Şimdi Ara

Orijinal Dualshock 4 nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba orijinal Dualshock 4 almak istiyorum. Geçen hafta Mediamarkt ve Vatan Bilgisayarın sitesinde vardı ama stokta yok yazıyordu şimdi ise hiç yok sitede. Tamamen kalkmış siteden. Sadece Teknosada var o da 800 lira. Mediamarkt'da 700 liraydı ve Mediamarkt'dan 50 lira indirim kuponum var. Sizce Medimarkt stoklarına yeniden gelecek mi? Yoksa Dualshock 4 üretimi durdu da benim mi haberim yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal DualShock 4 Kolu Nereden Alınır?

Oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için orijinal bir DualShock 4 koluna sahip olmak çok önemlidir. Orijinal bir kol, gelişmiş hassasiyet, ergonomik tasarım ve uzun ömür sağlar. İşte orijinal DualShock 4 kolunu satın alabileceğin birkaç yer:

Mağazalar

• Sony Yetkili Satıcıları: Sony PlayStation'ın yetkili satıcıları, orijinal DualShock 4 kollarının yanı sıra diğer PlayStation ürünlerini de satmaktadırlar.
    • Elektronik Mağazaları: Best Buy, GameStop ve MediaMarkt gibi elektronik mağazaları genellikle orijinal DualShock 4 kolları stokluyor.

Çevrimiçi Perakendeciler

• PlayStation Mağaza: Sony'nin resmi çevrimiçi mağazası olan PlayStation Mağaza, orijinal DualShock 4 kollarını doğrudan satışa sunmaktadır.
    • Amazon: Amazon, çok çeşitli orijinal DualShock 4 kolları sunan güvenilir bir çevrimiçi perakendecidir.
    • Diğer Güvenilir Çevrimiçi Perakendeciler: Newegg ve B&H Photo gibi diğer güvenilir çevrimiçi perakendeciler de orijinal DualShock 4 kolları satmaktadır.

Orijinal bir DualShock 4 kolu satın almadan önce, ürünün gerçek olduğundan ve sahte olmadığından emin olmak için aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundur:

• Ambalajı Kontrol Edin: Orijinal DualShock 4 kolları, Sony'nin logosunu taşıyan siyah ve mavi bir kutuda gelir. Kutunun hasarsız ve açılmamış olduğundan emin ol.
    • Seri Numarasını Kontrol Edin: Her orijinal DualShock 4 kolunun bir seri numarası vardır. Bu numaranın Sony'nin resmi web sitesinde kontrol edilebilir ve kolun gerçekliğini doğrulayabilir.
    • Fiyata Dikkat Edin: Orijinal DualShock 4 kolları genellikle sahte modellere göre daha pahalıdır. Çok ucuz görünen kollar konusunda şüpheci ol.

Oyun deneyiminizi geliştirmek ve orijinal bir DualShock 4 koluyla rakiplerinin önüne geçmek için bugün orijinal bir tane satın almayı değerlendir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Muhtemelen artık trye ds4 gelmiyor bu sebeple de fiyatlar inanılmaz yüksek. ps5 kolu daha uygun fiyatlı şu an. 2.el garantisiz anası ağlamış ds4lere 500 lira istiyorlar, konsolun kendisini 4 yıl önce 600 liraya alıyorduk. şaka gibi

• Sony ps4 üretmeye devam ediyor. Aksesuarlarıda gelir. 700den fazla verme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam,

Aceleniz yoksa bekleyin illa ki Ps4 üretiminin de devam etmesi sebebiyle Ds4 stoklara gelir. Bendeki 7-8 yıllık Ds4 lerin pil sebebiyle sürekli bağlantısı koptuğundan ve oyun oynayamadığımdan Teknosadan 799Tl ye Ds4 aldım şuan rahatım bir sıkıntı yok. Bir çok online ve normal mağazada ben de bulamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ds4 fiyatları çok uzun zamandır böyle yüksek. Düşmesi pek olağan değil bence çünkü ps4ler her gün daha da yükseliyor aksesuarları da aynı şekilde yükselir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.