Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.730
Cevap
338
Favori
1.642.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hermes uç bir kokudur açılışından sönene kadar bir canlılık beklemeyin kesinlikle şunu belirtmemde fayda var ki bazı kokuların insanın üzerinde oluşturdukları bir atmosfer vardır ben o bakımdan hermes i sevmekteyim ama kokuyu bileğinize sıktığınız zaman ne kadar güzel bir koku tekrar koklayayım diye bir düşünce içerisine girmiyor insan en azından bende o şekilde, bence hermes acı ve buruk bir parfüm ve kesinliklede denemeden alınmaması lazım

yorumlarda okudum kim hatırlamıyorum ama body kouros hermes e göre daha uç bir parfüm olarak lanse edilmiş body kouros ysl nin diğer kokularına göre daha alışageldik ve bence genel beğeniye hitap eden bir koku ve ilk açılışından sonuna kadar farklılıklar yaratan bir parfüm ben en son dip notasını en çok seviyorum o bakımdan sıkıldıktan en az bir yarım saat sonra karar verilmesi gerekiyor bu parfüm için, sondaki vanilyanın yumuşaklığı bence çok orjinal ve bu bakımdanda diğer vanilya temalı parfümlerden sıyrılmasını sağlıyor

ve son olarak yine belirtmek istiyorum ki david walker dan azzaro chrome sporta bakın oldukça canlı bir koku ve klasik azzaro chrome dan daha başarılı bir parfüm zaten öncedende belirtmiştim klasik azzaro chrome a d.w da yaklaşmayın bile

• deeply hoca arada kendini hatırlat böyle. body kouros u yalnız genç arkadaşlar denemesinler deneseler beğenseler bile kullanmasınlar pek hitap etmiyor onlara.
  • bence body kouros terreden daha uç.belli bir olgunluk isteyen,sert ve aşırı maskülen bir parfüm.(sahsi düsüncem)
    halil abi seni Allaha havale ediyorum :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

deeply hoca arada kendini hatırlat böyle. body kouros u yalnız genç arkadaşlar denemesinler deneseler beğenseler bile kullanmasınlar pek hitap etmiyor onlara.

çok doğru söylüyorsun gökhan body kouros lise talebesi kokusu değil belli bir olgunluk gerektiriyor kullanmak için, oryantal sıcak bir koku aynı zamanda efendy nin dediği gibi maskülenlik barındıran bir koku bana çok sıcak bir koku geldi body kouros

ben body kouros hakkında genele hitap eden bir koku dediğimde ysl nin diğer kokularını ele alarak bu cümleyi kullandım, misal bir m7 ya da kouros koklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben bu kokuları şuna benzetiyorum toplum için sanat değil de sanat için sanat yani bu kokular kendini beğendirmek amaçlı kokular değil kesinlikle, bu tür uç kokular ne gibi bir düşünceyle piyasaya sürülüyor onu da bilemem tabi

ve bombayı patlatıyorum 2 haftadan bu yana d.w dan aldığım lancome hypnose(E61) u kullanmaktayım, kokuya karşı bundan 3 4 ay önceki izlenimimle şu anda oldukça farklar var ilk olarak şunu belirtmek isterim ki hypnose a lavanta temalı parfüm yorumları oldukça var, gerçektende var özellikle orta notaya geçtikten sonra 15 dakika sonra filan lavanta kendini hissettiriyor fakat bu lavanta oldukça tatlımsı bir yapıda lavanta parfümde sevmediğim bir nota ama hypnose da kesinlikle burun bükecek bir yapıda değil tam aksi oldukça tatlı kremsi ve yumuşak, ama hypnose da asıl bomba dip notalarda normalde amber içeren parfümler az da olsa kirli ve hayvansı kokuyor gibi gelir bana fakat bunda amber ve miskin uyumu mükemmel bir uyum içinde ve bu şekilde de sönüyor bu arada hypnose un açılısında bergamot notasını çok rahat algılıyorsunuz biraz köşeli bir açılışı var bunu da belirtiyim kalıcılık ortalama farkelirlik ise oldukça iyi özellikle kıyafette 3 gün sonra bile kokusunu rahat olarak algılıyabiliyorsunuz

en iyi yapan yer kesinlikle d.w, bargello da o kadar beğenmedim iyi ama d.w kadar değil benzer koku olarak ise ben c.k euphoria intense e benzettim biraz fakat hangisi derseniz açık ara hypnose önde

• arda hadi patlat koleksiyon fotonu ben bugün hazırladım diğer foruma koydum son takviye ile tamamladım kadroyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

deeply hoca arada kendini hatırlat böyle. body kouros u yalnız genç arkadaşlar denemesinler deneseler beğenseler bile kullanmasınlar pek hitap etmiyor onlara.

çok doğru söylüyorsun gökhan body kouros lise talebesi kokusu değil belli bir olgunluk gerektiriyor kullanmak için, oryantal sıcak bir koku aynı zamanda efendy nin dediği gibi maskülenlik barındıran bir koku bana çok sıcak bir koku geldi body kouros

ben body kouros hakkında genele hitap eden bir koku dediğimde ysl nin diğer kokularını ele alarak bu cümleyi kullandım, misal bir m7 ya da kouros koklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben bu kokuları şuna benzetiyorum toplum için sanat değil de sanat için sanat yani bu kokular kendini beğendirmek amaçlı kokular değil kesinlikle, bu tür uç kokular ne gibi bir düşünceyle piyasaya sürülüyor onu da bilemem tabi

ve bombayı patlatıyorum 2 haftadan bu yana d.w dan aldığım lancome hypnose(E61) u kullanmaktayım, kokuya karşı bundan 3 4 ay önceki izlenimimle şu anda oldukça farklar var ilk olarak şunu belirtmek isterim ki hypnose a lavanta temalı parfüm yorumları oldukça var, gerçektende var özellikle orta notaya geçtikten sonra 15 dakika sonra filan lavanta kendini hissettiriyor fakat bu lavanta oldukça tatlımsı bir yapıda lavanta parfümde sevmediğim bir nota ama hypnose da kesinlikle burun bükecek bir yapıda değil tam aksi oldukça tatlı kremsi ve yumuşak, ama hypnose da asıl bomba dip notalarda normalde amber içeren parfümler az da olsa kirli ve hayvansı kokuyor gibi gelir bana fakat bunda amber ve miskin uyumu mükemmel bir uyum içinde ve bu şekilde de sönüyor bu arada hypnose un açılısında bergamot notasını çok rahat algılıyorsunuz biraz köşeli bir açılışı var bunu da belirtiyim kalıcılık ortalama farkelirlik ise oldukça iyi özellikle kıyafette 3 gün sonra bile kokusunu rahat olarak algılıyabiliyorsunuz

en iyi yapan yer kesinlikle d.w, bargello da o kadar beğenmedim iyi ama d.w kadar değil benzer koku olarak ise ben c.k euphoria intense e benzettim biraz fakat hangisi derseniz açık ara hypnose önde

Sakarya'ya gidince alim o halde bu kokuyu. Unisex bir koku mu acaba? İçerik olarak öyle gibi durdu sanki biraz. Farkedilirlik iyi ise mutlaka denemek istiyorum.

arda arkadaşım şimdi şöyle bir durum var oryantal kokular belirli bir tatlılık oranında kokarlar freshle alakaları yoktur hatta bazı odunsu oryantaller ya da oryantal fujer olarak sınıflandırılan kokular gourmand tarzı yani şekerli kokusuyla bir yiyeceği andıran koku ailesine yakın kokarlar (bunu sadece bilgilendirmek adına yazdım)

asıl konuya gelirsek tatlı kokan kokulara bayanların daha fazla rağbet ettiğini ön görürsek bir bayana daha fazla yakıştığı bir ihtimal söylenebilinir bir erkeğinde tatlı bir koku kullanmasınada unisex bir yaklaşım içinde bakılıyor, ama bu benim açımdan yanlış, tatlı ve aynı zamanda maskülen bir koku lancome hypnose ha şöyle bişey var ben bu kokuyu bir bayana açıkçası yakıştıramam ama tatlı yapısından dolayı da oldukça seveceğini söyleyebilirim

yoksa maskülen diye belli bir kesmin bir tatlılık barındırmadığı için ysl rive rauche kullanması gibi bir durumda abeste kaçıyor nazarımda

umarım açıklayıcı bir cevap yazabilmişimdir

• deeply hoca yorumlar ve değerlendirmeler için çok sağol. Muz kabuğu kokusu almıştım ben hypnose da bargellodan aldığımdan. D.w dakinde de var mı acaba öyle bir koku hani hoş geliyordu da sanki düzenli kullanımda çok çabuk sıkacak gibi. Bargello kenzo pour home denemiş miydin acaba?
  • quote:

deeply hoca yorumlar ve değerlendirmeler için çok sağol. Muz kabuğu kokusu almıştım ben hypnose da bargellodan aldığımdan. D.w dakinde de var mı acaba öyle bir koku hani hoş geliyordu da sanki düzenli kullanımda çok çabuk sıkacak gibi. Bargello kenzo pour home denemiş miydin acaba?

rica ederim sevgili gökhan burda buluşma noktamız parfümler, hepimizin içinde bilgilenmek ya da bilgilendirmek adına heves var

şimdi sen muz kabuğu diyince psikolojik olarak kokuyu o şekilde algılayarak kokladım ve gerçektende o izlenimi aldım bence hypnose düzenli kullanımda sıkabilecek bir koku değil şu var ki çok sürpriz yapan bir koku değil homojen bir yapısı var ama bu tekdüzelik sıkıcı olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle, 2 haftadan bu yana kullanıyorum ve dışarda dolaşırken filan her ne zaman kendi üzerimde kokusunu duysam insana bir tebessüm ettirmesini bilen parfümlerden ben hypnose da aynı zamanda balımsı bir tatlılık sezinliyorum, sana d.w dan calvin klein euphoria intense de bakmanı öneririm hypnose a göre daha hafif bir koku aynı zamanda seninde sevdiğin 1 million un daha az şekerli ve meyveli hali gibi kokuyor

bargello dan kenzo pour homme denedim ama seçim yapacak olsaydım kenzo yu ixora dan alırdım ixorada ki 1 adım daha önde benim için dp deki kenzo ise tam anlamıyla bir felaket uzak durmak lazım

• sırf listemdeki ürünleri denemek için 1ay bargelloda ve 1ay sevilde çalışmayı düşünüyorum şu an ciddi anlamda,çok koku var ve 4-5 kokuda yorulmasamda hepsini farklı zamanda sıktığımda daha rahat aklımda tutabiliyorum kokuları..

Arda sakaryada görmek isterim parfümlerini,çok olmasa bende getiririm bi kapıştıralım
    Merak ettim elindekileri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi beyler yiğitler çıksın meydane

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

hadi beyler yiğitler çıksın meydane

İştee gördügünüzzzz gibi metin basgan açık parfum kullanıyorr

• nerde lan açık parfüm senin soldaki gördüklerin decant orda bitane bile açık parfüm yok
  • quote:

nerde lan açık parfüm senin soldaki gördüklerin decant orda bitane bile açık parfüm yok

Hayır onlar acık parfum hatta one milion armani cod bile kullnıyorsn

• Güzel koleksiyon abi iyi günlerde fıs fıslat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsOfsatan

quote:

nerde lan açık parfüm senin soldaki gördüklerin decant orda bitane bile açık parfüm yok

Hayır onlar acık parfum hatta one milion armani cod bile kullnıyorsn

şahsima hakaret ettiğin için seni savcılığa vercem olm ben one million ve armani code sana

quote:

TearsOfsatan

Güzel koleksiyon abi iyi günlerde fıs fıslat

eyvallah gözüm sıra sizlerde hadi bakem

• quote:

@by_efendy34

16-17 tane parfüm var ama ancak 4-5 tanesi orjinal olduğundan ve onlarda acemilik döneminde aldığım parfümler olduğundan (1 million ve Burberry Classic gerçi bunu seviyorum ama açık almayı tercih ederim ) pek koymaya değicek parfüm yok ne yazıkki henüz hocam. Sen koyda bi görelim güzelleri.

@deeply11

Hocam parfüm hobisinin giriş seviyesinde yer aldığımdan biraz zorda olsa birşeyler anladım sanırım. Zamanla öğrenicem bu terimleri umarım. Ama fresh koku ve çok ağdalı koku sevmiyorum Rochas gibi. Mesela kurabiye mesela karamel, puding vs. ve baharatlı kokuları seviyorum bunlarda sanırım oryantal fujer sınıfına giriyolar?

Bu koku Rochas kadar ağır mı peki? O bi süreden sonra boğazımda geçmeyen bir yutkunma hissi yaratıyodu.

kesinlikle rochas kadar ağır bir koku değil rochas aynı zamanda oldukça bayık bir koku burnu yoruyor. hypnose yumuşak bir koku hypnose da ağır gelir dersen ondan daha çok genel beğeniye hitap eden c.k euphoria intense öneririm çünkü hypose da son dip notada kullanılan amber parfüm iyice oturduktan sonra ağır bulunabilir

• Gell Gell Gell güzelimm
    Arkadaşlar Teri maglır ve Terre d'hermes de var koleksiyonda onlar daha gelicek ama siz onlar varmış gibi davranın üzülmesin bebeklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsOfsatan

Gell Gell Gell güzelimm
    Arkadaşlar Teri maglır ve Terre d'hermes de var koleksiyonda onlar daha gelicek ama siz onlar varmış gibi davranın üzülmesin bebeklerim

yavrum benim be nauticayı hangisi yumurtladı la 15 ml ne öyle cük gibi şişe
    scent intense koçlaaaarr gibin duruyo arkada bak hele

• quote:

Maşallah efendy ve tears hocam Maşallah. Gözüken o ki sende Classic'i sevmişsin. Bide ilanındaki parfümlerin brinin fiyatı yoktu hocam yorum yaptım ama görmedin sanırsam. Ayrıca büyük hocalarım sizlerde güzel resimler ve kuleler oluşturup bizimle paylaşsanız.

benim ilanda mı fiyat yok arda?

• @Arda 40 tl satıyorum armaniyi k.bakma görmemişim
    Burberyy classic güzel kokudur ama begenirim ama artık her gittigim yerde pişti olmaktan sıkıldım METİN ABİDE BU KOKUNUN ACIGINI KULLANIR ODA SEVİYOMUŞ MSN DEN ÖYLE DEDİ

@ Efendi bey nacizane yorumlarınız için cani gönülden teşşekkü ederim

Arkadaslar kokuları merak eden varsa yorumluyabilirim

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.