Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.637
Cevap
326
Favori
1.615.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR HIZLIALDA 20 TL PUAN FIRSATI VAR SICAK FIRSATLARDAN BULABİLİRSİNİZ...PARFÜM İNDİRİMLERİYLE BİRLEŞİNCE BAYA İYİ FİYATLAR ÇIKIYOR...BEN MARİNE + 2 DEODORANTI 80 LİRAYA ALDIM MESELA...(PUANLAR 100 TL ÜSTÜ ALIŞVERİŞTE GEÇERLİ)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    yorumlarına güvendiğim bir blog sitesinde hugo boss elements ile calvin klein eternity nin kokuların oldukça benzer olduğu söyleniyor ve de hugo boss elements aqua nın oldukça başarısız bir koku olduğundan söz ediliyor

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestik12345 -- 3 Ağustos 2011; 23:36:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atay03

    Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Cuma'lar kardeşlerimim. Ben 20 yaşında, daha çok sportif giyine ve takılan esmer tenli bir erkeğim. Parfüm konusunda neredeyse tüm mesajlarınızı okudum ama çok fazla aklımda soru işaretleri kaldı, yardımcı olursanız Allah (C.C.) razı olsun şimdiden.

    Benim bir parfümde aradığım özellik daha çok "afrodizyak ve çekicilik" etkisi. Bunun için kış aylarına özel tüm kadınların neredeyse tamamının onay verdiği IXORA'dan "Rochas MAN" aldım 100 ML.

    Bunu hiç kullanmadım ve değiştirme şansım var elbette. Şu an Afyonkarahisar'da bulunuyorum ve IXORA'dan farklı bir alternatif yer bulamadım burada.

    Zaten 1 aylık bir dönem geçireceğim için, şu an bana gereken yaz aylarına uygun ve tenimde çekicilik, afrodizyak etkisi bırakacak bir parfüm önerisi.

    Antalya'ya gidince bana önereceğin her türlü parfümü D&P, IXORA ve vs. gibi yerlerden temin edebilirim ama esas konuya gelecek olur isem;

    "Afrodizyak etkili yaz için daha çok "fresh" seven birisi olarak, önerebileceğin bir koku var mı? (IXORA için)"

    Bunun dışındaki sorum ise yaz için afrodizyak etkili, en iyi açık erkek parfümü ve yine kış için afrodizyak etkili en iyi erkek parfümünü önerebilir misiniz kardeşim? (Bu önerdiklerini Antalya'da iken istediğim açık parfümeriden alabilirim, kısıtlama yok şube olarak.)

    İnternette günlerdir yaptığım araştırmalara göre kış için en çok afrodizyak etkili parfümler: Rochas MAN, JPG, XS, Givenchy PI, vs. gibi parfümler oldu.
    Yaz içinse: 212 MAN, Issey Miyake, Davidoff Cool Water, Bvlgari AQVA, Diesel Fuel For Life, Armani GIO vs. oldu.

    Bunları görmezden gelmenizi ve ten rengime en uygun, bahsettiğim sorulara cevap verecek şekilde parfüm önerilerini bekliyorum.

    Sevgilerimle...


    Pm olarak cevap verdim. Yalnız bir şeyi burdan da belirtiyim afrodizyak etkisine ben inanmıyorum çekici gelen parfümler olabilir ama baştan çıkartacak tahrik edecek bir parfüm olabileceğine ben inanmıyorum. Piyasa kokular yerine farklı kokulara yönelmek bence birisini daha çekici kılar.Tabi iyi parfüm olacak güzel kokacak da sizi de yansıtmalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

    Nolur Rochas kullanmayın nasıl ağır bi kokudur onu çekici bulan bi kadın oluyo mu cidden ya?


    10 kadından 9'u Rochas, biri de "Hımmm, neydi onun adı ya?" diyor benim bildiğim.
  • ben de girmeyeli ufak bir tartıma olmuş takılmayalım böyle şeylere

    ayrıca iddialı sözlerde bulunmalayım yok x parfümü en iyisidir dersen bu senin cahilliğini gösterir. çünkü iyi bir parfümsever bilir ki en iyi parfüm diye birşey yoktur. kokunun güzelliği kişiden kişiye değiştiği gibi mevsimden mevsime hatta gün içinde keyfe göre bile değişir. enerjik olduğum zamanlarda yada ciddi olduğum zamanlardaki zevklerim ve kullandığım parfümler çok farklıdır. arkadşlarla pikniğe vs. giderken sportif ferah parfümler. ciddi bir ortama giderken ağır oturaklı kokular, yada kalabalık bir ortamdayken milleti boğmayan ama herkesin seveceği meyveli çiçeksi kokular, yada sevdiğimle beraberken sevdiğimin en sevdiği parfümü:D kullanırım
  • 1- ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI --
    2- ARMANI CODE --
    3- ARMANI CODE BLACK --
    4- DIESEL - ONLY THE BRAVE ++
    5- DAVIDOFF - COOL WATER
    6- ISSEY MIYAKE - (L'eaud'Issey Pour Homme)
    7- LACOSTE - ESSENTIAL
    8- 212 MEN --
    9- 212 SEXY MEN ++
    10- JEAN PAUL GUILTER (LE MALE) --
    11- CALVIN KLEIN - ETERNITY --
    12- DIESEL - FUEL FOR LIFE --
    13- RALPH LAUREN - POLO BLUE +++
    14- NAUTICA BLUE - FOR MEN --
    15- DAVIDOFF - HOT WATER --
    16- CALVIN KLEN - EUPHORIA --
    17- NAUTICA VOYAGE BY NAUTICA (For Men) --
    18- PI FOR MEN BY GIVENCHY --
    19- BURBERRY TOUCH +++
    20- BVULGARI BLACK --
    21- GIVENCHY - XERYUS ROUGE --
    22- JILL SANDER - SUN +++++++++++++++++++
    23- BVULGARI - AQUA POUR HOMME ++++++++
    24- CALVIN KLEIN - CK ONE ++
    25- CALVIN KLEIN - CK BE +
    26- Escade Sunset ( kavun kokulu güzel bi parfüm.)
    27-Black xs ( yaz için belki ağır gelebilir ama bana gelmiyor )

    yanına artı koyduğum parfümleri denemelisin. yaz için yaptım sadece tavsiyelerimi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

    Bu bahsettiğin kokuların hepsini kendin dene en sağlıklısı o olur bak mesela ediz arkadaşımız Jill Sander Sun'a bir sürü + atarak ne kadar beğendiğini ifade etmiş ben ise bi okadar - atardım. Aqua Pour Homme denemeni önerebilirim. Ayrıca afrodizyak ne ya. Boşversene öyle birşey yok saçmalık bence. Beni ayak kokusu tahrik ediyo düşün yada benzin, uhu. Afrodizyak yada tahrik sebebi bilinçaltı. Genellikle kadınlar çikolatalı kokulardan hoşlanır bunun sebebide çikolata yerken salgılanan hormonlarla edindikleri mutluluğu anımsatmasıdır. Afrodizyak herhalde bir genelleme bu yüzdende Rochas afrodizyaklı adını almış olsa gerek. He içerdiği sentetiklerde bi takım etkilerde bulunuyo olabilir ama en önemli faktör bilinç altında uyandırdıkları. Bu yüzden bu kadar takılma afrodizyak diye. O etkinin farklı yolları var parfüm sadece güzel koksun yeter. Rochas bana tactical ops. diye eski bir oyunu anımsatır.

    Burberry'nin kokuları bence yaz için uygun. Brit, London, Classic vs.
    Black XS bence uç noktada bir koku çok farklı ve kullananı farklı kılıcak cinsten. Mutlaka denemelisin. Yazlık bir koku değil ama kullanılamayacak derecede bir koku asla değil.
    Sunset'i bilmiyorum ama kavun kokulu demiş ediz bende merak ettim severim deniyicem.
    CK One şu sıra uygun fiyata bulunabilen çok kalıcı olmayan işte budur demediğim ama kötüde olmayan normal bi koku benim için.
    Boss'u denemelisin bence karamelimsi bi koku gibi geliyo bana.
    St.Dupont'un kokuları fena sayılmaz.

    Açık parfümeriden değilde internetten alma imkanın varsa sana birisini önericem PM'den ben birkaç kez aldım memnun kaldım.


    PM den göndereceğiniz PM mesajını bana da PM atar mısınız?

    çok mu PM oldu ne?




  • Arkadaşlar yaşım 20 ve sportif giyim tarzlı, fazlasıyla eğlenceli birisiyim.

    Tenim yağlı ve Başak burcuyum.

    Bana IXORA'dan önerebileceğiniz, şöyle bayanlarında en çok dikkatini çekebilecek; YAZ ayına uygun, orjinaliyle farkı olmayan ya da orjinalinden bağımsızda olsa kendince yeri olan "FRESH, MEYVE" kısacası çekici olabilecek parfüm önerebilir miydiniz acaba?

    Piyasa malı olması önemli değil, tek aradığım nitelik: Bayanların gerçekten beğeniyor olması.

    Sevgilerimle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atay03 -- 6 Ağustos 2011; 14:04:08 >
  • ck escape
  • yazlık olarak nasıl burberry classic ve london u öneriyosunuz anlam veremiyorum
  • bu sıcaklarda ne rochas,ne burberry classic nede london kullanılır bayar adamı ağır kokular çünkü
  • kişisel zevklere saygı duyarım ama sizi baymıyor diye başkasını baymayacağını kimse garanti edemez.o yüzden genele hitap eden kokular önerirsek bilgi kirliliğine sebebiyet vermemiş oluruz
  • Burberry classici , Hugo boss - boss'a çok benzettim ben nedense.Tabi orjinallerini denemedim.

    Bence 2'side çok abartılan vasat parfümler, Burberry'i birkaç kez kokladıktan sonra midem bulandı o derece.Birde bu sıcakta denemek intihar olur benim için.

    Bargello Bvlgari aqua baymayan ve çok güzel bir koku şu günler için.

    Birde erkek parfümü değildir ama, şeftali kokusunu andıran bir parfüm kokusunu duymuştum yolda acaba hangi parfüm olabilir? Çok hoş bir kokuydu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

    Tamam. Sen haklısın ustadım.


    keşke herkes sizin gibi olsa üstad.daha önce one million hakkındaki tartışmalarımı görmüşsündür kişisel zevke saygı duyarım ama toplumu yanıltacak yorumlar yapmak çok yanlış,ben bunu savundum ama 4 gün ban yedim en sonunda.
  • haketti ama tabi ihtimaller üzerine durarak tavsiyelerde bulunulabilir haklısınız.ama rochas ile burberry classicin ortak noktası ağır olmaları.onun dışında koku bazında karşılaştırırsak çok farklı tarzda kokular.rochas seven arkadaş birde play intense denerse kesinlikle ondan daha çok seveceğini tahmin ediyorum.buda ihtimaller üzerine bulunduğum bi iddia mesela sizin gibi
  • Rochas yazın kullanılıyor, giymeden önce kıyafetlerime bir gün önceden sıkıyorum.

    Aslında zaten Rochası sıkar sıkmaz dışarı çıkmak doğru değil çünkü durdukça güzelleşen bir koku, kışın bile kıyafete sıkıp 1-2 saat sonra çıkmak en doğrusu bence.
  • Lacoste - Red
    Lacoste - Essential
    Diesel - Fuel For Life

    3'ü arasında karar vermek üzereyim, IXORA'da nasıl bileniniz var mı?

    (Bu arada 25 tane koku denedim IXORA'da, en çarpıcı DIESEL - FUEL geldi, diğerleri burnumda tuhaf tuhaf tüttü. Hele Cool Water, şu an arko traş kolanyası!

    Lacoste hakkında yorumları alalım? (Kullanamadım testerı olmadığı için IXORA'da)

    Veya bu tarz alternatifler, lütfen...
  • Burberry Classic'te cidden ne buluyorsunuz anlamıyorum burberry classic'e gelene kadar ne kokular var. Burberry Classic çiçekli hafif baharatlı bir kokudur. Hugo boss-boss'la hiçbir alakası ilgisi yok özellikle.
    Acqua di gio, burberry classic, jean paul galtier bunlar sırf bence ismiyle satan parfümler oldu artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atay03

    Lacoste - Red
    Lacoste - Essential
    Diesel - Fuel For Life

    3'ü arasında karar vermek üzereyim, IXORA'da nasıl bileniniz var mı?

    (Bu arada 25 tane koku denedim IXORA'da, en çarpıcı DIESEL - FUEL geldi, diğerleri burnumda tuhaf tuhaf tüttü. Hele Cool Water, şu an arko traş kolanyası!

    Lacoste hakkında yorumları alalım? (Kullanamadım testerı olmadığı için IXORA'da)

    Veya bu tarz alternatifler, lütfen...


    Lacoste red çocuksu bir koku arkadaşım genelde 12-18 yaş arası kullanıyor, 25 tane kokuyu aynı gün içinde mi denedin acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: atay03

    Lacoste - Red
    Lacoste - Essential
    Diesel - Fuel For Life

    3'ü arasında karar vermek üzereyim, IXORA'da nasıl bileniniz var mı?

    (Bu arada 25 tane koku denedim IXORA'da, en çarpıcı DIESEL - FUEL geldi, diğerleri burnumda tuhaf tuhaf tüttü. Hele Cool Water, şu an arko traş kolanyası!

    Lacoste hakkında yorumları alalım? (Kullanamadım testerı olmadığı için IXORA'da)

    Veya bu tarz alternatifler, lütfen...


    Lacoste red çocuksu bir koku arkadaşım genelde 12-18 yaş arası kullanıyor, 25 tane kokuyu aynı gün içinde mi denedin acaba?


    Aynen öyle oldu birazcık ama ardı ardına denemedim, tester çubukları vardı onlara sıktım 1-2 saat arayla kalıcılıklarınıda kontrol ederek denedim.

    Orjinalini bilmiyorum çoğunun ama, dediğim gibi en hüsrana uğratan Davidoff Coolwater'dı. En iyi tepkiyide kalıcığı ile Gio'da aldım. (Armani)

    Diesel - Fuel For...'da taktire şayan, Lacoste Red ve Essential'i beğenmez isem Diesel'den yana kullanacağım oyumu.

    Benim aradığım daha çok kavun, karpuz, çilek, kakao, vanilya, yani bu tarz hafif meyvemsi, tat bırakan bir şeyler. Red'i eski yazılarda okudum bulunduğum yerde D&P yok, orası için iyi demişler ama maalesef IXORA tek tercihim olacak.

    Jill Sandler Sun'da hoş geldi, Davidoff HotWater kalıcılık çok iyi koku kışlık geldi bana daha çok, Polo Blue koku ilk hamlede iyiydi, şu an uçmuş sanırım çubuklardan kaynaklı tende kalır gibime geliyor.

    Ve daha bir sürü popüler kokuyu test ettim, sizlede paylaşmak isterim.




  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.