Şimdi Ara

ORIGINAL BAY&BAYAN TESTER PARFUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAY&BAYAN ORIGINAL TESTER PARFUM MARKA GENİŞLİĞİ GÜVENLİ SATIŞ GARANTİSİ VE TECRÜBEMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ. PARFÜMLER %100 ORIGINAL TESTER'DİR PARFÜMLERİMİZ DEFOLU VE KUTU NOKSANLIĞINDAN DOLAYI MAĞAZAMIZDA RAF SERGİSİ YAPILAMADIĞINDAN BURADAKİ FİYATLARIMIZ ÇOK CAZİP. GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ.SİPARİŞ VERİN ÜRÜNÜ TEMİN EDELİM KARGO TESLİMİ YAPALIM. ŞU AN KAMPANYA FIRSATI KAÇIRMAYIN!!!
    100 ml 40 ytl 50 ml 20 ytl FİYATLARIMIZ STANDARTDIR.
    MSN:mountain3457@hotmail.com TEL:0 538 232 95 50

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kadar ucuz fiyata orjinal parfüm olduğunu sanmıyorum üstelikte tester..
  • Hiç satış yaptınız mı DH forumu üzerinden ? Alan olduysa isimleri ?
    Ve ürün nasıl gelecek kendi şisesinde kapaksız mı ? (Genelde öyle oluyor da testerlar)
  • önyargılı olmayınız alan arkadaşların referansını takip ediniz teşekkürler. şu an kampanya fiyatı fırsat fırsattır. teşekkürler her türlü eleştiriye açığız.

• ARKADAŞLAR YARIN ARKADAŞIMIZ BANA TESTER BULGARY BLUE YOLLUYCAK..ürünü test edip fikirlerimi beyan etçem....SALI GÜNÜ BURDA FİKİRLERİMİ SÖYLERİM..
    ÖN YARGILI DAVRANMAYALIM...
  • Goztepeli_TR yorumunu bekliyor olacağım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

Goztepeli_TR yorumunu bekliyor olacağım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zara Erkek Parfüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda yeniyim arkadaşım referanslar olacak salı dan itibaren tester ler kutusuz oluyor zaten. şişeler defolu kapaksızda olabiliyor bu yüzden fiyatlar cazip. ilginize teşekkür

• ben msn de konusdum tester dıyo kesınlıkle eger dedıgı gıbıyse.bulgarı.happy clinic ,issemiake ,calvin clain,alacagım parfümler arasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 14 Ocak 2007; 22:41:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esereser

ben msn de konusdum tester dıyo kesınlıkle eger dedıgı gıbıyse.bulgarı.happy clinic ,issemiake ,calvin clain,alacagım parfümler arasında...

sen istanbuldasın...elden de alabilirsin..deneyip..tabi parfumden iyi anlıyorsan...

• bulgari dediğiniz marka

Bvlgari olmasın?
  • bvlgary doğru

• evet bvlgari demek ısdedım.bvlgarı blue edp mavi şişede olan herkeze tavsıye ederım harıka bısey yolda yürürkene bıle dönüp bakıyolar.hele bıde kalabalık bı ordama gırın soran bıle oluyo markası ne dıye.fıyatı magazada 168 ytl 75 ml
    happy clinic ,issemiake ,calvin clain bunlardan bahsetmedım bıle ama hepsı bıraz tuzlu

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

bulgari dediğiniz marka

Bvlgari olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 14 Ocak 2007; 23:03:59 >
  • bvlgari dogru olanı

• akgün bey elinizdeki ürünleri hacimleriyle birlikte listelemeniz mümkünmü..
  • elimde marka ve ürün sayısı zaman zaman değişiyor istediğiniz ürünü söyleyin ben size yardımcı olayım

• evet bvlgari gerçekten güzel göztepeli_tr arkadaşımda onu sipariş etti alsın düşüncelerini salı günü inşaallah paylaşırız

• arkadaşlar bende arkadaşla alışveriş yapıcam parfümün orjinalinden iyi anlarım merak etmeyin size bildiricem urunu alınca
  • EVET ARKADASA ÜRÜNÜ TEMİN EDER ETMEZ ELDEN VERİCEM

• REFERANS BEKLIYOZZZZZZZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.