Bildirim
Origin hesabıma giremiyorum :S
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı şey benim de başıma geldi orfinal fifa 12 pc aldım ilk gün oynadım ikinci gün origine giremediğim için oyunu bile açamadım. Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğim halde sürekli kullanıcı adı, origin id veya şifre yanlış hatası veriyor. Çözüm ne olabilir? -
eğer cuma akşamından önce 64 kişilik yada caspian border haritalarına girdiyseniz bf3 te banlamış olabilirler hesabınızı.
ama yeni hesap açıp girdiğinde tekrar yüklemen gerekmez.bizzat denedim.ilk önce yüklemeye kalkıyo kurulu olduğunu görünce direk play çıkıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: dorosso
Aynı şey benim de başıma geldi orfinal fifa 12 pc aldım ilk gün oynadım ikinci gün origine giremediğim için oyunu bile açamadım. Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğim halde sürekli kullanıcı adı, origin id veya şifre yanlış hatası veriyor. Çözüm ne olabilir?
Aynı şey benim de başıma geldi.Kafayı yemek üzereyim çözümü bilen varsa yazsın lütfen -
Şu anda gariptir listemdeki 36 kişinin 35'i offline gözüküyor. Yani teknik bir problem olabilir. Çünkü bana da birkaç kez bağlantım kopmuşken kullanıcı adı hesap yanlış hatasını vermişti... -
Aynısı benimde başıma geldi.Origin'in son patchinden sonra böyle olmaya başladı nedense. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
Aynısı benimde başıma geldi.Origin'in son patchinden sonra böyle olmaya başladı nedense.
Modeme reset atın ya da fabrika ayarlarına dönün.Ben bilgisayara format bile atmıştım meğer olay sadece bundan ibaretmiş -
HERZAMAN GİRDİĞİM ORİGİN HESABIMA BENDE GİREMİYORUM ORJİNAL FIFA 12 var elimde daha 2 gün önce girdim HİÇ SORUN YOKTU ŞİMDİ ŞİFREMİ VE KULLANICI ADIMI DOĞRU GİRDİĞİM HALDE GİREMİYORUM
STEAM en iyisi hiç sorun yaşatmıyor Origin çok uyuz bir program -
aynı sorun bende de var origin serverlarını kapatmış falan diye duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: derin77
aynı sorun bende de var origin serverlarını kapatmış falan diye duydum.
oyun bakıma alınmış.bettlog da uyarısı da var.bakım bitince yeniden aktif olacak -
Bende giremiyorum origine hiç bir şekilde kullanıcı adı ve şifre yanlış deyip duruyor sürekli ama battlelog dan online olabiliyorum. Yoğun bir trip var -
quote:
Orijinalden alıntı: BLADE66
HERZAMAN GİRDİĞİM ORİGİN HESABIMA BENDE GİREMİYORUM ORJİNAL FIFA 12 var elimde daha 2 gün önce girdim HİÇ SORUN YOKTU ŞİMDİ ŞİFREMİ VE KULLANICI ADIMI DOĞRU GİRDİĞİM HALDE GİREMİYORUM
STEAM en iyisi hiç sorun yaşatmıyor Origin çok uyuz bir program
kardeş battlefield 3 oyununda bakım olduğu için dolayısıyla origin kapanmış [Kısa bi süre için] Bununla ilgili battlelog da konu var :] -
yokmu bunun çözümü -
aynı sorun benim başımada geldi çözümü yok mu bunun -
Bende 2 PC var ikisinede torrentten oyun yükledim bir birgisayarımdan Origine girebiliyorken diğerinden giremiyorum Orjinal BF3 vardı ya tatilde oynayacaktım niye böyle oluyor?
-
Aynısı banada oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC den girmeye çalışıyorum da
"Origin encountered an issue loading this page. Please try reloading it – if that doesn’t work, restart the client or try again later."
uyarısı veriyor 5 gündür ne yapmalıyım? -
merhaba arkadaşlar 1 aydır Battlefield 1 girmiyorum bugün girmek istedigimde şiriş adımı kabul etmedi böylebir mail adresinin olmadıgımı söylüyor -
Aradan kaç yıl geçmiş benimde 14 yıllık hesabıma kayıtlı böyle bir mail adresi yok diyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X