Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Uzun zamandır araştırdım ve burada konuya hakim bir sayfa olmadığını farkettim.


    Hangi parfümler daha kalıcıdır? Orijinal ile sahte parfüm nasıl ayırd edilir? Piyasa da hangi ürünlerin sahtesi var hangilerinin yok? İnternet üzerinden orijinal satış yapan mağazalar hangileri? Eau De Parfum, Eau De Cologne, Eau De Toilette nedir? Eskiden güvenilir olan ancak şu anda sahte ürün satışına yoğunlaşan mağazalar kimler? gibi bir çok soruya yanıt bulabileceğiniz bir sayfa açmak istedim.


    Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz, konu üzerinde ki hakimiyetime gelince, bir çok uzmana eğitim veren, koku dünyasında mümkün mertebe bilgi edinmiş aynı zamanda büyük platformlarda incelemelerde bulunmuş biriyim. Bu konunun amacı parfüm satışı değil sadece dolandırılmaktan çekinen kişilere bilgi ve veri paylaşımı sağlamaktır.


    Şu anda genel anlamda güvenilir firmalardan örnekler vermem gerekirse;

    -Perfume Point

    -Uzay Exclusive (Özellikle niche gruplarında tek adres)

    -Dibibu

    -Zümrüt Parfümeri

    -Tuna parfümeri

    -Aydınparfümeri

    -Tezcosmetics

    -Mavi Kozmetik

    -Altuğ Kozmetik

    -Dilay Kozmetik

    gibi firmalar mevcut.



    Ayrıca Trendyol'da Elca kozmetik (Tom Ford, Estee Lauder, Clinique, Jo Malone gibi markaların Resmi Türkiye Distribütörü) kendi markaları üzerinden satış yaparken, Shiseido'da bu kervana katıldı.


    Saydığım ve sayacağım çoğu firmayı tanıdığım gibi sahte ürün satışı yapan veya orijinal ürünlerin içerisine kısmen sahte ürün satışı yapan firmalardan da haberdarım. Aynı zamanda hangi parfüm piyasada en uygun ne kadara bulunabilir? Orijinal tester parfüm satan sahte ürün satışından uzak duran sayfalar hakkında da kısaca bilgiler verebilirim.


    Aklınıza her takılan soruya yanıt verebileceğimi en azından bir fikir sahibi olmanız açısından ufak bir dokunuşta bulunabileceğimi düşünerek bu konuyu açtım.


    Sevgilerimle








  • Ya kral yaşıyo musun bilmiyorum ama ben de çok araştırdım ve yarın internetten zümrüt parfümerinden carolina herrera ch man alıcam. Sahte olma durumu olabilir mi?

  • İkinci bir sorum da trendyol, hepsiburada gibi yerlerde satılan parfümlerde kullanıcı yorumlarında şunu görüyorum. Yarısı sahte demiş ama diğer yarısı da orjinal demiş. Bu nasıl mümkün oluyor acaba? İnsanların yarısına orjinalini, yarısına çakmasını mı gönderiyorlar? Umarım görürsün

  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.