Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.717
Cevap
336
Favori
1.638.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_efendy34

sonuçta kargo gelince yine yırtacaksın poşeti parfümün sarılı olduğu kartonu güvenilmeyecek bişey yok elemanlar sağlam adamlar tabi sen bilirsin ben yardımcı olmaya çalıştım ortak.krosun ama para sendeyse bilemem

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=32001943&productid=sgthhgneoset
    Halil abiye bir fırsat benden iyi fiyat valla...

Ortağım sen yap bi pazarlığı o harcadığı 1 ml de düşsün fiyattan o ne öyle sen ondan fazladan bir 100'lük orjinal parfüm daha koparırsın o fiyata Poşeti kartonu bol koysun bir de. yırtıp parçalayınca bir şey aldığımı anlıyorum ben

• depply11 dw den kalıcı güzel 2-3 öneri verirmisin? yeni keşfin falan varmı.?
  • givenchy neo halil abimi arıyo?gigli man için benim görüştüğüm adama söylemiştim oda halil abi ile görüşmüş bakalım alcakmı almayacakmı.
    ben story 99ml almıştım ortak komisyon ve kargo ile toplam 68 tl ye maloldu taksitler ekimde başlayacak 12 ay.
    valla en fazla 5 tl düşer herhalde oda düşerse yani.
    elemanın satıştaki parfümleri
    Versace The Dreamer 99ml 90TL

Xeryus Rouge 99ml/100ml 80TL

Calvin Klein Euphoria 90ml 70Tl

Calvin Klein Euphoria Intense After Shave 100ml 50TL(hiç fıslatılmadı).

Lacoste Essential 124 ml 70TL

Dolce Gabbana Pour Homme 74ml 60tl.

Jean Paul Gaultier Le Male 45ml falan 45tl

Lolita Lempicka L`Eau au Masculin 99ml- 50tl

Porsche Design Essence 79ml 60tl

Liz Claiborne Curve 120ml 45tl

Perry Ellis 360 Red 195ml 80tl

Calvin Klein Eternity 99 ml SATILDI TL

ST. Dupont Noir 30ml SATILDI TL

NOT: Pazarlık yok.

• quote:

givenchy neo halil abimi arıyo?gigli man için benim görüştüğüm adama söylemiştim oda halil abi ile görüşmüş bakalım alcakmı almayacakmı.
    ben story 99ml almıştım ortak komisyon ve kargo ile toplam 68 tl ye maloldu taksitler ekimde başlayacak 12 ay.
    valla en fazla 5 tl düşer herhalde oda düşerse yani.
    elemanın satıştaki parfümleri
    Versace The Dreamer 99ml 90TL

Xeryus Rouge 99ml/100ml 80TL

Calvin Klein Euphoria 90ml 70Tl

Calvin Klein Euphoria Intense After Shave 100ml 50TL(hiç fıslatılmadı).

Lacoste Essential 124 ml 70TL

Dolce Gabbana Pour Homme 74ml 60tl.

Jean Paul Gaultier Le Male 45ml falan 45tl

Lolita Lempicka L`Eau au Masculin 99ml- 50tl

Porsche Design Essence 79ml 60tl

Liz Claiborne Curve 120ml 45tl

Perry Ellis 360 Red 195ml 80tl

Calvin Klein Eternity 99 ml SATILDI TL

ST. Dupont Noir 30ml SATILDI TL

NOT: Pazarlık yok.

ortağım adamın olayı açıp fıslatmak herhalde :))) bu adamın önerdiği parfumu almak lazım. Neler öneriyor?

• bu arada halil abinin aradığı wrangler vimjoda indirimde 36 tl
    http://www.vimjo.com/urun/wrangler-100-ml-edt-erkek-parfum.aspx
  • quote:

kalıcı parfümler genellikle kış ve bahar aylarında kullanıma uygun olanlardır.bugün ysl opium denedim saat 4 civarı elimin üstüne sıktım 3-4 kez elimi sabunla yıkamama rağmen şuan bile kokusu duruyor 6 saat oldu düşün.onun haricinde saat 6 da bileğime sıktığım terre d'hermes hala buram buram kokuyor.xeryus rouge 4 saate kadar kalıcılığı var.bunların dışında dior homme intense çok kaliteli olduğu forumlarda anlatılır..tabi bunları deneyip zevkine uyanı alacaksın.ama bu söylediklerim yaz sıcağında bayan cinsten parfümlerdir.yazlık parfümlerden ise gökhan daha önce tavsiyelerde bulundu her sayfada soran oluyor zaten,aqua-aqua marine,leaupar kenzo,leaupar indigo kenzo,davitoff echo,silver shadow altitude,ck eternity,vs....

tavsiyeler için teşekkürler, hermes tekin acarda satılıyor mu gidip deneyeyim bi varsa

• mutlaka satılıyordur git bi dene çünkü kimine göre uç bir koku yani " ya sev ya terket" hesabı.onun gibi dior homme ve dior dune yide bir dene istersen eğer terre yi beğenmezsen.
  • ucuza nereden temin edebilirim sevil'de falan kazık oluyo genelde. internetten hangi siteleri önerirsiniz?
  • vimjo.com
    hizlial.com
    hepsiburada.com
    pazarland.com
  • ortağım polat alemdar, ezel bayraktar gibi adamsın valla hiç uyumuyor musun sen? :)))) 724tikla.com
    balerin.com
    aktifreyon.com
    e-tekinacar.com
    diğer alternatifler. Şimdi pazarland iyi indirim yapmış ama. Dior home ağır bir koku vanilya pisküvit kokar. Sütlü bebe bisküvisi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Bergello'dan kalem parfüm almak istiyorum.Acaba kargo dahil ne kadara mal olur?
    Defalarca yazıldı ama mazur görün, Bergello'nun orijinale yakın yaptığı kokuları söyleyebilir misiniz?

Emrah-tr'den
    Hugo Boss - Boss
    Issey Miyake
    Bvlgari Aqua
    1 Million
    Diesel Only the Brave
    Lacoste Red
    212
    burberry Classic
    Jil Sander Sun

Bunlar da Halil abi'den
    Dior Fahrenheit, Estee Lauder Intuition, Boss In Motion, Rochas, Lacoste Elegance.

Hocam Polo blue,Armani code,light blue,lacoste essential ve hermes gibi parfümleri bargello başarabilmiş mi? Bargello kalem parfüm satışı yapmıyor mu?Sitede göremedimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 10 Haziran 2011; 9:02:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

http://www.ixoraparfum.com/urundetay.aspx?id=398

Düşünüyorum ama nasıldır bilemiyorum.
    Orjinalini veya açığını kullananlar varsa bir yazıversinler.

Arkadaşım koku be delicious donna karan'ın kokusu elma kokusu diye geçer lacoste essential dene derim açık parfümcülerde pek iyi yapamamışlar kokuyu. d&p çıkardıysa iyi tutturmuş olabilir onun tarzı tam ixora'da koku ekşimtrak kalmış biraz vanilya ve benzeri içerikli be delicious olanları dene derim.

Bir de Boss'u övdüler konuda.
    E 016 BOSS HUGO BOSS FRESH
    Bu nasıldır?

Hani hazır sormuşken tavsiye de alayım. Yaz da geldi, hem yaz hem kış kullanabileceğim kokusu çok ağır olmayan bir parfüm istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım koku be delicious donna karan'ın kokusu elma kokusu diye geçer lacoste essential dene derim açık parfümcülerde pek iyi yapamamışlar kokuyu. d&p çıkardıysa iyi tutturmuş olabilir onun tarzı tam ixora'da koku ekşimtrak kalmış biraz vanilya ve benzeri içerikli be delicious olanları dene derim.

Bu nasıldır?

Hani hazır sormuşken tavsiye de alayım. Yaz da geldi, hem yaz hem kış kullanabileceğim kokusu çok ağır olmayan bir parfüm istiyorum.

Güzel koku arkadaşım hem yaz hem kış dersen koku bulma da sıkıntı yaşarsın o tarz arıyorsan david walker'dan black code'a bak derim aynı şekilde tom ford'a bakabilirsin ixora'dan. Armani he'yi çok seviyorum ama o da yazın akşamları sıkılabilir. Hugo boss boss da çok beğenilen koku. Bir de hot water dene derim.

• quote:

quote:

quote:

Defalarca yazıldı ama mazur görün, Bergello'nun orijinale yakın yaptığı kokuları söyleyebilir misiniz?

Emrah-tr'den
    Hugo Boss - Boss
    Issey Miyake
    Bvlgari Aqua
    1 Million
    Diesel Only the Brave
    Lacoste Red
    212
    burberry Classic
    Jil Sander Sun

Bunlar da Halil abi'den
    Dior Fahrenheit, Estee Lauder Intuition, Boss In Motion, Rochas, Lacoste Elegance.

Hocam Polo blue,Armani code,light blue,lacoste essential ve hermes gibi parfümleri bargello başarabilmiş mi? Bargello kalem parfüm satışı yapmıyor mu?Sitede göremedimde.

Hermes'i denemedim essential ekşi geliyor artık bana yeşil elma kokusunu çağrıştırdığı için de olabilir. Diğer kokular fena değil light blue ve polo blue'yu özellikle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nasıldır?

Güzel koku arkadaşım hem yaz hem kış dersen koku bulma da sıkıntı yaşarsın o tarz arıyorsan david walker'dan black code'a bak derim aynı şekilde tom ford'a bakabilirsin ixora'dan. Armani he'yi çok seviyorum ama o da yazın akşamları sıkılabilir. Hugo boss boss da çok beğenilen koku. Bir de hot water dene derim.

Yazın sıkılabilecek parfümler, kışın sıkılabilecek parfümlerden farkı nedir ki?
    Ve bir de, ixora'dan alma imkanım yok, parfümerilerde bu dediğiniz kokuları bulabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nasıldır?

Yazın sıkılabilecek parfümler, kışın sıkılabilecek parfümlerden farkı nedir ki?
    Ve bir de, ixora'dan alma imkanım yok, parfümerilerde bu dediğiniz kokuları bulabilir miyim?

bargello'da da olacak tom ford. Yazın ferahlık hissi uyandırması önemli arkadaşım kışlık kokular bunaltır seni ve hem terleme hem de sıcaklık ile gittikçe kötü bir hal alırlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emrah-tr'den
    Hugo Boss - Boss
    Issey Miyake
    Bvlgari Aqua
    1 Million
    Diesel Only the Brave
    Lacoste Red
    212
    burberry Classic
    Jil Sander Sun

Bunlar da Halil abi'den

Hermes'i denemedim essential ekşi geliyor artık bana yeşil elma kokusunu çağrıştırdığı için de olabilir. Diğer kokular fena değil light blue ve polo blue'yu özellikle tavsiye ederim.

bu parfumlerın hangılerı yaza daha uygun
    ıclerınden yaza uygun 3 tanesını bılıyorum gerı kalanının uygun olup olmadıgını bılmıyorum

• Jil sunder sun men
    Issey Miyake
    Bvlgari Aqua
    Diesel Only the Brave
    Lacoste Red

bence bunlar yaz için uygun. Tavsiyem jil sander sun men. Sık 10 dakika sonra kokla. harika cidden
  • Orijinalden alıntı: einhander

Emrah-tr'den
    Hugo Boss - Boss
    Issey Miyake
    Bvlgari Aqua
    1 Million
    Diesel Only the Brave
    Lacoste Red
    212
    burberry Classic
    Jil Sander Sun

Bunlar da Halil abi'den

Hocam Polo blue,Armani code,light blue,lacoste essential ve hermes gibi parfümleri bargello başarabilmiş mi?
    bu parfumlerın hangılerı yaza daha uygun
    ıclerınden yaza uygun 3 tanesını bılıyorum gerı kalanının uygun olup olmadıgını bılmıyorum

Edize Ekleyeceklerim light blue,essential,212. Çıkartacağım only the brave.

• :DD allta yaznları görememiş. KAtılıyorum. Only the brave çok ağır değil ya :)) bana gelmiyor yada nedense. Black xs de hiç ağır gelmiyor bana.Yazın gayet kullanıoyrum. Buarada armani aqua yı hiç beğenmedim bargelloda. Kesinlikle bvlgari aqua daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 10 Haziran 2011; 11:08:25 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.