Ben böyle gerizekalı lanet bir sistem görmedim . 3 gün önce forumda bir arkadaştan BF3 : Limited edition aldım . O gün email adresini değiştirdim live chatten . Bugün girmeye çalıştığımda şifre yanlış dedi . Reset email istedim gelmedi . Biraz önce live chate bağlandım sorunu söyledim email adresini sistemde bulamadı . Bizi arayın dedi . Böyle bir şey var mı cidden ? Nasıl sistemde olmaz . Hadi şifre değiştiriliyor anladıkta bir email adresini değiştirirken anam ağladı . Gizli soru ve cevabını söyledim yine kabul etmedi . lanet olsun ne diyeyim . Arkadaşlar sizce ne yapabilirim ?
edit : Sistemde sorun olduğunu sanmıyorum . Diğer origin hesabıma çok rahat girebiliyorum...
şunu dene
Önce SW:TOR hesabı açın bir tane, sonra Origin de kullandığınız e-mail i oraya kaydededin ve star wars ın sayfasından şifremi unuttum seçeneğini seçerek şifreyi sıfırlayın.. Mail adresinize sıfırlama mail gelicektir star warstan. Yeni Şifrenizi belirleyin Bu durumda Origin şifrenizde sıfırlanıcaktır. sonra star warsdan belirlediğimiz şifre ile origine sorunsuz giriş yapabilirsiniz.. Sonra originden istediğiniz şifreyi belirleyin.. Kolay Gelsin :))
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
şunu dene
Önce SW:TOR hesabı açın bir tane, sonra Origin de kullandığınız e-mail i oraya kaydededin ve star wars ın sayfasından şifremi unuttum seçeneğini seçerek şifreyi sıfırlayın.. Mail adresinize sıfırlama mail gelicektir star warstan. Yeni Şifrenizi belirleyin Bu durumda Origin şifrenizde sıfırlanıcaktır. sonra star warsdan belirlediğimiz şifre ile origine sorunsuz giriş yapabilirsiniz.. Sonra originden istediğiniz şifreyi belirleyin.. Kolay Gelsin :))
Şimdi denedim eski email ve eski şifre ile (arkadaşın verdiği) denedim girdi . Böyle dangalaklık olur mu arkadaş ben hem şifremi değiştiriyorum hem emailimi ertesi gün ikiside sıfırlanıyor... Neyse satıyımda kurtulayım...