orijinal oyuna karşı değilim, öyle de olmalı, keşke paramız dolara avroya göre değersiz olmasa da daha ucuza oyunları alabilsek
fakat;
ben orijinal oyun almam, neden mi? zaten bir oyunu yüklediğim zaman oynamam maksimum 10 gündür. neden gidip dünyanın parasını vereyim?
uzun soluklu tek oyunum ra2 yuris revenge olmuştur, onu bile 1 ay oynar siler sonra canım isteyince tekrar yüklerim.
eğer ki bütün günümü online oyunlarla vs geçiriyor olsaydım tabiki orijinal alırdım.
10 gün oynuyomus yoksa alırmısmıs 10 gün de oynama o zaman yada git orjinal al
quote:
Orijinalden alıntı: Ozantaküs
10 gün oynuyomus yoksa alırmısmıs 10 gün de oynama o zaman yada git orjinal al
Korsan da alsanız firma yine kar ediyor. Talep yaratıldığı icin oyunların popülerliğinin artması soz konusu. Böylece kitlelerce sevilen ve oynanilan bir oyunun sponsor gelirleri artıyor, sosyal aglardaki tıklamış sayısı artıyor, reklam gelirleri fazlalasiyor. Bugün oyunlar üzerinden sinema filmleri çekiliyor. (bknz: tomb rider) korsan sayesinde kitlelere ulaşabilen oyunlar alım gücü yetmeyen ülkelerde bile popüler ve bunu yan ürün satışlarıyla açığı fazlasıyla kapatıyor şirketler. Yani korsan aldiginzda vicdanınız temiz olsun, yine oyun şirketlerinin amaclarına hizmet etmiş olunuyor. Dolaylı da olsa son kazanan hep oyun şirketleri oluyor. Boyle olmasa kapıya kilit vururlardi. ABD şirketleri 10 ar 20 ser yıllık yatırım planlarıyla hareket ediyor. Paraniz yetiyorsa alın, ama korsan alanida kınamayın.
Sanırım sen multiplayer diye bir şey duymamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
Sanırım sen multiplayer diye bir şey duymamışsın
online derken kastettigim oydu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme