görünüyor. eğer immobilizer problemi olursa geç çalışma durumu yerine araç hiç çalışmaz olur. ne yaparsanız yapın marş almaz.
Söylenecek söz kalmamış +1 -
AYNEN derdi ne anlamadım gitti benzin pompasını değiştirmem gerekecek galiba -
benzin pompasıda olabilir tabi ama benim aklıma ateşleme sistemi geldi. ateşleme sisteminde de bir aksaklık olabilir.
akünün azalmış olması bile geç çalışmak için yeterli. birde aracınız lpgliyse havalar ısındığında geç çalışma durumu olabiliyor. araç lpgnin sıcak havadaki etkisinden dolayı boğuyor aracı ve geç çalışıyor. kışın anında marş alan arabam şu sıralar tüp konumunu "0" a getirmeden bıraktığımda çok geç marş alıyor. aracınız lpgliyse sorun bundan kaynaklanıyorda olabilir.
benzinliyse dediğiniz gibi zaten, birçok şey soruna sebep olabilir. -
saol dostum yorumun için akü bujiyi değiştirdim sıfır alıp takdım sorun aynı sanayi gitti adamlar bulamadı en son benzin pompası dendi ve ölede kaldı evet araç lpg li ama araç ilk çalışmada benzinle çalışıyor sonra lpg geçiyor ateşmede başka neyi değiştirmek lazım
bilemiyorum kışın dediğin giib tek marşda alıyodu araç ne yapacam bilmiyorum sinek ufak ama miğde bulandırıyor işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X