Şimdi Ara

orijinalmi kopyamı nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım laptopumun windows sisteminin orijinal olmadığından şüpheleniyorum.Microsofta test ettirmeden bunu anlayabilirmiyim?
    Şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşım sağol.ama ben ,aksi bir durumda microsofta deşifre olmak istemiyorum.Bunu yazmıştım.Microsoft haricinde bunun bir yolunu bilen varsa memnun olacağım.
  • başlat - çalıştır

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
  • ürün etkinleştirildi diyor yani xp gerçekmi anlamında yazılmış acaba
  • Sağol arkadaşım denedim.ürün zaten etkinleştirildi yazıyor. Bu orijinal olduğu anlamınamı geliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre I -- 11 Mayıs 2007; 0:18:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

başlat - çalıştır

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

Orjinal olmadığı halde ben de de "ürün etkinleştirildi" yazıyor yani sonuç hüsran.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andrew

http://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fgo.microsoft.com%2Ffwlink%2F%3Flinkid%3D52012&ei=Fz_kRdTsEIyc0gSYlt2_DA&usg=__acVLK5saCNlAu94-282cMk7rR1s=&sig2=CvDd7uRyFv4RrX3K_JUajg

Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool

Bu programı indir ve çalıştır açılan pencerede contiune yi tıkla validation info gelecektir.
    Validation status yazısının karşısında Genuine yazıyor ise lisanslıdır.Aksi taktirde

• Bu da çözüm değil legal xp uygulaması ile lisans keyi genuine gösterebiliyorlar. Bence tek güvenli yol ms'den telefonla teyit almak. Yoksa kesin emin olmazsınız.
  • Bu telefonla teyit konusunun nasıl olduğunu açıklayabilirmisiniz?
  • Esasında notebook ile beraber verildiyse oem etiketi yada cdsi olması gerekir. Faturada konfigrasyon detayı varsa orada belirtilir. Olmadı ürün modelinin özelliklerini sitesinden teyid edebilirsin. Yada keyfinder uygulamasıyla keyi öğrenip telefonla ms'den teyid edebilirsin. Faturada ürün modeli belirtilmişse ve marka ürün olursa konfigrasyonda işletim sistemi mutlaka orjinaldir. Yine de keyi öğrenip teyid etmek en iyisi.
  • arkadaşlar kesin çözüm varmı acaba microsoft un sitesinden deniycemde çökmesinden korkuyom
  • bi şey olmuyo sitesinden test edebilirsin..yalnızca geçemiyo ürün anahtarı o kadar..
  • TŞEKÜR ZEUS AMA ÇOK SORUN ÇIKARIRLAR FALAN DEDİLER DEVAMLI RAHATSIZ EDİYORLARMIŞ ÖLE DEDİLER
    SAQL YİNE DE
  • http://www.microsoft.com/genunine içinde sağdaki Windows'u doğrula linkine tıklamadan Windows'unuzun gerçekten orijinal olup olmadığını anlayamazsınız. Bunu yapmak sisteminizi çökertmez, kopya olduğunun raporunu vermez.

Bu sayfa zaten insanlar gerçekten orijinal mi kullanıyorum kopya mı doğrulamasını yapabilsinler diye oluşturulmuştur. Korkacak bir şey yok

Kolay gelin...
  • master yoda saol ama site ingilizce bişi anlayamadım nereye basmalıyım sölermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.