Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.718
Cevap
336
Favori
1.639.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estağfurullah, sadece samimiyetimize dayanarak paylaştigim şeyler. Sözlerinizi iltifat kabul edip teşekkür ediyorum...
  • Halil Bey, Batı Sezer den hiç parfüm aldınız mi?
    Yahut alan arkadaş var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qgambler

Halil Bey, Batı Sezer den hiç parfüm aldınız mi?

Hayır denemedim üstad, ama Batı Sezer Gökhan'la gündemimize gelmiş ve bu konuda forumda karşılıklı olarak yazışmıştık, hatta sonra bizzat gidip yerinde bakmıştı ama üzerinden epey bir zaman geçtiğinden şu an hatırlayamadığım bir nedenle bana da önermemişti Batı Sezer'i.

Bu mesajı okuduğunda muhakkak bir bilgilendirme yapar Sevgili Gökhan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

quote:

Halil Bey, Batı Sezer den hiç parfüm aldınız mi?

Hayır denemedim üstad, ama Batı Sezer Gökhan'la gündemimize gelmiş ve bu konuda forumda karşılıklı olarak yazışmıştık, hatta sonra bizzat gidip yerinde bakmıştı ama üzerinden epey bir zaman geçtiğinden şu an hatırlayamadığım bir nedenle bana da önermemişti Batı Sezer'i.

Bu mesajı okuduğunda muhakkak bir bilgilendirme yapar Sevgili Gökhan.

Halil ve Qqambler üstadlarım abilerim. Batı Sezerin Kök Çarşısındaki ana merkezine gitmiştim.
    Öncelikle şunu belirtiyim diye açık parfümlere nazaran farklı bir şekilde yapılmaktaydı orada şöyle ki dükkana gidip şu parfümü istiyorum deneyebilir miyim dediğiniz zaman size esanstan koklatıyorlardı esans yoğun olduğu için kokuyu seçme ayırt etme bir durumunuz söz konusu olamıyor hani kaliteliymiş diyemiyorsunuz. Esansın içine bir kağıt parçası sokup burnunuza dayayıp yorumlamanızı değerlendirmenizi beklemek gibi bir saçma uygulamaları vardı.

Esanstan kokuyu seçmek siz de takdir edersiniz ki imkansız. Esansı alıp sizin siparişiniz üzerine içeride bir odada hazırlıyor. Esansı hazırladıktan sonra kokuyu beğenmediğiniz zaman almama gibi bir durum söz konusu olmuyordu ve fiyatı piyasaya göre yüksekti.

Şimdi o üretim tarzına son verip bayilik sistemine geçtiler bahçelide dükkan açmışlar. Hala aynı uygulama devam mı ediyor o bayiide onu bilmiyorum.

• Birkaç farklı kişiden, parfüm yelpazelerinin inanılmaz geniş olduğunu, ve parfümlerin oldukça iyi olduğunu duydum.. sitesine bakınca da farklı bir tarzlarının olduğunu gördüm...
    Izmir e de şube açmışlar, yolum düşerse deneyeceğim...
  • quote:

Birkaç farklı kişiden, parfüm yelpazelerinin inanılmaz geniş olduğunu, ve parfümlerin oldukça iyi olduğunu duydum.. sitesine bakınca da farklı bir tarzlarının olduğunu gördüm...

Evet İzmir alsancakta görmüştüm yanılmıyorsam. Bu arada butik parfümeriden gittikçe açık parfümeri haline dönüyorlar.

Üstadın en azından İzmirde oturduğunu öğrendik
  • @hpilgir

Önceden Grey Flannel (yeşil şişeli) kullanmıştım. Başlardaki keskin ve tozlu açılış evdekinlerden "bu ne ya nefes alamıyoruz" gibi tepkiler alsada özellikle serin ve yağmurlu havalarda parfümü sıktıktan 15-20 dk sonra ortaya çıkan hafif nemli, karanlık ve biraz tezat gibi dursada aslında olmayan sabunsu ve temiz kokusuyla benim hoşuma gidiyordu. Zamanla hem gördüğüm baskılardan hem de kokudan biraz sıkıldığımdan takaslamıştım ama şimdi özledim kendisini :(

Eau De Grey Flannel'in ise daha hafif ve kullanılabilir olduğunu duymuştum. Dostum sana zahmet biraz aydınlatıver bizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Birkaç farklı kişiden, parfüm yelpazelerinin inanılmaz geniş olduğunu, ve parfümlerin oldukça iyi olduğunu duydum.. sitesine bakınca da farklı bir tarzlarının olduğunu gördüm...

Evet İzmir alsancakta görmüştüm yanılmıyorsam. Bu arada butik parfümeriden gittikçe açık parfümeri haline dönüyorlar.

Qgambler Üstadın gizeminin küçük bir parçası aralanmış oldu böylelikle, buna da şükür Gökhancığım

• Batı Sezar ın hergün onundan geçiyorum ama içeri girmek hiç nasip olmadı. Kokuları nasıl bilemiyorum ama dükkan konsepti çok iyi. Görüntü çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vgd

@hpilgir

Önceden Grey Flannel (yeşil şişeli) kullanmıştım. Başlardaki keskin ve tozlu açılış evdekinlerden "bu ne ya nefes alamıyoruz" gibi tepkiler alsada özellikle serin ve yağmurlu havalarda parfümü sıktıktan 15-20 dk sonra ortaya çıkan hafif nemli, karanlık ve biraz tezat gibi dursada aslında olmayan sabunsu ve temiz kokusuyla benim hoşuma gidiyordu. Zamanla hem gördüğüm baskılardan hem de kokudan biraz sıkıldığımdan takaslamıştım ama şimdi özledim kendisini :(

Eau De Grey Flannel'in ise daha hafif ve kullanılabilir olduğunu duymuştum. Dostum sana zahmet biraz aydınlatıver bizi...

Yeşil şişeliyi uzun süredir kullanan ve çok beğenen bir parfümsever olarak şimdi ben de merak ettim Eau De Grey Flannel'i, turkuaz renkli bir şişesi var sanırım, EDC formatında olabilir.

Bir de Eau De Grey Flannel'i araştırırken, "Halston Z-14" isimli bir koku dikkatimi çekti, daha önce hiç duymamıştım. Çıkış yılı 1976 olan bu koku, keskin, odunsu, yosun tutmuş bir parfüm olarak sınıflandırılmakta imiş ve sedir, kehribar, ve kalıcı narenciye karışımına sahipmiş. Bilen, duyan, kullanan varsa beri gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

quote:

Paket 1) 2 Adet 50 ml-90 ml-100 ml-125 ml-150 ml-200 ml=150 tl

Ben bunu her birinden 2'şer adet sandım nasıl ya dedim saldırıyodum hemen.

ilk başta bende öyle sandım gidip yüzümü yıkadım bidaha baktım

Ne tatlı olurdu ya. Bu kampanya devam edicekse artık önümüzdeki ay filan kısmetse alırız.

yok bea önümüzdeki aya kadar sürmez elindekiler bitecek yeni seri gelecek bu şekilde stok eritiyor ortağım

sanalpazardan ilan açabiliyor taksitle almak isteyene

Efendy, bu mesajından sonra foruma uğramamışsın ya da uğramışsın ama kelam etmemişsin, hiç yakıştıramadım sana

David Beckham'ın hangi kokusunun Paul Smith Story ya da Gigli Man'a benzediğini belirtmiştin?

• @vgd @HAKGÜN68
    Bu da EDT versiyonu. Sadece biraz yenilenmiş. Parfüm sıvısının rengi turkuaz. 1996 yılında çıkarmışlar kendilerini.
    Anason,sedir,limon, kokusu alıyorum ilk sıktığımda,sonra önce lavanta,sonra da odunsu baskınlığa ulaşıyor. İlk sıktığınızda biraz karmaşık,Ciddi anlamda kalıcı,fakat boğucu değil. Temiz, ve bence rahat bir parfüm. Zaten parfüm ilk notasını hızlı değiştiriyor. İşin güzel yanı,yakada bıraktığı koku "bence" burun dayayıp koklamalık :)
    Yani haklısınız,"bence" daha hafif,çok yönlü ve kullanılabilirliği oldukça yüksek bir parfüm. Bu arada yeşil şişeyi nereden alabilirim? ben bunu yurtdışından getirtmiştim.

Halston z-14 kullandım bir şişe kadar. Sanırım üretimi ya çok azaltıldı,ya da bitirildi.Fesleğen,bergamot,limon,yasemin,misk,ve "deri" benim farkedebildiğim notalarıydı. "oryantal" bir parfüm olduğu söylenir,ben sırf merak ettiğimden almıştım cs'den.Bende keskin bir koku hali almıştı,ki severim aslında :D
    Bu iki parfüm için de asıl mesele,yurtdışında "ucuz fiyat-güzel parfüm" kategorisinde olmaları.İkisi için de okuduğum yorumların çoğunda "daha ne bekleyebilirsiniz ki?" cümlesi çok geçer.

• Yeni
    L'Homme Libre Yves Saint Laurent for men

Üst Nota: Calabria Bergamotu, Küçük hindistan cevizi, Pembe biber
    Orta Nota: Menekşe Yaprakları, Fesleğen
    Alt Nota: Endonezya Paçuli, Haiti Vetiver, Deri Akordu
  • quote:

Ya ben bu Batı Sezer'i anlayamadım tam olarak. D&P gibi bir açık parfümeri mi yoksa doğal yollarla filan mı koku yapıyolar?

açık parfüm satıo ama doğalmış esansları. Öle diolar
  • Arkadaşlar kullanan veya bilen varsa

VERA WANG ?

DiOR HOMME İNTENSE hakkında yorum istiyorumm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraxes -- 23 Eylül 2011; 14:19:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Qgambler Üstadın gizeminin küçük bir parçası aralanmış oldu böylelikle, buna da şükür Gökhancığım

Konusu olsa söylerdim ya estağfurullah, öyle bir gizem çabam yok:) ayrıca izmirde yaşamıyorum ama sık gittiğim bir yer, zaten "yolum düşerse" demiştim:)

• gökhan, önceki mesajımda kenzo pour homme u ixora nın en başarılı yaptığını söylemiştim fakat söylemeyi unutmuşum loris te oldukça başarılı yapmış kokuyu, yeni bir firma ankara da var mı yok mu herhangi bir bilgim yok, bir de loristen jil sander sun men i oldukça beğenmiştim tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

Yeni
    L'Homme Libre Yves Saint Laurent for men

Üst Nota: Calabria Bergamotu, Küçük hindistan cevizi, Pembe biber
    Orta Nota: Menekşe Yaprakları, Fesleğen
    Alt Nota: Endonezya Paçuli, Haiti Vetiver, Deri Akordu

Çok beğendiğim bileşenlere sahipmiş, bu bileşenlerden nasıl bir koku ortaya çıktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hpilgir

@vgd @HAKGÜN68
    Bu da EDT versiyonu. Sadece biraz yenilenmiş. Parfüm sıvısının rengi turkuaz. 1996 yılında çıkarmışlar kendilerini.
    Anason,sedir,limon, kokusu alıyorum ilk sıktığımda,sonra önce lavanta,sonra da odunsu baskınlığa ulaşıyor. İlk sıktığınızda biraz karmaşık,Ciddi anlamda kalıcı,fakat boğucu değil. Temiz, ve bence rahat bir parfüm. Zaten parfüm ilk notasını hızlı değiştiriyor. İşin güzel yanı,yakada bıraktığı koku "bence" burun dayayıp koklamalık :)
    Yani haklısınız,"bence" daha hafif,çok yönlü ve kullanılabilirliği oldukça yüksek bir parfüm. Bu arada yeşil şişeyi nereden alabilirim? ben bunu yurtdışından getirtmiştim.

Halston z-14 kullandım bir şişe kadar. Sanırım üretimi ya çok azaltıldı,ya da bitirildi.Fesleğen,bergamot,limon,yasemin,misk,ve "deri" benim farkedebildiğim notalarıydı. "oryantal" bir parfüm olduğu söylenir,ben sırf merak ettiğimden almıştım cs'den.Bende keskin bir koku hali almıştı,ki severim aslında :D
    Bu iki parfüm için de asıl mesele,yurtdışında "ucuz fiyat-güzel parfüm" kategorisinde olmaları.İkisi için de okuduğum yorumların çoğunda "daha ne bekleyebilirsiniz ki?" cümlesi çok geçer.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 23 Eylül 2011; 14:44:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konusu olsa söylerdim ya estağfurullah, öyle bir gizem çabam yok:) ayrıca izmirde yaşamıyorum ama sık gittiğim bir yer, zaten "yolum düşerse" demiştim:)

Üstad, tabi ki gizem çabanız yok ama "gölgesi ağır" tabirine uygun bir profil çiziyorsunuz. Hal böyle olunca biz de biraz işin içine espri katalım dedik, gerçi eksik olmayın siz de eşlik edince güzel bir ambians oluşmuş oldu ama bu açıklamanız hafiften aralandığını sandığımız gizem kapısını yeniden kapattı

Yani, forum ahalisi olarak Fenerbahçeli dostların sıkça karşılaştığı bir durumla biz de müşerref olduk. Dolayısıyla "Yanlış Anons" söylemi bizim durumuzu çok iyi özetlemekte. Bu yüzden forum ahalisine son sözüm "Dağılabilirsiniz Beyler" olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.