Şimdi Ara

Origin güvenilir değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gündür Origin hesabımdan başka pcden giriş yapıldı diyor dün tüm şifremi bilgimi değiştirdim hatta telefon onaylaması koydum yine bana arada başka pcden giriş yapıldı diyor.Origin'e konu ile ilgili bilgi aktardım ip adresslerine felan bakamıyormusunuz diye adam ingilizce bile doğru düzgün bilmiyor konu hakkında bana cevap veremedi doğru düzgün ondan öncekilerde 40 dakika bekletti sorunuma yardımcı bile olmadı.Origin forumlarına baktım herkes aynı durumdan mağdur ve 1 yıldır aynı yalanları söyleyip duruyorlar çözücez diye.
    Şimdi size sorum şu pcmde kaspersky mevcut şuana kadar hiçbir hesabım hacklenmedi yada en azından steam'de başka pcden giriş yapıldı demiyor ama origin'de boşta bırakınca özellikle akşamları sürekli aynı durumla karşılaşıyorum telefon onaylamasıda var dediğim gibi yani evde bile baştan açınca bana telefona onay kodu geliyor sizce durum nedir bug felanmı ea servisi çok kötü steam'de olsa çözülmüştü şimdi onlar çözemiyorsa sorunumu kim çözücek ?
    Oyun almayı felan düşünmüyorum hesabıma büyük ihtimal silicem böyle giderse 2 oyun var zaten fifa için açmıştım hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Ekim 2013; 8:31:29 >

• mail adresini.. mail şifreni.. gizli sorunu.. son olarakta şifreni değiştir.. daha sonra origini silip tekrar kur.. düzelmiş olması lazım..
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Bence bu bir bug herkesin hesabı ele geçiriliyor olamaz daha hiçbir şey olmayan hesabıma bile aynı şey yazdı sırf o yüzden yeni hesap açtım şimdiye kadar bir şey yoktu internet kesildi ve hemen o geldi . Bende internetle alakalı diye düşünüyorum.
  • bazı forumlarda inanılmaz çok sayıda origin accountları içinde dopdolu oyunlar çok çok ucuz fiyata satılıyor ve ele geçirilmesi çok kolay olsa gerek.
  • bug olabilir. ekşi'de aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var. herkesin hesabı çalınmış olamaz bence. siz bilgisayarı kapatırken vs. hesabınız bağlı kalmış gözüküyor origin'e, sonra yeniden açınca zaten açık diye uyarı veriyor. olay bu.
  • Telefon onaylaması her bağlandığımda istiyor steam'de birşey yok olsa onada olurdu neyse işin en kötü tarafı hintlileri veya pakistanlıları çalıştırıyorlar teknik servis elemanları olarak sanırım doğru düzgün ingilizce bile bilmiyor elemanlar ve hiç yardımcı olamadı adam belki şunu yaparsanız düzel biz sistemden ip adreslerini göremiyoruz diyor.

Chat Transcript
    info: Your approximate wait time is 0 minute.
    info: You are now ready to chat with Ujjwal.
    Ujjwal: Thanks for contacting EA Customer Experience, my name is Ujjwal. How may I assist you today?
    Ujjwal: Hello
    Ujjwal: May I know your issue?
    you: hi ım having problem account currently in use ı keep taking this message ı think till 20 days
    Ujjwal: Please tell me what error message is coming?
    you: is this a bug or someone is realy hacked my account ı even add mobile security and changed my password and also email but nothing changed
    you: 1 min
    you: Account currently in use
    you: Account in use on another computer
    Ujjwal: And it is showing when you log in the origin account?
    you: this showing when ı away from computer
    Ujjwal: You plays on PC?
    you: yes
    Ujjwal: Are we connected?
    you: Im connected right now
    Ujjwal: OK
    Ujjwal: So, have you ever played with another PC/ Console?
    Ujjwal: Anywhere anytime?
    you: I used on my laptop but ı didnt login there after ı changed my password
    Ujjwal: So do one thing.
    Ujjwal: Login through that
    Ujjwal: And logout your account on that laptop.
    Ujjwal: This may be the reason why it is showing account already in use.
    you: can ı you check ip adress on account ı just want to know ?
    Ujjwal: Let me check it for you.If it is possible.
    Ujjwal: I am sorry it is not searchable in our database.
    you: I didnt click remember me on laptop so everytime ı open laptop it asks user information but right now my parents using my laptop maybe because of orgin it says that right ?
    Ujjwal: Please try the same on every device you ever played.
    Ujjwal: This arises many a times.
    you: 3 days ago ı played and it's still saying that so maybe you are right if someone enters my account it must say today last played right ?
    Ujjwal: There is no such issue with origin.
    Ujjwal: Then also I will try for you.
    Ujjwal: Please give me your email ID.
    Ujjwal: Yes you are correct.
    Ujjwal: It is showing Active on our end.
    Ujjwal: Means your account is free on our end.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

bug olabilir. ekşi'de aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var. herkesin hesabı çalınmış olamaz bence. siz bilgisayarı kapatırken vs. hesabınız bağlı kalmış gözüküyor origin'e, sonra yeniden açınca zaten açık diye uyarı veriyor. olay bu.

Geçen yıl 1 günde binlerce kişinin hesabı aynı anda çalınmıştı.Originde olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plati Ru ne kadar güvenilir ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun yüzünden UT istatistiklerim rezil halde şu an. W/L oranım eşit gibi birşey çünkü bu uyarı sebebiyle rahat 10 maçta hükmen mağlup sayıldım.

Acaba hesaba başkası mı giriş yapıyor diye düşünüp bütün güvenlik şifrelerini değiştirdim. Origin''in mail login özelliğini açtım, güvenilir bilgisayar olarak tanıttım makinamı ama yine sorun devam etti. Bunun üzerine destekle görüştüm durumu anlattım ama çok net bir çözüm sunamıyorlar. En fazla yaptığı şey, sistemden benim pc'yi kaldırıp, tekrar doğrulama yapmamı istemesi oldu. Bir de %15 indirim kuponu yolladı verdikleri rahatsızlıktan ötürü, peeh.

Kendimce birkaç teorim var bu durumla ilgili, kısmen işe yaradı diyebilirim..
    1) Eğer oyunda 2-3 maçta bir "Origin account currently in use" uyarısı alıyorsanız büyük ihtimalle web apps'den düzgün çıkış yapmadığınız içindir. Yani herhangi bir sebeple webden login olduysanız düzgün çıkış yapın.
    2) Çoğumuz DNS ayarlarını değiştiriyoruz, geçen sene de gerek web apps, gerek oyunun kendisi bu yüzden olumsuz etkileniyordu. DNS veya VPN bağlantısı kullanan arkadaşlar Güvenli bilgisayar özelliğini boşuna açmayın çünkü sistem stabil çalışmıyor. Niyeyse bilgisayarı tanımayıp her sefer doğrulama kodu gönderdiği için anlık bağlantı dalgalanması durumunda direk bağlantıyı kesip tekrar login olmanız için kod girmenizi istiyor.
    3) Benzer şekilde saniyelik bağlantı kopmasında eğer şansınıza maçtaysanız direk lose by DNF'i çakıyor oyun haklı olarak yoksa menüdeyken hemen yeniden bağlandığı için farkedilmiyor. İlk iki maddedeki sorunları aştıktan sonra bir 10 maç falan sorun yaşamadım ama daha sonra farkettim ki bağlantımda kasılmalar, anlık kopmalar oluyor ve bu sırada oyun beni atıyor. Buradaki tek fark Origin bağlantısı kopmuyor ama EAFC bağlantım gidiyor. Maçtan atıldıktan sonra tekrar bağlanıp, yeni maça girebiliyorum yani Origine dönmeden. Bunun nedeni sanırım mail doğrulamayı kapatmış olmam. Şimdilik "Account currently in use" uyarısını tekrar almadım.

Kısacası origin bağlantısı kopmuyor fakat EAFC bağlantınız gidiyorsa bu anlık dalgalanmadan dolayı oluyor ve oyunun içine ediyor ama giriş onay kodu sisteminiz açıksa origin'den de atılıyorsunuz. Benim yapabileceğim tek şey modemi değiştirmek artık,airties rt211 modemim arızalandıktan sonra kullanmaya başladığım eski Pirelli modemden kaynaklanıyor bu dalgalanma veya kopmalar herneyse.. Airties ile bu sorunu yaşamadım önceki 2 yılda.Hazır indirimdeyken Airties 5650 almayı düşünüyorum inşallah sorun çıkarmaz da adam gibi oynarız.

• Konuyla hiç karşılaşmadım daha önce bir şey diyemem ama doğru düzgün İngilizce bilmeyen demişsin, kendin yazamamışsın doğru düzgün ki karşındakinden ne bekliyosun? Tamam Hintlileri falan koyuyolar ama adamların da işi bu biraz saygı gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Konuyla hiç karşılaşmadım daha önce bir şey diyemem ama doğru düzgün İngilizce bilmeyen demişsin, kendin yazamamışsın doğru düzgün ki karşındakinden ne bekliyosun? Tamam Hintlileri falan koyuyolar ama adamların da işi bu biraz saygı gösterin.

Benmi anlatamamışım yoksa onlarmı yardımcı olamamış kardeşim ben cevabımı aldım bana bilmişlik yapmaya çalışma o kadarda olucak sende gece yarısı birşeyleri düzeltmeye çalış bakalım nasıl yazıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Bu sorun yüzünden UT istatistiklerim rezil halde şu an. W/L oranım eşit gibi birşey çünkü bu uyarı sebebiyle rahat 10 maçta hükmen mağlup sayıldım.

Acaba hesaba başkası mı giriş yapıyor diye düşünüp bütün güvenlik şifrelerini değiştirdim. Origin''in mail login özelliğini açtım, güvenilir bilgisayar olarak tanıttım makinamı ama yine sorun devam etti. Bunun üzerine destekle görüştüm durumu anlattım ama çok net bir çözüm sunamıyorlar. En fazla yaptığı şey, sistemden benim pc'yi kaldırıp, tekrar doğrulama yapmamı istemesi oldu. Bir de %15 indirim kuponu yolladı verdikleri rahatsızlıktan ötürü, peeh.

Kendimce birkaç teorim var bu durumla ilgili, kısmen işe yaradı diyebilirim..
    1) Eğer oyunda 2-3 maçta bir "Origin account currently in use" uyarısı alıyorsanız büyük ihtimalle web apps'den düzgün çıkış yapmadığınız içindir. Yani herhangi bir sebeple webden login olduysanız düzgün çıkış yapın.
    2) Çoğumuz DNS ayarlarını değiştiriyoruz, geçen sene de gerek web apps, gerek oyunun kendisi bu yüzden olumsuz etkileniyordu. DNS veya VPN bağlantısı kullanan arkadaşlar Güvenli bilgisayar özelliğini boşuna açmayın çünkü sistem stabil çalışmıyor. Niyeyse bilgisayarı tanımayıp her sefer doğrulama kodu gönderdiği için anlık bağlantı dalgalanması durumunda direk bağlantıyı kesip tekrar login olmanız için kod girmenizi istiyor.
    3) Benzer şekilde saniyelik bağlantı kopmasında eğer şansınıza maçtaysanız direk lose by DNF'i çakıyor oyun haklı olarak yoksa menüdeyken hemen yeniden bağlandığı için farkedilmiyor. İlk iki maddedeki sorunları aştıktan sonra bir 10 maç falan sorun yaşamadım ama daha sonra farkettim ki bağlantımda kasılmalar, anlık kopmalar oluyor ve bu sırada oyun beni atıyor. Buradaki tek fark Origin bağlantısı kopmuyor ama EAFC bağlantım gidiyor. Maçtan atıldıktan sonra tekrar bağlanıp, yeni maça girebiliyorum yani Origine dönmeden. Bunun nedeni sanırım mail doğrulamayı kapatmış olmam. Şimdilik "Account currently in use" uyarısını tekrar almadım.

Kısacası origin bağlantısı kopmuyor fakat EAFC bağlantınız gidiyorsa bu anlık dalgalanmadan dolayı oluyor ve oyunun içine ediyor ama giriş onay kodu sisteminiz açıksa origin'den de atılıyorsunuz. Benim yapabileceğim tek şey modemi değiştirmek artık,airties rt211 modemim arızalandıktan sonra kullanmaya başladığım eski Pirelli modemden kaynaklanıyor bu dalgalanma veya kopmalar herneyse.. Airties ile bu sorunu yaşamadım önceki 2 yılda.Hazır indirimdeyken Airties 5650 almayı düşünüyorum inşallah sorun çıkarmaz da adam gibi oynarız.

Uydunet kotalı tarife kullanıyordum belki ondan olmuş olabilir ama kıllandım ilk başlarda diyorum hani trojen yok durup dururken niye başka pcden giriş yapıldı diyor yani sabaha kadar uyumadım bu sorunu çözmek için fifa felan var yani fazlada oyun yok kimsede oyunu oynamamış öyle duruyor ama araştırırsanız insanın içini kemiriyor yazanlar diyorsun ben neye bulaştım böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Ekim 2013; 9:25:26 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.