Şimdi Ara

Orjinal 20 Paket Zippo Taşı şık utusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Orjinal 20 Paket Zippo Taşı şık utusunda
    Elimde 20 Paket resimlerde gördüğünüz gibi zippo taşı bulunmaktadır. Kesinlikle orjinallerdir. 24 Tane olarak almıştım, 4 pakedini kendim kullandım zippomu sattığım için şuan artık lazım olmayan zippo taşlarımı satıyorum :)

istediğim fiyata gelince 90 TL hepsine istiyorum. Eğer İstanbul dışından elden teslim alamiyacak kişiler olursa kargo ücretini karşılıyorum, tabi önce ücret olmak şartı ile.
    şu şekilde birşeyde yapabilirim. 20 Tane çok diyenler için 10 + 10 olarak satabilirim. Yani 10 paket bir kişiye 10 paket başka bir kişiye. Tabi bu şekilde istediğim ücret iste 10 Paket başına 50 TL.

Buyrun bunlarda resimleri.

Orjinal 20 Paket Zippo Taşı şık utusunda  Orjinal 20 Paket Zippo Taşı şık utusunda
    Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bir paket yaklaşık 1 sene gitmekte zaten belki daha fazla... Kaldı ki DR fiyatı 5 ya da 5,5 tl

Senin bu fiyata satman mucize olur... Hevesini kırmak gibi olmasın ama hepsine 50TL veren olursa sat derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Hocam bir paket yaklaşık 1 sene gitmekte zaten belki daha fazla... Kaldı ki DR fiyatı 5 ya da 5,5 tl

Senin bu fiyata satman mucize olur... Hevesini kırmak gibi olmasın ama hepsine 50TL veren olursa sat derim

Tobacco Shopta 7.5 TL'den satılıyor tanesi. Açıkçası DR'a bakmadığım için oradaki fiyatı bilmiyordum.
    Her neyse sonuç olarak 75 TL'den verdim hepsini zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.