Şimdi Ara

Orijinal geo , orijinal sorular cozulmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asiri zaman kaybettiriyor bu sorular , cozenler ne yapiyor ? Bir testi bitirdigimde 2 saat gecmis oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de çok zaman kaybediyorum ama yine de çözüyorum beni geliştirdiğine inanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acile kıyasla nasıl -a+ sorularla-
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    Hocam acil bir tık daha önde yani acilin a+ soruları 10/10 ise orijinale de 9/10 derim ciddi ciddi kaliteli sorular var. Özellikle tyt için çok ufkumu açıyor oradaki sorular. Zaten hangi Kaynak kanalında inceleme videosu var oradan bakabilirsiniz soruların kalitesine

• Teşekkür ederim hocam. Acili bitirdim -dörtgenlerde çok zor sorular var gerçekten onlar çok zaman aldı-, orijinal daha zorsa onu da çözeyim demiştim.
  • Suan neresindesin hocam kitabin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 18 Ocak 2020; 1:38:43 >
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Yamuk kısmındayım hocam ondan sonra çembere geçeceğim analitiği de 2. Döneme hallederim. Kenan karadan 2x de konu dinleyip çözüyorum çok iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 18 Ocak 2020; 2:38:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MAT 3D Mİ ORJİNAL Mİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geoda konu dinleme gerekli mi? Ben direk soru uzerinden ogrenmeye calisiyorum .

Bu arada izlenimin ne oldu simdiye kadar sorular uzerinde? Katti mi bi seyler

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer geometriniz baya iyiyse konu dinlemeden direkt geçebilirsiniz sorulara. Benim geometrim biraz zayıftı o yüzden Kenan karadan hızlı bir tekrar yapıp öyle geçiyordum. Zaten 2x de fazla zaman yemiyor. Üstteki arkadaşa da açıkladığım gibi ben çok beğendim kitabı yani size 345 in geometri kitabı çıkmadı ama çıksaydı o da aynı tarzda olurdu diyebilirim. Mantık 345 mantığı en kolaydan alıyor klasik sorulara pekiştiryor sonra ösym formatına geçiyor en sonunda da orijinal kısma geçiyor burada baya Bi kasıyor ama beni geliştirdiğine inanıyorum. 2019 tyt deki çanta sorusu gibi sorular oluyor burada. Bu kitaptan sonra da alan denemelerine geçmeyi planlıyorum. Bence siz de öyle yapın

• Anlasildi hocam , sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.