Bildirim
orijinal alsam, trainer..yama v.s çalışırmı...?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oktay reisin aynı sorularını içeren topiğini gördüm..bir çok cevap orada var...mertcan yine yardımcı olmuş kirlilik olmasması için bu başlık silinebilir..
ama acaba trainer orijinalde çalışırmı...? -
Orjinal gta kurulumunda sorun yaşamazsınız gayet sorunsuz oluyor fakat trainerler veya modlar hakkında tam bir şey söyleyemiyoruz.Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler fakat otomobil eklentileri sonucu orjinal oyunuyla multiplayer konusunda sıkıntı yaşadıklarını bildiren arkadaşları da hatırlıyorum mesela.Aslında multiplayer sizin için çok da önemli değilse 4dvd'lik korsan versiyonlarının kurulumları da sorunsuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Orjinal gta kurulumunda sorun yaşamazsınız gayet sorunsuz oluyor fakat trainerler veya modlar hakkında tam bir şey söyleyemiyoruz.Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler fakat otomobil eklentileri sonucu orjinal oyunuyla multiplayer konusunda sıkıntı yaşadıklarını bildiren arkadaşları da hatırlıyorum mesela.Aslında multiplayer sizin için çok da önemli değilse 4dvd'lik korsan versiyonlarının kurulumları da sorunsuz.
onuda kuramadım kardeş.. hatta 4 dvd lik netten indirilen ripli versiyonuda denedim..ıhhhhhh diyor(saolsun razor amcayıda denedik..911 tabii...) tövbe bi daha..orijinal bakacağım..ilgine saol -
4dvd dediğim ripli olmayan işte , ripli olanı indirdiyseniz 2dvd'dir , onlar çok sorunlu olabiliyor. -
Trainer-mod kullanımında veya multiplayer mod kullanımında sorun çıkmıyor, araba ekleme hakkında bir fikrim yok ben oyuna sonradan eklenen arabaların trafiği ve oyunun kendi güzelliğini alt üst ettiğini düşünüyorum bu yüzden araba yüklemiyorum.Ama multiplayer yada hile kullanımında sorun yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X