Şimdi Ara

orjin sro hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda oynayan vamrı bu forumdan yada yardımcı olabilecek herhangi biri?

• Ben oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Ben oynuyorum.

dostum durumlar nedir server a giriş baya zorlaşmış 10 dk bekletti yine girmedi. Birde bende lag sorunu oluyordu hala öyle problem yaşanıyor mu? Oynanır mı oynanırsa neden oynanır?
  • phBot kullanıyorum. Server bakımdan çıktıktan sonra giriyorum, bir sonraki bakıma kadar kasıyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı DC olursa, bot otomatik olarak tekrar girmeyi deniyor. Clientless özelliği olduğu için, direk bot'un üzerine yazıyorum char şifrelerini, oyunu açmadan deniyor. Oyuna normal yoldan girmeyi denediğinde, belli bir süre sonra bug'a giriyor. Deniyormuş gibi gösteriyor ama denemiyor. Bot bu bug'u anlıyor ve gateway server'ı değiştiriyor. Bu şekilde de eninde sonunda giriyor. Şu anda 22 char ile oyundayım mesela.

Günün belirli saatlerinde (TSİ 17:00, 00:00, 03:00) oyun donuyor. Char'lar hareket edemiyor ama yaratıklar saldırmaya devam ediyorlar. Sonunda da herkes yatıyor. Dakikalar sonra kendine geliyor oyun. Benim başka bir lag sorunum olmuyor.

Gelelim asıl soruna. Oyun özellikle son 6 aydır berbat halde. Joymax hiçbir sorunla ilgilenmiyor. Mesela server'ların dolu olması bile bug. Bug yüzünden 3500/3500 gözüküyor.

Özet geçeyim en iyisi. Ben tavsiye etmiyorum oynamanızı.

• quote:

phBot kullanıyorum. Server bakımdan çıktıktan sonra giriyorum, bir sonraki bakıma kadar kasıyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı DC olursa, bot otomatik olarak tekrar girmeyi deniyor. Clientless özelliği olduğu için, direk bot'un üzerine yazıyorum char şifrelerini, oyunu açmadan deniyor. Oyuna normal yoldan girmeyi denediğinde, belli bir süre sonra bug'a giriyor. Deniyormuş gibi gösteriyor ama denemiyor. Bot bu bug'u anlıyor ve gateway server'ı değiştiriyor. Bu şekilde de eninde sonunda giriyor. Şu anda 22 char ile oyundayım mesela.

Günün belirli saatlerinde (TSİ 17:00, 00:00, 03:00) oyun donuyor. Char'lar hareket edemiyor ama yaratıklar saldırmaya devam ediyorlar. Sonunda da herkes yatıyor. Dakikalar sonra kendine geliyor oyun. Benim başka bir lag sorunum olmuyor.

Gelelim asıl soruna. Oyun özellikle son 6 aydır berbat halde. Joymax hiçbir sorunla ilgilenmiyor. Mesela server'ların dolu olması bile bug. Bug yüzünden 3500/3500 gözüküyor.

Özet geçeyim en iyisi. Ben tavsiye etmiyorum oynamanızı.

Anladım dostum teşekkür ederim. Şuan bir pvp serverda takılıyorum buyur gel madem ben davet edeyim ^^

• Teşekkürler. Ancak private server'lara bulaşmıyorum. Orijinal SRO'da iki parti yüksek level char'larım var. Bu oyun kapanana kadar, son oyuncu kalana kadar orijinal SRO'ya devam edeceğim.

• quote:

Teşekkürler. Ancak private server'lara bulaşmıyorum. Orijinal SRO'da iki parti yüksek level char'larım var. Bu oyun kapanana kadar, son oyuncu kalana kadar orijinal SRO'ya devam edeceğim.

Gerçekten çok sabırlısınız takdir ettim. Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler. Ancak private server'lara bulaşmıyorum. Orijinal SRO'da iki parti yüksek level char'larım var. Bu oyun kapanana kadar, son oyuncu kalana kadar orijinal SRO'ya devam edeceğim.

Bizde gelişmeleri senden alacağız
  • IO kullanıcısına yanıt

• Sizde benim kafadansınız. Silkroadı 90 cap çıktığında oynamaya başlamıştım ve o günden bu yana hiç Orjinalden sapamadım.
  • hatemon H kullanıcısına yanıt
    Ben iki haftadır oynamıyorum. Çünkü phBot çalışmıyor. Sürekli DC yiyor partim. Umarım böyle devam eder de, komple bırakırım.

• Sbota geçer yine bırakmayız biz hocam ben artık buna kesin gözüyle bakabiliyorum.
    phBot ile 2 parti char'a girebiliyorum, herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Ne zaman bot'u başlatıyorum, DC yemeye başlıyorlar.

• Hocam sw ler çok dolu sen nasıl girebildin ben hiç bir şekilde giremiyorum. Server ise Athena
    33 char'a girdim dün. Server'ın %1'i bendim.

Clientless olarak, bot'un ara yüzüne ID-PW yazıyorum, o şekilde sürekli deniyor. Bug olunca, gateway server'ı değiştiriyor. O kısmı "Random" seçmek en iyisi.

Bot'u başlatınca DC'ler de başlıyor tabii. WeeMan bu işi bir türlü halledemedi.

• Bugün phbotu bir deniyim dedim. Start bot dediğimde sprit'te gideceği yere gidiyor ama ne yazık ki atak yapmıyor bugda kalıyor. Sürekli son yazılı olan sprit'i yani sprit'in son adımını sürekli yineliyor bu yüzden de atak yapamıyor.

[14:37:07] Script finished
    [14:37:10] Script: Setting training area -65, 229
    [14:37:10] Script: Walking to -65, 229
    [14:37:10] Script finished
    [14:37:13] Script: Setting training area -65, 229
    [14:37:13] Script: Walking to -65, 229
    [14:37:14] Script finished
    [14:37:17] Script: Setting training area -65, 229
    [14:37:17] Script: Walking to -65, 229

Bu şekilde hareketsiz kalıyor finish noktasında. Sizde de böyle bir hata vermiş miydi?
    Evet. Parti yatıyor ve cleric öylece duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.