Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hat değerleriniz rahat 75 kaldırabilecek durumda. Neden 50 vermişler ?
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Dostum benim tracret youtube için ilk başlarda 20-40 arası değişiyor sonra 70 sabitleniyor. Neden olabilir ?
  • Arkadaşlar bu değerler ile hattın alabileceği hız kaç olabilir, bilgisi olan yorumlayabilirse sevinirim. Eski aboneliğimde 51000 kbit/s gördüğümü hatırlıyorum. Daha yukarısı mümkün müdür, yoksa şu an 35 mbit tanımlanmasını gerektirecek bir kötüleşme var mı emin olamıyorum.

Line standard VDSL2
    Channel type
    None
    Downstream line rate (kbit/s) 35837
    Upstream line rate (kbit/s) 3072
    Downstream SNR (dB) 21.6
    Upstream SNR (dB) 19.7
    Downstream line attenuation (dB) 12.5
    Upstream line attenuation (dB) 2.9
    Downstream output power (dBmV) 14.1
    Upstream output power (dBmV) 6.6
    Downstream CRC 40
    Upstream CRC 0
    Downstream FEC 8
    Upstream FEC 75
  • Hocam bulundugunuz bolgenin santralinde yogunluk olabilir. Aksam saatlerinde bende ping sonuclari ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün internetim aktif oldu hat değerlerim şu şekilde geldi baya ilginç
    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Netspeed'de sıkıntısız 50mbit kullanıyorum :D sıkıntı ne anlamadım.

• sonholigan kullanıcısına yanıt
    VDSL2 de 10mbit alıyorsunuz ilginç. Durumu müşteri hizmetlerine iletin. Benim ilk başta adsl olarak aktifleştirdiler sonra da talebim üzerine vdsl e geçişimi sağladılar.
  • Başvuru yaptık bakalım süreç nasıl işlicek

• Telekomdayken hızım 50 idi sanırım hiç değiştirmeden 50 olarak bağlamışlar, bende 75 megabit hıza yükseltilmesini talep ettim fakat 100 mbps hızına yükselttiler snr sınırda geziyor fakat herhangi bir problemle karşılaşmadım 2 gündür kullanıyorum 100 mbps olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonholigan

Bugün internetim aktif oldu hat değerlerim şu şekilde geldi baya ilginç

Netspeed'de sıkıntısız 50mbit kullanıyorum :D sıkıntı ne anlamadım.
    Attan inip eşşeğe binmek dedikleri bu olsa gerek Vdsl2 de 7.5 mbps alıyorsunuz ve hattınızın kaldırdığı bu kadar. Port mu değiştirdiler anlayamadım.

• Sorunu hallettim ankastre bağlantısında sıkıntı varmış.

Ankastreye bağlı:

Direk modeme bağlı:

Ankastreyi iptal ettim, bu kadar fark etmesi normal mi ? bina yeni bina haliyle kablolar da yeni aslında.

Netspeed, Oris bağlantım da aktif şu an herhangi bir karşılaştırma isteyenler varsa buradan yazabilir.

Hızda bir sıkıntı yok (5GHz Wi-Fi ile ölçülmüştür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonholigan -- 13 Eylül 2018; 9:4:34 >

• Kimlik bilgilerini abonedestek@oristelekom.com şu adrese mi yolluyoruz...
  • Arkadaşlar pazar günü başvuru yaptım, pazartesi sesli onay aldılar, dün yani çarşamba günü de telefon hattımı bağladılar. Netspeed yalın internet kullanıyordum onu da dün iptal ettirdim akşam 17:30 gibi internetim kesildi. Şimdi şunu sormak istiyorum. Bu süreçten sonra oris telekom türk telekom ekiplerine bilgi verip telekom ekipleri öyle mi gelip bağlıyor yoksa ben telekom'da çalışan ve dün gelen ekipteki çocuğu tanıyorum onu arasam hemen gelip internetimi de aktif ederler mi ? Bunun bilgisini verebilecek biri varsa çok makbule geçer arkadaşlar, kardeşim ek tercih yapacak dün akşamdan beri internet yok. Ben de şu an bu mesajı iş yerinden yazıyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  • Yok mu arkadaşlar sureci bilen ????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

Arkadaşlar pazar günü başvuru yaptım, pazartesi sesli onay aldılar, dün yani çarşamba günü de telefon hattımı bağladılar. Netspeed yalın internet kullanıyordum onu da dün iptal ettirdim akşam 17:30 gibi internetim kesildi. Şimdi şunu sormak istiyorum. Bu süreçten sonra oris telekom türk telekom ekiplerine bilgi verip telekom ekipleri öyle mi gelip bağlıyor yoksa ben telekom'da çalışan ve dün gelen ekipteki çocuğu tanıyorum onu arasam hemen gelip internetimi de aktif ederler mi ? Bunun bilgisini verebilecek biri varsa çok makbule geçer arkadaşlar, kardeşim ek tercih yapacak dün akşamdan beri internet yok. Ben de şu an bu mesajı iş yerinden yazıyorum, şimdiden teşekkür ederim.
    O çocuk yardım edebilir hocam. Orisin yapilmasi icin istek gonderdiginde cocuk sistemden bunu kabul edebilirse seni secip hemen baglayabilir diye dusunuyorum. Sonra oris size kullanici adi sifre verecek onu modeme yazacaksiniz hemen baglanacaksiniz internete.

• Sağolun hocam allah razı olsun. Çocuğu aradım durumu anlattım, sisteme düşünce bağlayacağız felan ded. Ben bu sisteme düşmesi için oris telekomu’ sıkıştırmalıyım değil mi ? İşe yarar mı hocam hızlandırırlar mı? Zaten okuduğum kadarıyla iki kişi felan çalışıyor müşteri hizmetlerinde yani esnaf gibi. Aciliyeti belirtsem daha erkene alırlar mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

Sağolun hocam allah razı olsun. Çocuğu aradım durumu anlattım, sisteme düşünce bağlayacağız felan ded. Ben bu sisteme düşmesi için oris telekomu’ sıkıştırmalıyım değil mi ? İşe yarar mı hocam hızlandırırlar mı? Zaten okuduğum kadarıyla iki kişi felan çalışıyor müşteri hizmetlerinde yani esnaf gibi. Aciliyeti belirtsem daha erkene alırlar mı acaba ?
    Oris tt ekibone bildirecek tt ekibindekilerin ekranina dusecek siraya koyuyorlar. Oris bildirdikten sonra cocuk sizinkini one alabilir veya kendisi gelip onaylayabilir.

• Çok sağolun hocam allah razı olsun çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim 🙂

• enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    İnternetinizi kullanmaya başladıgınızda ping testi yapıp buraya sonuçlarını atarmısınız netspeed ile oris telekom arasında kaldımda ping önemli benim için
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam yaparım ne demek

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.